Ester + mår inte bra

Hey alla noobar. Nu sitter jag på Engelska lektion, såååå kul, NOT!
Jag skulle ha skrivit igår men jag mådde inte bra i går så jag skriver idag i stället!

Först ska jag säga förlåt Ester för att jag inte skrev om dig i går som jag lovade men jag gör de nu i stället. De jag skulle skriva i går var att dan började med att jag träffade Sandra L och Ester med sin fiina kläning med matchande väska som var sjuk snygg som hon sytt själv. Hum, man kanske ska beställa kläder från henne. Undera hur mycket hon tar?! :P
Sen var dan inge rolig för jag mådde inge bra, snyfft. När jag kom hem så åt jag sen gick jag och vila för att sedan gå och tränna, och de kanske inte var så smart. Sen när jag jag trännat klart gick jag och la mig igen.

När jag vaknade i morse mådde jag jätte illa delas för att jag inte åt något i går för de känndes som om de skulle komma tillbaka samma väg. Men åt endå och gick till skola. Hade Idrot som jag inte var med på sen tittade vi på tvåornas dialogredovisningar av cheksper (eller hur han stavar sitt namn....), själv tolkning. Riktigt kul...

Mår fortfarande inte så bra men de är lite bättre än tidigare idag. Kanske skriver något när jag kommer hem annars så ses vi i mogron!

ps, wipeout info - en savensk vann och Daniel är med den 12 eller den 19. Kommer inge ihåg! ds

xoxo


Let's dance, Final 2009

Let's Dance 2009:

(Laila och Tobias Showdans)


(Magnus och Annikas Showdance)

Vann!

Vilken tyckter du var bäst?

Två dar efterfinalen i let's dance som man så klart såg. Men var de rätt dans som vann. Om du frågar mig så nej. Vist Magnus dans var ju lite ner show dans (och oxå väldigt bra) medans Lailas var lite mer proffsdans men ändå så var laila bättre. Vist igen så har ju Magnus uväklas mer i sin dans men Laila dansar bätte ovadsätt vad!
Men man tycker ju olika och tänker olika och så. Men nu har jag sagt mig åsikt om någon var intresserad!

ROBINSON

Juste Robinson i går. såg inte hela för att jag var på bio och så ''dumpa honom'' skit bra. Men de var inte de jag skulle säga. De hade tävling i går och priset var att få komma till paradis starnden.  De här är laguppstälningen! (detta tagen från http://annalundh.se/index.html)

Vi i blåa laget PARANGAN som bor i träsket..

1. Jag
2. Erik Blomqvist (Blomman)
3. Angela Monroe
4. Erika Killén
5. Erik Rydberg (Valpen)
6. Erik Billing
7. Josefin Myren (Jossan)
8. Mika Svensson


Sen det gula laget MAGKAL som bor på paradisstranden..

1. Jarmo Heinonen
2. Nina Amjadi
3. Ellenor Pierre (Ellie)
4. Christian Ternstedt
5. Rafael Ortega (Raffe)
6. Lukas Berglund (Lucky)
7. Ranjit Roy
8. Beatrice Karlsson (Bea) - utröstad

En dikt = D.E.B <3

Gråt inte för att jag är död
jag finns inom dig alltid
Du har min röst
den kan du höranär du vill
Du har mitt anskite min kropp
Jag finns i dig
Du kan ta fram mig när du vill
Allt som finns kvar av mig
är inom dig
Så vi är jämt tillsammans


DU <3 JAG = Ses i nagiala*

Sorgens dag <3


(Till En Ängel, Sonja Alden)


De kommer aldrig finnas en lika fantastisk människa som du. Du var alltid glad och pigg.
Du ska veta att du är saknad <3

De jag kommer göra på sen är för DIG, glöm inte de!

EN dag med mycket händelser!

Hej, en liten krezzy dag i dag. Jag, Olivia, mimi och jacuqii solade på basket planen. När vi hade slutat åkte jag, Maja, Jacuqii, Olivia och mimi till stan. Jag skulle köpa lilla taits. VI gick in i en affär och Maja och jag gick och tittade tillsammans men sen när vi skulle gå så hade de andra gått och gömt sig. Så Maja och jag sket i dem och gick till H&M där Maja hittade lilla taits till mig, Tack Maja!
Vi mötte upp de andra och drog till Donken, de blev 4 cheesburgare, tre glasar och jag fick betala. Men men jag får ju tillbaka de. Sen kom Max, Ramin och hanskompis och en heter Peter och han kusse typ och hette... jag vet inte, haha!
Men vi hade skit kul, jag och Olivia skrattade typ hela tiden, Haha!
På vägen hem med tåget gjorde jag och jacquii lite bllider och här är en av dem...




Snygg va?

xoxo

Dagnens skänt asså!

Skolan är alltid lika kul, NOT! Eller jo de e ju lite kul när man kan skratta med sina kompisar. Som jag, Olivia och Jaquliin vi kan seriöst skratta om allt. Jag är den som säger konstiga saker, Olivia den som är ''knäpp'' (ta inte illa upp, du sa ju de här faktiskt själv <3) och sen jag vi jaquliin, hmm vad är hon är bara en sköön tjej!

De så har kul hade dem på Samhällslektionen:


Snygga brudar va?

Sen när jag och jaquliin stog på tåget kom de in två som pratade teckenspråk. Vi tittade lite på dem och sen när jaquliin skulle gå av så ropade jag på henne och sa hej då med handen som man gör på skön om ni fattar. Då hysss:ar hon på mig för att jag skulle vara tyst. Sen fick jag ett sms, där de stod typ så här med ett annat ord val; varför sa jag hysss de kunde ju i alla fall inte höra! Haha!
Ja, för er som inte fattar vad som var roligt kanske ska tänka på att skratta lite mer om dagarna, för då om man t ex läser något sånt här så kommer ni skratta, SMILLE!

Juste jag sa ju att våffeldagen var igår men den är vist i dag... Men jag är lika nöjd för de, jag åt ju våfflor igår!

xoxo ses

Tingaliin (Russian Tingeling)



Den här låten har jag gått runt och sjungit hela eftermiddagen, fast jag kunde bara tingeling, tingeling... men men!
Om de har fastnat så har den. De var nog mest de som var runt mig som tyckte de var lite jobbigt!

Våffeldagen + Blogg

I dag har de varit rätt okej. På idroten hade vi Bip- test. FÖr er som inte vet vad de är så är de att man springer fram och tillbaka ''1000 gånger'' och ska hinna till andra sidan salen innan de piper igen. Jag gjorde de inte för jag känner mig lite försylld och så hade jag inge skor och ingen astmamedesin med mig så jag får göra den vecka 17.
Sen kärde vi fotboll och rugby, lite kul !

Teaten jobbar vi med våra monologer, kanske kan skriva in den någon dag.

Efter skolan var jag med Olivia och Mimi, vi var på götgatan tror jag den heter. I alla fall den vid slussen!
Olivia och jag kan seriöst skratta om ingenting, HAHA!

I dag är de våffeldagen (tror jag) så i dag åt jag våfflor, såå gott! mums!

Snakcade lite med min barndoms kompis Sofie och nu har jag även hennes blogg som ä:
http://soroo.blogg.se/index.html
Supper mysig tjej, som jag hoppas jag får träffa snart. De var ju sååå länge sen, eller hur?!

Kommer nog en låt idag, de var länge sen nu... ses xoxo

Mobil och löngnare!

heej
I dag är jag irriterad. Först på en 'kompis' som inte bryr sig om sina gamla kompisar bara sina nya kompisar, och tar oss gamla förgivet. Såå låkt!!
Hon säger att hon lovar men bryter löften hon ger om tex om man ska träffas. ''Oj jag kom på de lite sen, är de lungt eller?'' säger hon.
Klart de inte är okej, man blir fan sårad man hon bryr sig inte och tar förgivet att allt är bra efter de men de är de fan inte man kan inte inte lita på henne mer. Sååå tasktigt'!

Sen så har en kompis blivit av med sin mobil tel för 6000 spen i skolan. Fy fan asså, de är någon som tagit telefonen och stängt av mobilen så man inte kan ringa till de. Om jag skulle hitta en telefon så skulle jag vänta tills någon ringde och se om de var ägaren annars skulle jag fråga vem de sökte och sen ta reda på hon jag får tag i personen. Hon hade haft tel i 3 månader... De är såå låkt att inte lämna tillbaka den om man hittar den!
Tycker sjukt synd om henne för jag vet hur de känns att bli av med tel för de har jag oxå varit med om och deär inte kul. Man blir nervös, arg, ledsen och besviken på samma gång!

Jag hoppar hon får tillbaka den. jag håller tummen!

Kram, från en irriterad Lina

(Daniel var inte med den har gången häller i wipeout igår)

Robinson

Här kommer lite länkar till olika saker kring robinson. Som förövrit hade sesångstar igår, de var Michel och Krestin som åkte ut. Krestin för att hon trillade av plankan (första tävlingen) först och sen Michel som blev utröstad på ö-rådet.


Robinson spel och tävlingar, den som kommer sist åker ur tävlingen. Lite kul att roa sig med.
http://www.tv4.se/1.880106

Direkt till Robinson på TV4
http://www.tv4.se/1.897831

HÄr oxå en blogg från en av deltagana Anna Lundh. Hon skriver lite om robinsom hur de var/är att komma tillbaka till sverige och mat intaget osv.
http://annalundh.se/index.html



(Idag är de Wipeout, glöm inte de!)

Skor

Hej hej. I dag har jag inte gjort så jätte mycket. Jag var i sickla där de i onsdags tror jag de var öppnade en ny del. De var fint. Jag köpte två par skor och ser nästan likadana ut. Men skillande är att de ena är låga och de andra är hög skor. Jag såg oxå Wiking dansa, han är fan grym på de. Imponerad !

  

Okej de är väldigt lika, hehe ser de! Men snygga!
Jag ska ha de höga på fredag <3


see you"! <3<3<3<3<3<3<3

Wipeout + Grillad+ Robinsson

Wipeout var ju i söndags, och daniel var inte med då häller. Kan oxå berätta att sverige INTE vann igen. MEn de bvar lika kul den här gången oxå. (Kl: 20,00 - varje söndag på trean)

Grillad ett program som hade sesångstart igår. Där de har bjudit in en kändis som helt enkelt blir grillad. Ja inte grillad, grillad utan de driver med allt de har gjort i deras kariärer, från dåliga filmer de har varit med i till om de kanske sutit i fängelse till konstiga jobb. Gästen har med sig vänner som oxå grillar gästen lite men sen går olika typer av komiker (vad jag fattade de som) som gillar. Igår var Sanna Bråding med och de var riktigt kul.
Ge de en chans och välj sen om de är något du vill se på fredagar. De kan ju oxå beropå vem de är som blir grillad. Om de är någon som man gillar kanske de blir roligare.
De går alltså kl: 21,00 på fredagar, efter så ska de låta! (på ettan)

SE LITE SJÄLV + LÄS OM DE!
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=104507&lid=puff_1488156&lpos=lasmer

I dag är de Robinsson på fyran, sesångstart. Klart man måste se de, ja jag menar man följde ju de förra gången vf inte göra de igen, heh!
Se vad som är är olika och lika och vad de får göra osv. Emma vann ju förra gången vem kommer att vinna i år?
Lördagar kl 20,00 (på fyran!)

Hemma igen!

Heej på er!
Veckan har varit bra, jag har som sagt varit i Idre och åkt skidor. Vädret har varit både bra och dåligt. En dag så blåste de 25 m/s så då var de storm, inte så kul. Jag var där med min fam och två fam till + hinken. Vi bode i två hus som satt ihop med varandra, stora och fina.
Jag har inte så mycket att berätta, i allafall inte avd jag kommer på nu. Eller jo vi bowlade och jag kom två på vår banna.

Veckans komentar:
(Vi gör i årdning för att åka, till nästa dag. Och vi packar våra jakor och tekbyxor i ica påsar som vi lägger upp i takboxen, då kommer alex in och ser de och frågar);
Har ni inte några resväskor?
(De blir tyst typ 3 sek sen säger stefan);
Ne, vi har inte råd med de så vi packar allt i icapåsat i stället!

okej, nu när jag läser de där så låter de inte så kul som de var men men... skit samma!

love you and jag skriver kanske mer i morgon om jag kommer på något mer. Om ni vill veta något är de bara att fråga! <3

Åker i morgon!

I dag kort dag. Jag och Sandra hade redovisning och de gick jätte bra. Sen var jag och hämtade pengar hos mamma för att köpa en tröja. Sen var jag inne på kicks och blev sminkad. Den köpte jag två ögonskuggor för 200 kr/st. Skit vad dyrt de är asså. Never agen!

I mogon åker jag till IDRE, i en vecka. Såååå kul !
Vi ska åka jätte tidigt på mogonen, inte så kul men men. De tar typ 6 timmar att åka ditt + alla de där stoppen när någon måste pissa eller vi ska äta. Så har ni förslag vad jag kan hitta på i bilen?
(Jag har inte änns börjat packa, undrar när jag tänkte göra de.... hihi!)
Ja som ni fattar kan jag inte skriva under veckan men jag kanske kan berätta lite när jag kommer hem igen!

puss och kram karamell ramm

ps, juste jag fick ut min text igår men redovisningen blev inge bra men får väl leva med de. ds

Teater + längtan

I går var jag, Linnea, Sandra ohc olivia + alla två:or och mimmi på teater på Boulevardteatern och såg ''The Great Creator''. Den var på engalska och var riktigt bra. Men kanske lite udda början. Kommer ut springande en naken man som låg under än massa kartonger osv. Men den var värkligen sevärd.

I dag är de 3 dagar till lördag om man inte räcknar mid i dag. Ditt längtar jag, för då ska jag åka upp till IDRE och åka skidor. Jag värkligen längtar, skönt att komma igrån skolan igen för nu går de neråt.
Jag har SH (samhälls kunskap) redovisning i morgon och jag är inte rikigt klar. Men tänkte gör de men när jag försöker få upp dokimentet så funkar de inte!!!
Har jag sagt någon gång att jag hatar datorer? Inte, i sånt fall säger jag de nu; JAG HATAR DATORER!
När jag skiver något som jag är nöjd med då försvinner de, har någon något tips till mig hur jag ska gör för att de inte ska försvinna?!?!?!

tack <3

Martin + Wipeout

I går hade vi en födelsedag till, på internationella kvinnodagen och de var Martin. Och honom så vi så klar sjunga för oxå som med alla andra, fast kanske på ett annat sätt.




I går var oxå första avsnittet av wipeout, riktigt kul. 
Så skrivet de på http://kanal5.se/web/guest/wipeout/nyheter :
Det brutalt roliga tävlingsprogrammet Wipeout - sopade bokstavligen mattan under premiären i söndags. Som mest såg över en miljon tittare programmet och snittade på 930 000. Wipeoutpremiären är därför Kanal 5s bäst rejtade lokalproduktion någonsin.
På Kanal5.se snackade både överlyckliga och upprörda tittare av sig.

Jag var lätt en av de 930 000 tittarna. Men i premiären var inte Daniel med men men. Hoppas han är med snart, han kommer säkert vara med i sista programet. MEn de gör inget, de är så roligt ändå.
För er som missade detta TV-program och vill se de går de på söndag igen kl 20,00 på kanal 5. Men er som vill se de första avsnittet oxå, går de i repris den 13/3 alltså på fredag kl 19,00.

Sanna Bråding

I dag fyller Sanna Bråding 29 år. Hon har ju kommit ut ur fängelset nu och hon har värkligen hittat sig själv nu. Hon vill tillbaka till teaten,radion och kanske till TV. Hon är en av mina största idoler. Dels för att hon är den hon är men oxå för att jag, innan hon blev så här känd som hon är i dag haft henne som jumpa lärare när jag var liten. Så hennes autograf har jag på flera diplom som man få i slutet av terminen. Jag kommer ihåg en gång när jag såg henne i en film som hete ''Reine Och Mimmi i fjällen'' och blev lite ivrig för att jag kände och viste vem hon var. Sen när vi kom till jumpan skulle jag berätta de men jag vågade aldrig, hah! 

Så klart vi ska sjunga för henne, dels för att hon fyller år men oxå för hon har kämpt och gått vidare och lämnat allt de dåliga bakom sig.



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN <3 (Kram Lina)

Wipeout 2!!



Här har vi honom, Daniel.
Har ni sätt honom? De spelar ingen roll för så här ser han ut.
Jag hoppas på att han vinner!
Heja, heja, heja!!

Utmaning och bokstavslek

Den här utmaningen hittade jag hos dubbelapan.blogg.se

Varje svar måste börja på första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar på samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/ hon gjort. Du får heller inte svara samma sak två gånger eller skriva ditt eget namn.

1. Vad heter du? Lina
2.Ett ord på fyra bokstäver: Love
3. Ett flicknamn: Lovisa
4. Ett pojknamn: Lukas
5. Yrke: Lärare
6. Färg: Lilla
7. Klädesplagg: Leggings/Linne
8. Mat:  Lasange
9. Sak i badrummet: Lampa
10. Plats/stad: Leksan
11. Orsak att vara sen: Långsam
12. Något man skriker: LURAD!
13. Film: Låt den rätte komma in
14. Något man dricker: Loka
15. Band:  Linkin Park
16. Djur:  Lo-djur
17. Gatunamn:  Långholmsgatan
18. Bil:  Lada
19: Sång: Love fool (med The Cardigans)
20. Aktiviteter med mer än en deltagare: Ligga (med varandra) / Leka

Wipeout!!

Wipeout är ett Tv program som börjar den 8 mars, alltså på söndag på KANAL 5.
Där deltagarna ska ga sig igenom en hinderbana. De är en utslagstävlingdär de är 8 normen, 8 danskar och 8 svenskar och de kör inbördes mot varandra. Alltså Svenska mot svenska, normen mot normen osv. Förutom den sista grenen där tre deltagare, en svensk, norsk och en dansk.

Här får du en riktig förklaring på vad de här handlar om av programledarna Felix Herngren och Hans Wiklund:

http://kanal5.se/web/guest/wipeout/nyheter?p_p_lifecycle=0&p_p_id=K5AV_INSTANCE_DuW4&_K5AV_INSTANCE_DuW4_struts_action=%2Fk5journal%2Fav&_K5AV_INSTANCE_DuW4_articleId=1455452&_K5AV_INSTANCE_DuW4_groupId=1097&_K5AV_INSTANCE_DuW4_version=1.0

De är både kända och okända svenska som ska vara med.

Några av de kända är:

Tobias Blom,
*Sanna Bråding,
Mats Carlsson,
Louise Carter,
Nour El-Refai,
Håkan Hallin,
Musse Haselvall,
Felix Herngren,
Richard Herrey,
*Kitty Jutbring,
Thomas Järvheden,
Louise Lamotte,
*Douglas " Dogge" Leon,
Karin Myrenberg,
Eva Nazemson,
Rodrigo Pencheff,
Jovan Radomir,
Bingo Rimér,
Linda Rosing,
Mattias Sunneborn,
Peter Svensson,
Peter Swartling,
Robert Wåtz och Viktor Åkerblom.

Några av de okända är:
Okej jag vet bara en och han heter Daniel Meyer och han hejar jag på!

På den här adressen kan du titta lite mer på bannan men oxå spela wipeouy spelet, de är kul men sååå svårt!
http://kanal5.se/web/guest/wipeout/nyheter

Jag kommer lägga in en bild på Daniel, där han gör reklam för programet. Men den kommer senare!
Jag hoppas alla tittar på de, för de ska jag lätt göra!
(Jag fattar inte att de vågar, ser ganska farligt ut)

RSS 2.0