Tack min käraste Bella <3

Tack bella för de fina orden och jag kan säga att jag saknar dig med och jag hoppas att vi träffas snart igen. Har bara träffat dig 1 -2 gånger sen vi slutade och de tycker jag är alldeles för lite. Jag älskar dig så sjuk mycket och du är en av de vänner jag har som inte har svikit mig även om jag är en drama queen.
Jag skulle kunna göra vad som hällst för dig gumman och de vet du, säger bara st eriksplan när du jobbade <3

Alla minnen med dig glömer jag inte. För när jag är med dig är jag mig själv och vi har sjuk kul tillsammans, slamsar och skämer ut oss utan att bry oss. Som stan, eller när vi färgade håret rosa eller våra prat stunder, underbara dagar!


(Jag och Bella på skolavslutningen i 9:an, lunchen)

Vad hon skrev om mig;
http://busiigabella.blogg.se/2009/july/tjejor.html#comment

xoxo

Till min Enelia <3


Jag tror inte jag känner någon som tycker om hästar så mycket som du, och du är så söt när du berättar om din häst och din ridläger och jag står och lyssnar och har ett frågetecken på huvudet... hah! <3

xoxo

The only ones Melody club



Är Glad och jag hoppas att VI kan ses snart mina muppar <3

GOTIA KUP!

Nu har jag varit i Göteborg på fotbolls kupen, gotia. Martins lag åkte ut på straffar, men jag fick se 5 matcher mot olika lag från hela värden, t ex Australien. Och de spelade sjukt bra och när de kom till straffar gick de bra första gången men sista matchen hade de inte lyckan på sin sida och förlorade. Men matchen var bra och de var ÄLTA som hade spelat.


Mellan matcher åkte mamma, pappa o jag på saitsing på en båt som heter paddan (hade inte sköna stolar) och tittadde in i fiske kyrkan osv.
På fredagen när de åkte ut gick vi på LISEBERG, och de är ju alltid lika kul. De var mäst pappa o jag som åkte för mamma går ju illa.


Sen på lördagen åkte hela fam. till skåne för att åka över en dag till Danmark och gick på tivoli en riktig upplevelse. För där hade de är släng gunga som gick upp i luften och man såg hur långt som hällst!
På vägen hem till stockholm svängde vi förbi mammas släcktingar och blev kvar under natten, så igår fick vi titta på bol och han som bor där är fett intlegent. Han har t ex uppfunit sjukhus sängen!

Men nu är jag hemma och är skit tröt, men fick ett brev från EVA (hon som fyllde år för inte så länge sen) där hon skrev att festen var lyckad och att de inte kunde bli bättre. Med brevet som de en CD. På CD:n var låten som Markus och Daniel gjort till Eva isället för ett tal och den är likabra varje gång man hör den <3. Har lyssnat på den flera gånger om redan... tänkte göraden till Mp3 så kan jag lyssna på den hela tiden <3<3<3.
Tack änen gång för en underbar fest med de bästa tostmasters man kan ha, en som är bäst på trumpet och den andra på klarenet (var de va?) och bra på att presentera alla tal... <3 Tack <3 


xoxo

Believe in LOVE


(Miley Cyrus - Bigger Than Us)


xoxo

Vilken SHOW!

Vilken konser, en av de bästa. Hon började en timma sent men vad hade man väntat sig, så brukar de ju vara med artister. Sen började cirkusen så som de är på en riktig cirkus med clawner och rockring dansare sen kl 21 började Britney. De var en mafig antre från taket och sen var de det rakt igenom. Men hon körde många låtar jag inte kände igen men oxå gamla o nya låtar som var toppen. Och till alla låtar var de exklusiva dans nummer till.


Hennes antre...


Låten Everytime...


Flygande i luften igen...


Hej då britney!


Lite bilder från kvällen.
Här en länk till en annan som var där; http://mria.blogg.se/2009/july/all-eyes-on-me.html

xoxo

Ps, var ute o körade med pappa i dag för andra gången.

Konser!

Hej
I dag är de pappas första semester dag. Så vi övningskörde och åkte upp fjällgatan och tog en glass för att sedan åka till sickla och titta lite.

I kväll ska jag och mamma på Bhyrittney Spears konseren i GLOBEN!
Ska bli kul...



xoxo

Vilken Fest!

Vi kom dit vid 15,50 och redan då var de mycket människor där. Jag började filma lite som var min huvuduppgift under kvällen. Sen åkte vi båt till långholmen där vi åt och drack gott. De var många tal och jag började få slut på bateriet och de andra bateriet gick inte att ladda. Men de gick bra, de löste sig!
Sen var de dans hela natten lång. Fast jag, Martin och viktoria (vikky) skulle ju förstås plåcka undan på bord, alla glas och talrikar osv. Me men de gjorde inge. Jag filmade lite till och kvällen flöt på. Vi dansa, och hade trevligt. Vi grillade korv vid tålvslaget, där jag fick hjälpa till oxå och de gick jätte bra (när jag blir stor skajag bli KORV MOJA). Sen vid två slutade de spela och de som var kvar av alla 90 fick hjälpa till att städa undran. Sen gick vi upp på berget bakom och hälsade stockholm god morgon med en macka och kaffe. Vi tog en taxi hem och kom hem vid 4,15.

(Kent - Columbus)




I dag kan jag säga att jag har sjuk tränings värk eller ska man säga dans värk och så är jag ju så klart tröt eftersom jag fick gå upp vid ett för att syrran skulle komma. Men men... ska man ha kul så ska man!
Martin åkte till göteborg i dag eftersom han ska på gotia ditt vi åker lite senare.

xoxo

Avril Lavigne's nya doft

Avril Lavigne lanserar nu en egen doft.



Hennes parfym heter kommer att heta "Black Star".
Och är en fruktig, blommig doft som kombinerar hibiskusblomma med plommon och mörk choklad.
- När jag skapade doften visste jag att parfymen var tvungen att innehålla mörk choklad.
Jag var överlycklig över att kunna inkludera en så oväntad ingrediens i Black Star, berättar sångerskan.

Flaskan är formad som en stjärna och inkluderar en borttagbar ring med stenar, som ett komplement för alla som vill imitera Avrils glammiga rockstil. Ytterförpackningen inspirerades av stjärnans favoritarmband med nitar.

Stjärnan berättar:
- Jag älskar oväntade kombinationer som svart och rosa, och roliga accessoarer som stjärnor och nitar. Så det är vad du kommer att se på min parfymflaska.

Parfymen kommer att släppas i butik den 1:a Augusti

Jag är jätte nyfiken på att få sniffa lite på hennes parfym!
Och hoppas på att den sen kommer att vara i mitt lilla skåp bland alla mina andra parfymer. :)


Här kan ni även få se reklamen för hennes nya parfym:



Och här när hon berättar om prudukten:
 

xoxo

Hos Sara

Va hos Sara igår (barndoms kompis) vi tittade först på film, vet inte vad den hete men helt okej. Sen spelade diamanten men ingen av oss viste hur man skulle göra men jag vann i allafall! Sen spelade vi vem blir prinsesan (eller något sånt) ett barn spel från när vi var små och jag blev prinsessan (såklat) o sen något annat. Vi fixade mat och bara satt o snckar om allt och ingenting, mysigt!
De var länge sen och vi borde göra de oftare.

xoxo

Dagarna går...

I måndags var jag och Martin hos Eva och möte de andra som oxå ska vara och hjälpa till på lördag på hennes fest. De var jätte mysigt. De var kul oxå eftersom  vi inte träffat Markus och daniel på ett tag, okej kankse 5 år,typ. Eller jag vet inte hur länge sen men länge sen var de.
<3
Jag, Martin och Viktoria (vicky) är bords ansvariga. Och sen har vi Jonas och ramid (han heter inte så men kom inte ihåg hur de vad men han i alla fall) ska vara i baren och fixa med maten. Och Sen har vi våra två tostmasters, Markus och Danie´l (ja han som var med i Wipe out, you know).
<3
I dag har jag cycklat och så började jag titta på ''P.S. I Love You''!
De är ju så sorglig ju! :(

xoxo

Får man inte en tår!?

Micheal Jakson 11 åriga dotten håller till tal för sin pappa!

http://video.msn.com/video.aspx/?mkt=sv-se&vid=273951c1-abd5-4a24-99ac-13d8dee153f2&from=SVSE_Starlounge&tab=m1194352534920&wa=wsignin1.0


Landet o tillbaka

Hej
I helgen har ´jag varit på lanndeet. Och igår var de första gången i år som jag badade i våran pool! De var jätte mysigt, och För Alisia var de första gången ever. Men inte sista tror jag!

I veckan har jag inge sp på gång så ring om de är något! Finns alltid på mobilen!

xoxo


Härlig sommar låt!


(Sommar och Sol - Sven -Ingvars)

Sola o bada i pinjakolada!

Hej i dag har jag varit med Petra (barndoms kompis) och vi cyklade till hellas och badade, jätte skönt!
Sen åkte jag och pappa till forum där mamma var och jag köpte:


Kläder från New Yorker (rea där nu)

Sen åkte vi till sickla och jag köpte;

Kläder från JC


Kläder från stadium

xoxo

Juste jag har fick mina pengar från Oskyldigt Dömd får någon dag sen!

RSS 2.0