It's My Party And I Cry If I Want To


2012 går värden under!

Hej i dag är de första advent och i dag kommer min barndoms kompis hitt med sin fam. och vi ska dricka glögg. Helgen har varti helt okej. I fredags var jag med Martin, och vi var på bio och NEJ inte new moon utan 2012 och jag tyckte den var jätte bra. Värd och se om ni rågar mig. Sen åkte vi hem och åt taco...

Igår var vi i orming och stöpte ljus. Jag var jätte tröt men klarade av hela dan. Emil visade bilder från när han var ute och reste men fick inte se alla för Martin skulle hem och träffa några polare i älta.

I dag har jag varit och köpt ett par nya skor.




xoxo



Mange <3

Nu har jag precis kommit hem från Tutto Italia, en resturange i sickla där min kusin jobbar som jag tycker är såå COOL! De var VIP kväll och gå klart man blir bjuden och kommer. De var jätte god mat och de var jätte mysigt. Ska ju på VIP kväll på tisdag oxå så får se hur de blir.

Dagen har varit helt okej. Tyckte de var lite synd att vi inte hade någon clown eftersom Mia var sjuk. Men men vi får ju ha de på onsdag då vi har öppet hus.

Efter skolan var jag med Sofie och Maja. Ville hitta lite nya kläder men tycker egentlignen ingenting är snygg. Jag sa till Sofie att jag skulle vilja ha någon som går in i en affär och bara tar kläder utan att tänka och säga de här är din still och när jag testar ska den vara perfekt så som jag vill ha den. Då säger hon ja men de är ju de jag försöker.
Hon och Maja fick gå runt i en affär och hämta kläder till mig som jag skulle testa. Dem var jätte fina men inte riktigt jag. Jag kände mig lixom lite för tjejig eller nått... Fick testa ett par jeans som faktiskt var snygga och då får jag som kommentar. Fan vilken snygg rumpa du har, man ser ju aldrig den på dig!
Haha, okej då vet jag.. Kanske ska börja visa den då... haha!

Sen åkte Sofie och jag och Maja träffade Max och gick hem til honom. Där visade han något spel på datan som jag inte hajade ju mycket av, men man skulle typ bygga en djur park. Jag och Maja lågg och kollade på The city i stället och ett avsnitt som båda sätt ett antal gånger.
Sen drog jag hem och åt en pannkaka för att sedan gå på VIP kvällen....

xoxo

Smile



Älskar den här låten. Sp vid 2:18 till 2:46. Älskar den rösten den gör mig glad!


You have däm right!

Ja g komm på något att säga eller de var inte jag som sa de jag lyssnade bara på en som sa de som råkade vara Max staker.

''Jag tycker bara om svenska tjejer''
''Åh, me varför de?''
''För att de är fina''

Av en slup råkade jag gå förbi just då... Ja mer än så säger jag inte. Om ni inte haja får ni väl läsa några äldra inlägg.



xoxo

BÅÅRING!

Tyvärr hár ajg inga roligt att säga och låg precis och letade efter lite roliga bilder men har inte de häller.
Jag kan väl hitta på något att säga ändå... ää i dag tog vi svin infulensa sprutan.



xoxo

Plugga är alltid lika kul! Jag <3 Plugga



Sitter och pluggar, den bjuder jag på!

xoxo


Knappenhaver

Skoldag = helt okej!
Efter skolan träffa Martin och fikade. Jag tittade efter lite nya kläder men de finns inga som är fina! De gör de aldrig!

Har som sagt två prov i morgon och kan inga av dem men måste plugga lite nu :P




xoxo

Tack Ramin <3

Den här buken fågade min bror när Max oxh en från musikal gifte sig på gymnasie mässan, Fin va?
Har öppet hus på skolan nästa onsdag.





Har skit mycket att göra. Har Sv, Eng, Hi, Psy, Ma och teater att göra. Har två prov på onsdag och kan inget av dem.




Inte så kul. Jag försökte att tränna för att komma på bättre humör men de hjälpte inte häller. Men de är en sak som hjälper och de är RAMIN:S blogg, titta in den om du är lite ner.

http://raminebrahimi.blogg.se/

xoxo


Skrev fel!

Jag skrev fel i fredags så här skulle de vara:

Grisen den har fyra ben
och tuppen den har två
snoppen den har inga ben men den kan stå ändå!

Så nu fick ni veta de.

I går var jag på gymnasie mässan och nej inte för att stå och reprensera st eriks utan med min bror och mamma. Martin ska jag börja gymnasiet nästa år. Och vid en skola som hete Caibergymnasiet (tror jag de stavas) så snackade vi med en tjej som valt media som jag oxå valde mellan när jag skulle välja gymnasium. Och de lätt så jävla kul, att nu har jag bestämt mig att jag ska hoppa av teater linjen opch börja media i stället.
Ja, sen var ajg ju och titta på GETTING MERID som Max och Stefan var med i okej den var bra.

Vid fyra mötte jag martin och vi drog hem till Cim som bode i Handen. För sen skulle vi på en spelning i märsta men de blev inte så för jag och Martin och några andra var inte 18... Så vi satt i Cims lägenhet och spelade sälskaps spel och drack lite olika saker. Först Monopol där jag förlorade. Sen gick vi och mötte några och gick och åt på pizzeria. Juste de hittade en cykel oxå... Vi drog hem igen och spelade diamanten där jag vann och sen något fråge spel som jag kört förut eftersom jag har de hemma. MEn de var kul men Martin och jag förlorade. jag sugger på geografi och presidenter och så klart fick jag ju frågor om de, Martin var inte till så mycket hjälp han svarade bara torsten tror jag de var.
Sen åkte Martin och jag hem. Jag mådde inge bra men jag vet inte vf!

I dag fyller PAPPA år, Grattis till honom. När jag kom hem i går så sjöng vi för honom så jag slapp gå upp i morse. Mamma och jag bakade lussebullar och jag åt deg oxå :P
Sen fick jag plugga lite.
Just nu har jag precis kommit hem från Sara där jag var och lämnade en födelsedags persent.

xoxo


Boys boys boys



Den här låten dansar jag till på hög volym och är en av mina favorit låtar just nu, ÄLSKAR LADY GAGA!

xoxo


Baby can I hold you tonight



xoxo


When I grow up...

Har kommit hem från en helt okej fredag. Just nu sitter jag framför tv:en i våra nya soff - fåttöljer. Dom e jätte sköna.  I dag på matte lektionen lärde jag mig en ny ramsa av Isabelle och hon lärde dig den av sin morfar när hon var liten, nu ska vi se hur gick den. Jag tror jag kommer ihåg den:

Grisen har fyra ben,
Tuppen har två,
Snoppen har ingen men den kan stå en då!


Typ så gick den, hah bra va?

Sen fick jag ett mail som var lite roligt som jag tänker lägg ut.
Kan ni gissa vad mamman har för jobb innan ni fortsätter läsa?

Barnen i en lågstadieklass fick i uppgift att rita en teckning med någon av sina föräldrar på jobbet. En flicka bidrog med följande alster:



 
 
Efter att den lilla flickan tagit med och visat teckningen hemma, återvände hon till skolan nästa dag med en lapp till klassläraren från mamman som löd:

Jag vill gärna klargöra ett par saker angående min dotters konstverk. Detta är INTE en teckning av mig när jag utför någon slags stångdans på en strippklubb. Jag arbetar i en järnaffär och jag hade berättat för min dotter om hur mycket pengar vi hade tjänat efter det senaste snöovädret. Bilden föreställer mig när jag säljer en snöskyffel!”.

 xoxo


Clawn

Hej jag vet att jag inte bloggat på ett tag men de beror på olika saker. Men tänker inte ta dem nu. I förra veckan när jag satt på tåget och skulle sätta på musik i lurarna så fick jag på radion på någont konstigt vänster och till min stor förvåning så funkade den. Alltså radion på min mobil funkade i en tunnelbans tunnel. Fattar ni?! Jag blev sjuk chokad!
Ja jah skit i de nu..

Jag vad ska jag bertätta mer då?!

I dag började vi med clawn på allvar. Vi fick 10 min på oss att hämta kläder och sen fick vi fixa snöre till våra näsor och sen vakna upp som en clawn sen skulle vi hitta ett flyttbart objekt i rummet. Efter de fick vi gå upp en och en på scenen och visa upp objektet som clawn.. om ni hajar vad jag menar. :D

Jag sist men inte minnst vill jag skriva:  slhi slkd ls fjsnfd slkm is- lkns linsfnjk un ujlsf öisz nölsdi dkj dlk slieou lsoj  öslie n kfslif lskndflö ifnsdö ijnsndfgu.

Den jag skriver till förstår vad de betyder och vad jag menar.

Okej jag tänkte lägga ut en clawn låt men de blir den här i stället. Ett låt förslag från min bror och som hade fått hört den i dag var en kompis. Jag Tycker den är grym, vad tycker ni? Jag kan ju säga att jag bara as garva!



xoxo

Jul önskelista;

* The sims 3 (data spel)
* Presentkort på Åhlens.
* Nagel vård på Åhlens
* Nintendo DSi (men kamera + spel)
* Brolle och boddy holly CD
* Presentkort på klädbutiker.

Har ingen mer och tillfället...

._.

Igår var vi på foto mässan. (Där träffade jag Martin och den där andra tjejen. Och jag har ingen kommentar på möttet.) De var jätte kul skulle viljat stannat någon timme till men vi åkte till mina kusiner. Där åt vi och fika sen spelade vi spel och de fick väl sådär.

I dag var jag uppe tidigt och körde med mamma. De gick okej lite läskigt i vänster svängar. Sen åkte vi till forum nacka där jag köpte en pressent och sen stod jag och vänta på mamma och pappa i en och halv timma för jag hade igen mobil. Och om jag skulle börja leta då och de skulle komma till ditt jag sa att jag skulle vara så skulle vi ändå inge hittat varandra.

Sen sov jag.

xoxo


Fredag den 13:onde

Dagarna bara går och går. Jag kan ju säga att i onsdags var jag med på Tv på Oskyldig Dömd. Har lite bilder:


Jag

Jag

Jag

Ester och jag

Ester och jag

Jag och en tröt Olivia

Jag


Om ni vill se: http://tv4play.se/noje_och_humor/oskyldigt_domd?videoId=1.1327753

Och i torsdags gjorde jag omprov i psykologi och de gick eller kändes bättre än förr gången. Sen när jag skulle dra så började en kille snacka med mig vid namn Sebbe (Sebastian) och även känner Sandra S och Linnea. Vi snackade och sen skulle han köpa pizza och jag hängde med sen åkte jag till solna och Psykologi gymnasiet där Emelie K går. Hon och två till gjorde ett slut projekt och de blev jätte bra. De hade ett band, dansare och en sångare.

I dag på lunchen åt jag med Syrran <3 de var jätte trevligt. Sen Efter skolan gick jag på en casting. De fotade oss bara sen ska de ta kontakt med oss i mitten av nästa vecka.
Idag är de fredag den 13:onde då alla säger att de är en oturs dag men jag har inte haft någon otur i dag över huvudtaget. <3
FREDAG DEN 13:ONDE ÄR EN TUR DAG!

xoxo


Max's stacker

När Max kom i morse sa han att han måste snacka med mig. Jag ba okej... ää.
Sen berättade han att en etta i natur frågade honom om han kände Linai estet och undrade sen om han kunde få mitt nummer (max gave de inte). Sen sa han att han tycker jag är fin.
Jaha, ää okej. Asså jag har aldrig sätt honom överhuvudtaget och har ingenaning om vem killen är. Men okej jag har ingen komentar på de här.

xoxo

orkar inte skriva

Orkar inte skriva i bloggen just nu. Har så mycket att tänka på. Kompis 1 och kompis 2 dom är jag tänker på. Jag fattar inte och jag vet itne vad jag ska göra. Men men men men men ne de finns inga MEN. Jag skulle snackat med dig i måndags men jag hann inte. Jag vill inte ha de så här. Du var en av mina bästa vänner och de är inte många som kommer så långt som du kom in på mig. Jag litade på dig men nu vet jag inte var jag har dig. Jag vet inte vem du är de är därför jag inte vågar. Kan inte du ta kontakt med mig i stället? Om du vill att vi ska bli vänner igen...?!

Skolan går piss och jag kommer inte klara omprovet.
 Kommer få Ig och sen nästa år måste jag läsa 300 poäng och hur fan ska de går till?

Till kompis 1


Till kompis 2


Två låtar de de två jag ÄLSKAR men har förlorat! Ni betyder mycket för mig!

xoxo


Ögonskugga på lapp




Hittade dessa coola och oerhört smarta "lapp ögonskuggorna" på Nelly. Dom heter egentligen EyeMajic. Ögonskuggan tar bara några sekunder att applicera på ögonlocket och kladdar inte. 
Perfekt om man har bråttom någonstans, inte sant? Eller om man är som jag, som inte kan sminka sig!
Eyemajic finns i massor av olika färger och det går att beställa på NELLY för endast 110:-

Såhär gör man: (källa Nelly.com)

Steg 1: Blunda och höj ögonbrynet så långt det går för att få en så slät yta som möjligt. Använd båda händerna när du applicerar skuggan, lägg den så nära innerögat och fransraden som det går. Håll den där i ungefär 4 sekunder innan du drar den mot ytterkanten.

Steg 2: Dra applikatorn över ögonlocket mot ytterögat för att få ett bra resultat. För att undvika för skarpa kanter använder du den andra sidan av Eyemajic och suddar försiktigt för bästa resultat.

Steg 3: För att få en annan look på sminkningen kan du dra applikatorn 5-10 mm uppåt för att få en mer kattliknande make. Du kan även dra applikatorn i olika riktningar för att få fler unika blandningar. Varje paket innehåller 5 par.

Hittade det här på en annan blogg. Men om man tar de här och de här med smak och lukt läpp grejen skulle man ju bara ''jätte cool''.

xoxo


Ny soffa

I dag har de hänt lite saker. Först krattade vi gården för andra gången. För efter en dag efter första gången så syndes de inte ens att vi gjort något.
Sen åkte jag och mamma och körde bil. De gick jätte bra. Körde mycket på väg och sen hem.
Efter vi ätit åket vi och titta på soffor, ska köa nya. Vi hittade några jätte sköna. Men vi gick hem och mätte lite. Och jag tror vi har bestämt oss. De blir röda med svart tårtbitar.
Vi har oxå mublerat om i vardagsrummet. Ser lite anurlunda ut när man kommer ditt nu.

I går hände inte så mycket. Men på kvällen vad jag med Martin. Vi hyrde en skääry move som handlade om några ungdomar på halowin... vi fattade inte så mycket sen såg vi en film på Tv som var jätte spänande. Handlade om en man och en kivinna och måste göra en massa grejer för att deras dotter inte ska dö...
Om jag inte har skrivit de så var jag med Martin efter skolan i fredags och i lördags så lämnade jag oxå in min data.

xoxo

I'm a big big girl



xoxo


Fick de som ett mail, kedje brev... (Såå fint)

Jag  fick detta från en vän, som fick två saker att välja  mellan. 


Det  sa mig att även jag hade två saker att välja mellan.
 



Jag  har valt. Nu är det Din tur att välja.
 


Historien  handlar om en mamma som för en tid sedan skällde på sin 5 åriga dotter för att  hon slösade på en rulle med dyrt guldfärgat omslagspapper. Pengar var det ont  om och hon blev ännu mer upprörd när hon såg att dottern använde pappret att  dekorera en ask som hon placerade under julgranen.
 


Hursomhelst,  den lilla flickan gav presentasken till sin mamma nästa morgon och  sade,
 


'Den  är till dig, Mamma'
 



Mamman  blev generad för hennes tidigare ilska mot flickan, men hennes ilska blossade  upp igen när hon öppnade presentasken och såg att det var  tomt.
 


Hon  sa till sin dotter med harm i rösten.
 


'Vet  du inte unga dam, att när du ger bort en present är det meningen att det skall  vara någonting i paketet?'
  



Hon  hade tårar i sina ögon och sa, 'Men, Mamma,det är inte tomt! Jag blåste kyssar  i den tills den blev full.'
  


Mamman  blev förkrossad.Hon föll på knä och slog armarna om sin dotter och bad henne  och förlåtelse för hennes obetänksamma ilska.
 


En  kort tid senare tog en olycka dotterns liv, och det sägs att mamman behöll det  gyllene asken bredvid sängen för resten av hennes liv.
 


När  hon helst kände sig nere eller mötte svårigheter öppnade hon asken och tog ut  en inbillad kyss och mindes kärleken från barnet som hade lagt kyssarna  däri.
 


En  verkligt underbar känsla, denna gåva till oss är en ask full med ovillkorlig  kärlek och kyssar från våra barn, familjen, vännerna.Det finns inget  mer värdefullare än detta.
  




Så  du har nu två val:
 
1.  Sänd detta vidare till dina vänner, eller
 
2.  Radera detta och agera som om detta inte berörde ditt  hjärta.
 


Som  du ser, jag valde första alternativet.
 


Vänner  är som änglar som lyfter upp oss på våra fötter, när våra vingar har problem  med att komma ihåg hur man gör när man flyger.
 



Om  du får detta tillbaka mer än en gång, så vet detta. Dina vänner tänker också  på dig.   

xoxo

 

 


FJÄSKA!

 I dag vad rektorn med oss hela dagen. Visa lärare, nämner inga namn men de gör matte och idrott fjäskade lite. Men men. Idrottsläraren blev arg på oss för att vi kom 3 min sen för att vi bytt om. Men annars så är de hon som kommer sent.

Men men sen träffade ja Martin och vi åkte till sickla och åt sen gick vi till donken och satt där.
När vi skulle säga hej då skulle han krama mig och sen ville han lyffta mig och de vill inte jag så jag ''sprattlade'' och då knäcktes min rygg och jag fick skit svårt att andas...

Dagens fågetecken:
Isabelle och jag står i matsalen, i kö till att ta mat och vi snackar om svininfluensan och bibvärkningar osv. Axel stod bakom mig. Och helt plötsligt säger han något som vi inte hör. Isabelle säger ''va'' med en lite bitchig minn. Då säger han: ''De är i alla fall varma brön i dag''

VAD HAR DE MED SVININFULENSA ATT GÖRA?!!?

xoxo

Ny öppnat!

Hej har upptaterat om mitt liv på två dag så nu kommer de. I går hade jag UV samtal och de gick jätte bra. Leif fjäskade lite men men sen åkte jag och mamma till Presentboden Kaffe och TeLångholmsgatan 11
 där min mammas barndoms kompis Helen och hennes kompis kärstin har öppnat nytt. Vi var där ett bra tag.

I dag har jag varit och sett THIS IS IT men Emelie A. Jag hade inga förväntningar så den blev jätte bra. Men innan de så gick jag och Emelie och åt i kungshallarna de var jätte mysikt.
Är de något jag stör mig på så är de folk som reser sig upp innan de har tänt lamporna i salongen. Efter texten rullade och man fick se bilder från de vi hade sett men de hade inte tänt lamporna så började en massa människor gå. När mer en hälften i salong ett (som är den största salongen) hade gått de kom de lite till. Smart av er som gick ni missade slutet.

På bussen hittade jag en 20 lapp och när jag skulle ta upp den kändes de som alla tittade på mig.. :P

xoxo

 


Läskiga läppar


Tittade runt lite på blogg.se och gick in på en tjej som skrev de här. Om läppsyll oms både luktar och smakar precis som en riktigt.
Dvs lypsylet smakar coca cola om det är den smaken på lypsylen, get it?

Det finns en massa olika smaker, även godissmaker som t ex M&M och Skittles.
Ni kan ju kika in på Lipsmackers hemsida, kanske beställa hem några lypsyler? :)





De här var ju lite roligt och man kommer ihåg när man var liten och de var lukt på sudden men nu har de tagit allt snäpet högre.

xoxo


Jag hoppas att någon gång kommer allt bli bra!

Fan va cool du är. Du vågar inge ens säga förlåt när du annars är så jävla kaxig. Moget!
Om du vet att du har sårat mig kan man väl säga förlåt  för du vet inte hur jag känner om den sitvationen. De känns som om du bara bryr dig om ditt eget bästa, tänk lite på andra oxå. De finns inte bara du i den här världen. Även om du bytt ut mig så ska du veta att jag saknar dig och tycker de är synd att de blev så här.



xoxo

RSS 2.0