Springa naken i regnet!

Jag kommer ihåg sommarna när jag var liten och var ute på landet. När de regnade som mest sprang jag och min lille bror nakna i regnet runt huset. Om ni körde förbi där då kasnske ni sätt mig naken... hah
Nu när jag kom hem från tränningen så började de regna och sen stört regna och då fick jag en inpuls så jag sprang ut i spöregnet. Innan Jag började springa ner för gatan kom en grå volvo förbikörande så om ni satt i den så fick ni se... ja, men när jag kommit en bit ner på gatan kom jag på att jag bara hade på mig en vit tröja, svara trosor och en vid sport BH och tröjan blev genomsiknlig och de blev sport BH:n oxå och så såg man mina svart trosor, ja ni fattar så då vände jag igen. Men jag sprang runt i våran trädgård och gu va kul de var. Vilka minnen!

JAG ÄLSKAR NÄR DE REGNA OCH ÅSKAR UTE, DE ÄR DE BÄSTA SOM FINNS!

Men som alla vet så är jag lite konstig och de står jag för i de här fallet för jag har alltid ÄLSKAT regn, de för jag skiter i hur jag kommer se ut. 'Har inge hår som vågar sig eller något sånt.



xoxo

Shoppning med Olivia!

I dag har de varit lite konstig dag. På Historian somnade Isbell och jag och Olivia skulle skriva tönt i hennes nacke men vi hann bara skriva T och Ö, till tönt! För sen veckte maja henne. Sen när vi skulle titta på de igen när hon kommit på oss så stod de ett R... Sjuk va?
Sen kom vi ner till till plan 3 och då är Olivias ring borta.

Olivia och jag möttes i västermalmsgalerian för de var 20% i alla butuker men vi var i Gina Trecot för den affären öppnade idag kl 16. De var knockfullt!!
Men vi köpte lite kläder ändå. Tack Olivia  för den shopping turen.

Tror Ärt är lite arg på mig... :(

<3


Twilight: Eclipse - Extended Trailer

Vad ska man säga? Bra? Överdriven? Spännande? Löjlig? Dålig?


R.I.P Moster B... <3

Kommer aldrig glöma sommrarna ute på landet och när du och Carl- Erik bodde i de stora huset. Eller när vi var och tittade på runstenar och när vi åt glass i solen.

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta och varje gång jag är ute på landet så kommer de finnas en tanke om dig och ditt glada humör.

Kommet ihåg när jag hade kommit hem från sports camp och vi hade åkt ut på landet och den helgen var jag inne och villa eller sov. Men då var jag oxå kär men de sa jag inte. Sen när vi skulle åka och mamma och jag sa hej då till er då underade du var jag hade varit. Mamma berättade att jag var tröt efter två veckor på Sports Camp men då sa du: Jaha, jag trode att du var kär!
Haha, hur viste du!?

Tack för alla minnen!



Liv i Frid i Himlen, jag tror Gud saknade en ängel och de var därför han tog dig!
<3


A Walk To Remember


Love Is Like the Wind, You Can't See It But You Can Feel It.


dagarna går!

I fredags träffade jag några gamla kompisar, Emelie A+K, Mikaela, Douglas, Martin, Kim och Sami. De var lite obehaglig stämning i början men de gick bättre efter som.
På lördagen var jag och Marre på bio och såg, Pojken med randig pjamas. Såå sorglig!
Sen gick vi och fira Olivia!

<3

Uppspel av Shakespeare

 
De här vi när vi sitter i solen och äter glass, i måndags när de var sol.


Den här blommorna fick jag av mamma och pappa efter uppspelet av shakespeare. Jag spelade Hamlet i Hamlet och de gick jätte bra. VI hade två föreställningar i dag, en på morgonen för ettorna och treona och då glömde jag bort lite i både monologen och dialogen men nu i kväll gick allt jätte bra.

Ärt gjorde lite kort som kanske kommer ut snart och då får vi se... :P


<3

Har fått polisanmälan, fick den för någon vecka sen.


Lika sant som de är sagt, så skön vidio!


Vad söt du är i munnen gumman"!

Min vecka har de inte hänt något sp så de är därför jag inte skrivit. Eller jag kan berätta om när ajg och ärt satt utanför min sv. Då kom de två tjejer ochden ena skulle spotta ut ett tugummi i papperskorgen men missar. Då säger jag med ironi ''Oj du missa'' Tror ni inte då att hon svarar ''OCH?'' och blev fett förvånad så jag svarade ''Ja de kanske är dags att ta upp de!'' och då svarade hon spydigt (Hon trode hon var COOL) ''Ja, men då kan du ta upp de då!''. Varför skulle jag vilja de för? ''varför ska jag ta upp ditt äkliga tugummi för?'' Och då fick jag ett jätte moget svar. ''Asså jävla Idiot (eller tönt) allså!'' jag säger bara ''Jamen Tack desamma gumman''... SÅÅ ÄGD!
Sen kom hon till backa med ett gäng killar och när alla dem hade gått förbi oss igen så var tugummit borta, någon trampade på den, HAH vilka LOSERS!

Träffade Martin en sekund i slussen i dag och sen tränning ''gubb jumpa'' för våran trännare var inte där så hennes venina tog över och hennes man kör gubb jumpa så då fick vi oxå göra de. Rätt kul!

I morgon äntligen fredag. Helgen - ett kalas och två castingar enså länge!

Jag tycker hon kunde lägga den där!


Oj de kan ju alltid hända!

NOT!

xoxo

Min vecka, om ni bryr er!

Jaha vill ni höra min vecka? Ni får den kortfattad eftesom ni inte bryr er!
I tisdags var jag med Douglas som jag inte träffat på sjuk länge. Vi gick på en trevlig promenad i stan och sen gick vi och fikade.
Onsdags var jag med Emelie K och vi var på bio.
Torsdags var jag i skolan och gjorde klart lite grejer jag legat efter med.
Och så i fredags gick jag på teater med Sara och hennes syrra, 'De röda skorna', inte den bästa jag sätt. Sen när jag kom hem åkte jag och pappa till slussen och vi mötte mamma där och vi åkte över till djurgården och åt sen gick vi på Björn Skifs och de var kul och bra!
Lördagen var vi i forum och sickla sen åkte vi till min kusse Emelie och firade hennes son Love på två års dagen, så söt"
Och så i jag har jag bytt däck på BMW och sen tvättade jag den, med lite hjälp av pappa. Han fick göra de och inte vill och inte orkade göra, hih
Sen åkte vi till min syrra och åt  lunch och där var oxå Andreas fam. min kussin.

xoxo

inte då mycket men lite!

I lördags var ja hemma och fixade lite i trädgården. och sen åkte vi till mammas bror och åt påsk middsag. Där var även några vi brukar stöpa ljus med och deras ''barn'' Axel, Isak och Elis <3

I går körde jag till handeln och fixade lite spräjflaskor... Sen fick Marre köra på ett industriområde och de var sjuk kul, uppförsbakar är sjuk svårt att starta i (och de vet alla som provat) och jag skrattade så jag grät, när nästan lika mycket som när jag själv gjorde om inte lite mer för marres rivstartar.
Sen när vi kom hem bytte jag hjul, från vinter till sommar hjul på min bill och åkte ich tittqde luft trycket i hjulen. Jag har kommit på att nagelförlängning är inte bra när man ska meka med bilen, hah

I dag blir de en chilla dag tror jag. Och anledningen jag inte har skrivit tidigare är för min data inte vill sammarbeta med mig.

<3

Får vel säga GLAD PÅSK PÅ ER MED!

Stan me Emmy <3

Nu ska jag låta Ärt skriva åt mig för jag orkar inte! Med andra ord kommer jag koppa, sorry! Men kommer göra texten kusiv så ni fattar vilken jag har tagit och inte!

Skärtorsdagen, påsk, 1april. Mycket firas idag.

På metro idag kunde jag hitta tre aprilskämt;
1. Man skulle få något sort chip i kroppen som sl-kort.
2. Donken tar bort osten från cheesburgaren, de lägger den på hamburgaren istället.
3. 3D linser på sf-bio! "Så det inte blir pinsamt på t.ex dejter"
DÅLIGT!

Därpå för länge så sa man till folk att man skulle dra en strumpa på tv-skärmen så att man kunde få färgTV. Undra hur många som stod framför TV-n med en strumpa och försökte få lite färgbilder. Vad dumma de måste känt sig efteråt, jag hade ifs också gått på det!

De här diskutreade vi i går eftersom de var första april (för er som inte fattade de).  dan var kort och efter skolanåkte jag och gjorde nagelförlängning på åhlens, lite dyrt kanske,  (950 kr) men vill ha de. Sen mötte jag Mawa och vi gick först och fikade i kungsan i glas baren, vet inte vad den heter. Sen gick vi på bio och såg Snabba Cash och den var bra.

I dag har jag träffat Emmy i stan och vi hade de jätte mysigt, vi shoppa, fika, shoppa och bara va. Och fan va kul vi hade när vi ''lekte'' med fjortis rösten. GUU VA ALLA GLODDE!
Måste göras om och spelas in... hah

Jag köpte en tröja och en tjocktröja och ett par solglasögon. 

Vi var i ryssland och så kallade kungsträgården och sen tog vi en lunch i paris (som ni ser så är de effeltonet bakom Emmy) så underbart!


Söta Emmy<3


Såå COOLA!

xoxo


RSS 2.0