Hittade lite gamla bilder som jag tänkte dela med mig av!




Två bilder från ärt på Pea


Vf står jag i mitten?




Två bilder från ettan...


Och sist men inte mins jag i rött hår och inge smink (bjuder på den)

Hittade inga mer på datan just nu men bara för att ni inte kom med den här gången så ska ni veta att de finns ett foto på dig med någon stanns och snart kommer den ut oxå... Mohahah!

xoxo






Have nothing to say!

Hej var på ett år kalas i dag. De var mysikgt.

Igår efter skolan var jag med Martin och vi bara va.. Love to be with him!


Förra designen!

xoxo

Om Min Design

Nu de närmsta dagarna o veckorna kommer jag leka lite och bytta design på min blogg men för att ni ska se alla så lägger jag oxå in dem i inlägg!

Men om ni har några förslag på bilder eller hur den ska se ut så säg till!

xoxo Lina

Min Design

Hej dan i skolan var helt okej och till och med maten var god. Vi hade en vikarie som matte lärare som var lite flumig men rolig och jag lärde mig lite.

Ärta o jag satt kvar i skolan vid datan och jag gjorde om min design som ni ser men de här vi bara en brov omgång och med få bilder men de kommer en bättre.



Jag åkte hem och hämtade Mille på dagis (hon var glad) och vi gick hem och lekte lite. Sen snabbt i sig med mat för att gå på en nytt trännings pass. Eftersom jag brukar gå på måndagar men vill test i dag med för de var en annan lärare och de var både dans och yoga.
Gu vad jag INTE gillade hon som höll i de hon var lika vig som Alice i Twilight filmerna och var skit smal och när hon tog av sig sin ''tjock tröja'' hade hon lite lite mag tröja som visade, ''Ja så här smal är jag och jag är så bäst. Jag kan se att inte är så som jag men jag är ju smal och snygg och de är de som räknas''.
Hat åt henne!

Sitter nu och lyssnar på rock och väntar på att få dusha...

xoxo

Saknar! <3

Måste skriva att de är visa personer jag saknar otroligt mycket och de värsta är att vi har såå lite kontakt. Har tre jag vill nämna.

Och de är Emelie A & K och Bella!

Emelie A har jag knappt någon kontakt med. Hon är min telefon kompis. Vi ses typ aldrig och ett bevis på de är att hon fick en hund för ungfär ett år sen och jag var en av de första hon sa de till och jag har fortfarand inte träffat den. Vi har setts kanske fem gånger på två år och då har vi varit i stan. De är fan illa!
Hon och jagh ar så kreisy humor!
Och nu när hon har en skit skön kille (som jag dock inte har träffat) då kommer hon aldrig ha tid för mig, haha"!
Hoppas vi ses snart gumman!
<3

Emelie K, älsk saknar dig!
Vill vara med dig mer men våra scheman vill aldrig passa. Jag har inge att säga för allt vi gör betyder så mycket och om jag vill säga något till dig så säger jag de när jag är med dig.
<3

Till Emelie A & K ni två är såå sköna muppar. Båda kommer till mig och säger: ''Jag vill ha med kontakt med Emelie och känner mig som en fett dålig kompis'', hah. Jag kan inte sluta skratta åt er. De är så kul att höra de från er båda de är som om jag hör att i repris!

Bella, JAG SAKNAR DIG SÅÅ OTROLIGT MYCKET"!
När vi sågs i stan för någon månad sen, då du kom fram till mig trode jag att jag skulle börja gråta  när jag kramade om dig för att jag saknade dig så mycket. Vi har inge så mycket gemensamt men vi har sjuk kul tillsammans. När vi är med varandra så skrattar vi typ hela tiden och eller men de kan vara för ingenting.. (hör att de låter som jätte bra Sveriget den meningen) hah!
Älskar dig och även om vi inte har så mycket kontakt så ska du veta att jag finns om de är något någon gång som du vill eller om du bara vill ses!
<3''

xoxo







Psykologi B

Hej

I dag  teater på morognen och nuska vi börja med sheksper eller fan hanstavar sitt namn.  Sen historia alltid lika ... tråkigt!
Efter de så hade jag psykologi B med två från min klass som jag älskar så otroligt mycket och önskar att de var mina bästa vänner. NEJ JAG DRIVER!
Två av de jag mäst hatar i klassen okej hatar kanske jag inte gör man inte tycker om, förlåt om du läser de här men tror inte du gillar mig häller så de gör ju inge.. Och de två är Sheima och Dawit.
Jag har ny lärare som verkar bätte än Harry som har hade i psykologi A som tur är får jag väl säga. Vi får se hur de här kommer gå!

xoxo

sp. juste för er som inte vet så tyckte jag inte om psykologi A och har just nu IG i de för jag ligger bak ett prov. ds

Botfly

Hej i dag inge sp förutom att jag var på den där psy kursen och sen var och sjöng med Caroline af Ugglas.

I dag vill jag visa er något ganska äkligt. Hörde att de snackade om de på radion och tänkte att jag måste titta upp de. Här har ni vidion!

VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE!
(så nu har jag varnat er så skyll inte på mig om ni fåt mardrömar!)


De som ni ser här är en kvinna som fått ett myggbet med ett flug ägg på köpet. Fluggorna lägger ägg på myggorna som i sin tur letar blod hos tex människan. De fugger blog och droppar ett lite ägg i hållet de sugger från. Ägget kläcks och en larv börjar växa... Och aj.. ni såg ju!
Skön Gubbe som ser på oxå...

xoxo


Ärta bebis

Hej i går var jag på dopp och när jag satt där och hörde en sång tänkte jag på ärta och på hennes prins/prinsessa och att min ärta har blivit stor... och då menar ajg inte magen utan på sättet. Jag önskar henne all lycka och jag hoppas att allt går bra. Jag kommer sakna henne otroligt mycket när hon inte kommer vara med mig/oss i trean.

I dag en vanlig dag men lektioner :P
Har inge att säga men kan säga att ... ja..äää ne jag kommer inte på något men vi ses!

xoxo

Haha!



Jag hittade klippet jag skulle visa för ett tag sen men inte hittade... Såå skön... Man ser ju honom Inte när han kryper iväg! eller hur?!

xoxo


Now Moon

Va i näckrosen vid gamla filmstadion...



Okej nu har jag sätt den, typ sist av alla. Tyckte den var bra. Har hört att många säger att ettan är bättre men jag tycket de är bra på olika sätt. Jag såg den men Olivia...



xoxo

He Could Be The One



xoxo


Tacobuffè + Barnteater

Vi fick tacobuffé i dag och de såg ut så här:





Ester var med :D

Sen spelade vi i Hagsätra för en skola där och de såg ut så här eller efter...

Csi gubben och dröm hjälten :S typ


Häxan och ja hon...

Påväg hem...

Sandra så söt!


Min idol


Ärta o Olli


Sofie


Min Idol

xoxox


Avartars uppsättning


Crawl


Såå bra låt, såå fin och jag tycker alla ska börja krypa för att få tillbaka sin kärlek!

Jag börjar nu och hoppas jag kommer till nästa steg...

xoxo


Dans

Heji dag hade vi bara en lektion och de var matte för när vi skulle ha Mia visade de sig att hennes man låg på sjukhus med 40 graders feber och har gått ner 15 kilo på två veckor. Så vi fick en HL timme och sen fick vi se clowner utan grenser som åker till lände där ett krig är slut tex. och clownar sig. De var helt okej men var inte på humör att skratta.

Sen åkte jag och Olivia till stan och hämtade ut våra bio biljeter till på lördag, ska se new moon. Vi gick på Gina Trecot och där var de rea så vi handlade lite. Jag fick en kofta.

Sen mötte jag mamma vid slussen och vi gick till boliarteaten där en barndoms kompis till mig hade dans uppvisning. Dem var jätte duktiga men jag kan inte anulusera den :P

Hem och plugga psykologi... gick bätte än i går och dan innan.

xoxo

Första avsnitet av sista sisongen av Andra Avenyn!

Hej i dag i skolan hade vi uppvisning för band igen. De var ätrans mammas barn som hon jobbar med. De var jätte kul men jag spelade inte eftersom de jag jobbade med inte varit där  så vi inte kunnat öva. Sen hade vi HL timme i tre timmar men när vi skulle ha historia kom han inte så vi hade väntat i onödan.
Jag åkte hem och så ringde mamma och sa att hon hade två biobiljeter som bara gällde i dag så jag ringde Martin och frågade om han vill gå. Så de blev den överaskad dejt, med Martin. Vi såg  Old Dogs. Den var lite konstig men bra.

Hemma nu och har precis tittat på sista seongen av de och jag tycker sjuk synd om Liv. Hon ordnar en fest som är alkoholfri och alla bryter mot de och allt går över styr och hon lämnas festen. På vägen hem tar hon en genväg genom skogen, ramlar och så kommer de någon. Den våltar henne. Under kvällen har hon ¨bråkat¨ med Markus, Kim och Hamsa... Är de någon av dem tre?


xoxo

Ja... ää.. mm okej

I går gick dagen snabbt. Hade två nya lektioner och sen första träningen för i år har kommit igång. I dag har jag bara två lektioner och sen kl 15 ska jag på pskyologi grejen... och nu har jag tre timmars håltimme.  Har fett tråkigt, jag och Olivia försökte plugga men de gick väl sådär.

Har inge att gör nu...


xoxo

AVATAR!

WOW, är de första jag vill säga. Var precis och såg Avatar och wow den är otrolig. Den går inte att beskriva men om du ser den så fattar du var jag menar när jag sägar att den är svår att slå. Jag har inga ord.. Den är svår att förklara men de är svårt att komma ut filmen. Man vill bara se mer och ...
Ja,  var med Marre och Connor och vi såg den i 3D och den var bäst!

En grej jag vet är; JAG VILL SE DEN IGEN!

Okej nog med de skulle vilja säga 1000 saker till men skulle komma på mig själv genom att säga allt om och om igen.
Men jag har ingenting mer att säga. Tankarna svävar runt filmen.

Okej skriver mer när jag kommer på något att skriva och när jag kommer ur filmen!



Vill berätta mer vad den handlar om nu när jag tittat in trailer några gånger. Jag kan ju säga att han de handlar om hans bror som har trännat för de att åka till den har planeten dör precis innan uppdraget. Hans bror som oxå var hans tvilling. Därför fick han de handlar om göra uppdraget för att de hade samma DNA och avatarerna är uppbyggda så att bara en person kan använda den men eftersom de var tvilingar så kunde de ta in honom i stället som inte kan någonting om de han ska göra. Han sitter i rullstoll och när han e en avatar kan han gå igen.
De tar 6 år att komma till den planeten, och han får uppdraget av en slump att bli en av dom riktiga avatarerna och rapotera till dom som jobbar med de hur de går men han blir förråd!

Han som har gjort filmen har oxå gjort Terminator 1-2, Aliens, True Lies och Titanic. Många av de här filmerna har ju blivit populära. Här är en order från mig - GÅ OCH SE FILMEN"!

Ps. Jag måste ha den när den kommer ut.

xoxo

GRATTIS ISABELLE 18 ÅR

Hej i dag var jag hos tandläkarn och lagade en tand som inte var ett hål men var ett hål på rönken. Jag kom till backa till Svenskan ´men de var bara jag som var på den lektionen. Mimi var sjuk och floristerna var på Ika och hjälpte till där eftersom de är tulpanens dag i dag men inte bara de utan de är oxå....

ISABELLES 18 ÅRS DAG!
Grattis gumman och jag hoppas du får en toppen kväll <3



Erter var i skolan i dag kul, men synd att hon är ledig nästa vecka oxå...

xoxo

Suveren dag!

I dag hade jag bara eng och matte för fick reda på att Mia var sjuk... Men jag som hade övat sååå mycket till provet och nu måste jag komma ihåg de till nästa vecka .. åå nej!
 haha, de skit bra!

Efter ´matten gick jag, Ärt, Olivia och Isabelle till donken och satt där i två timmar. Sen åkte jag och träffa Martin, Ärt åkte och sov, Olivia åkte och fixade sina naglar och jag e sjukt avensjuk på de och Isabelle ja vem vet vad hon gör... haha <3

Martin gick och fikade på Fotöljen vid slussen sen åkte vi upp på katarina hissen, fint!

Åkte hem och fick pankakor som jag åt med Marre och Sandra!

xoxo

Juste jag saknar Ester!

Ont i huvudet

http://mikaelaurbom.blogg.se/2010/january/mikaela-urbom-hello.html

Hej första skoldagen för terminen var igår och den var helt okej. Vi har fått nytt schema som jag inte vet än om jag tycker om eller inte. Jag var jätte tröt efter den dagen.

Sitter nu i skolan och väntar på de andra så vi kan gå på lunch. Har skit ont vid ögonen och i huvuder. Skulle vilja smsa Ester och fråga var de var man skulle trycka för att de ska bli bättre. Men vågar inte för tänk om jag stör henne...

Efter skolan ska jag till stan och sen ska jag sitta barnvakt...

xoxo

Såå bäst!

Ja nu var de ett tag en, jag kan inte säga vad jag gjort och de är inte för att de är hemligt utan för att mine är mindre en guld fisk så jag kommer inte ihåg!

Va med pappa en dag och i dag varit och handlat lite grejer.  Ja de var allt jag kom ihåg.

Har två roliga vidios jag vill vasa och fan va jag garva titta på fler HAN gjort asså, haha! Skulle visa en annan han gjort men hittar den inte.



xoxo


Farmor

Hej i går var vi hos farmor och la ditt min sten som de stod Älskarde Farmor på. Sen åkte vi till cosmonova pch tittade på en film på deras STORA duk. Jag vill se ensama i uneversum (eller rymden eller nått sånt) nåron som vill hänga med?

xoxo

Syslingar

Hej hej i går var jag hos Simon och Sebastian och de blev lite sent så är skit trött i dag. Var ute på landet en sväng oxå och de var svin kallt.
I dag har vi varit och bowlat med Jessica och Petra och de gick väl inte så bra, men de var kul. Sen gick vi hem och vila och nu sitter Helen här och testar ett av teerna som mamma fick av henne. Jag somna!

<3

1/1 - 2010

Nu är de den första januari ovh nytt år. Mitt ny år var lungn Martin och några banddoms kompisar och dderas päron var här.
Martin sov över och stannade till efter lunch vid 4:a. Borde väl lägga ut lite bilder men jag orkar inte och så vill jag inte så ni får inte se, hoppas ni inte blir besvikna. De e ju klart ni inte blir.

I dag har jag varit jätte tröt och inte gjort något sp. Såg Flickan som lekte med elden med mamma o pappa.

<3


RSS 2.0