Sov på Börger King!

Hej nu ska jag upptatera om i natt!
Jag var ju som sagt och tränna innan jag åkte till spökbollen. Jag sov en timma innan jag skulle åka till skolan. När jag kom ditt gjorde vi oss i ordning till clowner. I mitt lag var Maja, Max, Isak, Mario, Natalie och Oskar. Våran första matchar kl ett och då spelade vi mot några musikall ettor och vi vann. Sen mot lärarna och den segern var riktigt kul. Sen mot ett lag som seriöst trode att de skulle vinna och de sa de till oss oxå; VI kommer vinna över er! Men de gjorde de inte.
Sen spelade vi en eller två matcher till och de vann vi ju så klart. Sen när vi skulle spela final så blev laget som vi skulle spela mot diskade för att ha krängt en etta och sagt att hon var hora och sen hade de sagt krängt några andra lag. OCh de skulle inte ha fått spela från första början för dem var inte ens ett lag utan laget dom var var ett gäng frisör ettor men de petade dem en efter en så till slut var de bara survis mikaniker och såna blattar. Och när de blev diskade så vill inte acceptera de så de låg slagsmål i luften. De hotade och höll på så att inte ens lärarna kunde få dem därifån så till slut fick de spela ändå. (Om de inte skulle ha spelat skulle vi spelat mot teater ettorna och de skulle vara lite roligare). Vi fick hel plan. ALLA HEJADE PÅ OSS!

VI VANN HELA GREJEN!

Domarna sa på visa matcher, om ni tjafsar med oss så kommer vi diska er eller så får ni inte vara med i matchen. Så de var bra för då blev de inte så många avbott.

(De var han med blå mössan som bråkade, störd. Han skulle göra allt för att förstöra kvällen/natten)

Vid sex fick vi frukost, gott. Vi gick till donken och de andra åt men jag köpte två toast som de sålde i skolan. Den här natten var såå lyckad, tack alla i mitt lag och de som var där för att heja på oss. Jag lärde känna några nya människor och de är ju alltid kul!
 
Vi eller de andra hade Eng lektion kl 8 så jag gick med dem eftersom jag inte hade något att göra. De var visa som skulle hålla tal. Sandra och Sofie var bäst! Sen tittade vi på film och då tror jag att jag slumrade lite.
Sen följde jag med Isbell till stadsbibloteket för hon skulle låna en bok. efter de så åkte jag till stan för att vänta på Emelie A så jag gick in på börger king och köpte en milktchaik och bara satt, jag halv sov/ slumrade där oxå nästan sov tror jag. Jag smsade lite så då vaknade jag till. Men nu han man ju något till att skriva i sitt CV. Jag har sovit på Börger King... haha. När hon kom gick vi och fika. Sen kom jga hem vid två och gick och la mig och sov till åtta. Sen vid nie åt vi och nu laddar jag upp bilderna på FB!

Kommer inte skriva på en vecka nu men vi får ha ett bra lov, LOVA DE!

xoxo

Dans förestäling - ''Bortom Stjärnorna''

Dagen har varit bra. Fick tillbaka matte provet och fick G och sen på kunturhistorisk förljupning fick jag VG på en ässe!

Sen hade vi resurstid men ingen gick på den men den var i skickla så på bussen satt jag och övervägde om jag skulle gå eller inte men bestämde mig för att gå. De var dans treorna som hade slutprojektion och jag säger bara; NI MISSADE NÅTT! De var sjukt bra och till och med de bästa jag sätt. Men jag ska inte säga att jag har sätt JÄTTE MYCKET dans men ganska många och de här var de bästa.
Ni gjorde en miss när ni ínte gick och såg den.

Åkte hem och åt och nu kommer jag precis hem från en tränning så nu har jag värmt upp för spökbollen. Kan kse ska sova lite.

Snackar med en barndoms kompis så får hjälp mig lösa mina världsproblem <3

xoxo

Näst sista inlägget!?

Hej.
Har sovit jätte bra. Hade ett litet anfall på kvällen men de är lugnt nu. I dag har vi matte, Kulturhistoria förljupning och sen resurstid då vi ska till sickla och de dans treorna slut prodjektion.

Sen kan jag hem ohc packa klart nästan allt jag ska ha med mig till Trysil och sen göra min i ordning för spökbollen i natt. Och där i mellan ska jag sova lite oxå. I går läste jag vad jag skrivit från förra spöckbollen på bloggen... vill ni se?


Jag kommer kanske skriva något i bloggen i kväll men sen kommer jag inte ha någon data i trysil så ni får höra hur de var där när jag kommer hem eller nästa dag får se om jag orkar skriva när jag kommer hem.

Jag tänker på dig!


Frånvarande dag!

Hej.

I morse hade vi redovisning för treorna och de gick bättre än jag trot men de kändes som om jag skulle ramla. Sen kom ärt och vi snackade lite, tack för att  du finns. Du kan fråga mig om de är något och om jag då sägar att jag inte vill snacka om de eller bara sägar ett per ord så tar du de du får och sen frågar du inte mer om den saken. Sen om jag vill berätta så lyssnar du <3 tack! :')

HAr snackat med honom i dag, tack för att du bryr dig!

En riktigt fin kille!

Fick reda på ett en kille var in love i mig. Vill bara säga att jag tycker om dig med men mer som en kompis. De är inte så att jag inte kan tänk mig vara tillsammans med dig men de skulle inte kännas rätt på visa sätt.

Älskar dig med som kompis!

Du ska veta att du betyder jätte mycket för mig, glöm inte de älsk!





xoxo


Emelie <3

I dag var se sista gången vi fick se Fredrik och förra gången var de sista gången vi såg Ebba och första gången vi hade lektion med Håkan.  De var de som hade ett slut projekt och vi fick lära oss att bli av med stress och ångest. De var 6 lektioner varje tisdag fran 15 till 17. Toppen timmar och i dag var de sista gången och de tycker jag e tråkigt för jag lärde mig för en gång skulle något.

Sen åkte jag med Nina på tuben när jag skulle till sången. Kul att vara tillbaka eftersom jag inte var där förra veckan.

Fick sms i dag oxå att min pressent till Emelie A som inte mådde så bra hade kommit fram och hon var jätte glad för den. Vi ska förövrigt ses på fredag.

Ne nu måste jag packa men nu får njuta av en JÄTTE gamal bild på mig och Emelie!


Från mig får du alltid kärlek! <3

xoxo


Förslag till SL!

Har precis kommit till skolan och får reda på attvi inte har någon lektion för våran lärare har inte kommit. Så vad ska man göra nu?
Ina är en tjej som ska prov gå den här veckan och om hon trivs börjar hon i trean. Han har inge så mycke att säga om henne en så länge, men kan säga att jag inte vill haen till tjej i klassen. Men ska vara posetiv!

Igår när jag var på busshållsplatsen eller i dag med så var människor så ''desperata'' att de liftade... hah!
Varför gör SL så här. De tror att de är smarta när de ersätter tåg med bussar men då blir de ju mindre bussar på andra håll så jag tycker att de ska skaffa fler bussar om de ska göra så. Och om de inte akn göra de tycker jag de ska skaffa värme spår till tågen!
Eller om de inte kan de så kan de skota och om de inte hinner kan de vel ringa in de som är arbetslösa så de går snabbare. Jag tycker de låter jätte smart, men har dock inte tänkt på vem som ska ge dem lön (alltså de arbetslösa)


Kan inte lyssna på låten i skolan så har ingenaning hur den låter!  Haha!

xoxo

Visst är värden liten!






Kul att ärt  var i skoan igen har saknar dig!


En Ny Istid!

Har sagt de förut och säger de igen. Vi är påväg mot en till istid. De är bara de att vi inte fattar de eftersom alla forskare säger att du värmer upp jorden men om man tittar ut nu så känns de lite ovärkligt att de är så.
De är -25'C i dag. Säger inte de någonting?

Men skolorna vill ändå att du går till ksolan. Suck kan de inte bara fatta att de som ska ta penden inte kan komma och vi andra kommer frysa ihjäl på vägen till ksolan så igen kommer komma ändå... hah

Nu är de en vecka, femdagar alltså innan lov... skönt för jag orkar inte mer!

Jag hopppas jag får träffa ärt den här veckan för har saknart henne sjukt mycket!

xoxo

Sing (movie) star!

I går var jag ju som sagt i forum. Sen trog jag till M.D.Y.N och vi skulle fira henne på en resturange. Och de var jätte kul och super lyckat. Vi åt och drack och hade trevligt. Hennes minsta brorsor kände inte igen mig men men de var ju ett tag sen vi sågs. Martin kände ju så klart igen mig och hade saknat mig och så klart jag saknar honom med. Så jävla kul att träffa honom igen <3<3. Vi sjöng mycket sing star. Forlorade bara typ 7 gånger av alla min matcher. Sen vid halv ett gick vi hem till dem och körde lite med sing star och åt (maka) och drack lite till. 
Johan M.D.Y.N:s ''pappa'' slog vad med mig och en annan tjej att han skulle väcka oss kl halv åtta och sjunga sing star med oss, 50 kr om jag inte var upp innan halv åtta.
Vid halv fem började vi gå och lägga oss. Jag M.D.Y.N, Martin N, Max, och Monika. Monkia och jag ställde klockan på 7.20 och sen halv åtta skrev vi ett sms till Johan.

Dax att sjunga sing star nu!



Fick till svar lite till bara. Och då svarade vi, okej du får 10 min. Sen kom han upp och vi gjorde eller värmde en kladkaka till M.D.Y.N och sprutade på grädde och sen jordgubbar. När vi var färdiga så fick vi veta att vi inte skulle gå in till henne än eftersom kluumpen skulle kommer.
Vi började sjunga lite, jag och Monika. Sen fick Johan sjunga vid halv 9 och jag kan ju säga att de lätt förjävligt!
Vid halv 10 fick vi reda på att klumpen inte skulle komma. Så vi gjorde kladkakan fin igen och slog upp champanjn i glas och sen gick vi in till henne och sjöng. 
En riktig CHAMPANJE FRUKOST!
Vi åt riktig frukost och sjöng lite till haha!

Vid ett åkte jag till Helen och firade henne i hennes nya lägenhet.

Ja som ni kanske har räcknat ut så sov jag bara två och en halv timma i ''natt'' så hej då måste sova för att orka i morgon!

Dom här två låtarna är såå vi, M.D.Y.N! <3

<3

Sjunger de om oss eller vad?!

xoxo

Beroende?!

(Lovar tar inte illa upp jag driver jag med!)

I dag har jag varit i forum och handlat lite och jag måste säga att jag tror jag är beroende för så fort jag se en butik med halsband eller smycken överhuvud taget så måste jag gå in och titta och om jag hittar något så måste jag köpa de men måste oxå säga att jag har miljarder halsband och smycken som jag knappt använder ändå köper jag nya.
De är fan inte bra. Mår fan dåligt efter jag gjort de och slösa en massa pengar på de känner jag inte är så kul eftersom jah typ bara kommer använda dem i en vacka eller så. Jag tror typ att jag skulle kunna ha ett halsband för varje dag i minst ett halv år... och jag överdriver inte!

Ska till M.D.Y.N i dag och fira henne. Kanske sover där med"!
SKa bli kul, man måste vara posetiv annars är de ju ingen idé att försöka.



Juste har gjort de nu som jag skulle göra till dig... vänta bara ska du få se!

xoxo

-_- (\/) -_-

Ja ni får tro vad ni vill om mig och Martin. Men låt oss sköta de själva!

Kom precis hem från bio med Sara och Kait Lyn (vet inte hur hon stavar) och när vi gick där i från så såg jag en massa män som gick tillsammans två och två och min fråga är; Är alla gey eller är de kolegor eller polare. Går killar/män på bio tillsammans?

I filmen säger de;
Han 1 - Hur kan du ha kärlek?
Han 2 - Jag gifte mig med min bästa vän!
du har inge rätt
Haha gissa vem jag tänkte på. Och nej Isbell du säger ingenting likanande; ''Jag sa ju att ni kommer bli tillsammans''
För som sagt låt oss sköta de själva och destumer ni tjatar mindre säger jag och ja ni hajar va....?

xoxo

Längtar tillbaka!


Är inte nere!

Hej, till er alla som tror att jag e nere. Asså jag är inte de, jag vill bara hitta tillbaka till mig själv. Känner att jag bara skiter i allt och alla och de vill jag inte göra. Jag vill göra som den gamla Lina gjorde.
Ligger såå MYCKET EFTER i skolan och känner att de inte är någon idé att försöka. Jag gör en massa annat skit som att skriva här eller titta på film (tittar just nu på This is England) och vist är de kul att göra de men jag kommer ingenstans om jag inte gör de jag ska. De blir ju lixom inte bättre.
Vill träffa mina kompisar mer men har aldrig tid för att skolan kommer före som jag inte ens gör. Låter de konstigt och att ni inte riktigt hajar så är de helt okej allt är som i mitt rum SOM INTE VAR STÄDAT!
Jag har en massa saker överallt och har ingen ordning på var jag har allt men om jag städar upp och får lite ordning i mitt liv så kanske ''rummet'' blir städat sakta men säkert.

Ja som sagt om ni inte fattar så är de lugnt. Men jag är inte nere och jag är inte arg/sur/irriterad på någon av er mina vänner. Ja sen finns de ju dem som jag irriterar mig på i alla fall men de är ju inte bara för de här...

Puss jag hoppas ni fattar något ord i de här inlägget!


Bli tillsammans?

Ja vad ska jag skriva i dag. M.D.Y.N kom inte i dag men kanske en annan dag. Vi var på musweum i dag och de var jätte kul, not!

Just nu har jag precis varit på träning och nu snackar jag med Emelie.

Jag har typ inge mer att berätta eller jo, Isbell o Olivia vill att jag ska bli tillsammans med Martin.
Vad tycker du Martin, ska vi bli tillsammans? Haha!
Dom hoppas på att de händer något i Trysil (eller vad de heter) och ni får ju tro vad ni vill. Jag hoppas jag inte sårar några känslor <3

I morgon äntligen fredag!

xoxo

Ester!

 

Esters autfit e så söt! Hade en jätte trevlig lunch med henne i dag på pizzerian. Kan man bli sötare?


Städning!

I dag har jag varit jätte duktig. Jag har städat mitt rum och ränsat lite kläder. Här lite bilder på förre och efter.


Förre


Efter

Sen har jag en bild till Emelie A och jag undrar om du mins när du skrev de här?


xoxo


JAG HAR INGE FÖRDOMAR OM FJORTISAR?!?! :O

Kan jag få de av dig?

haha!

JAG HAR INGE FÖRDOMAR OM FJORTISAR?!?! :O




Nå?

xoxo

SEMELDAGEN <3

Dagen har ju varit bra som jag ska i förra inlägget, eller de kanske jag inte gjorde men säger de nu. Har lite bilder på kompisar som äter semlor eftersom jag inte äter de själv eftersom jag inte äter grädde.

 
En stor tugga semla på första bilden och på andra bilden du försöker se cool ut framför kameran men lycksa inte så bra. Du har något på näsan Olivia!

 
En stor tugga här oxå!                                               Men oj, vem spannar Isbell in. Sch, säg inge till Simon!




xoxo


Puppy Love

'Jag har jätte mycket att göra men jag gör de inte. Några tips för att komma igång?!

Sitter och väntar på en lektion och lyssnar på RONNALD MACDONAL. Tror inte jag går på kören i dag, känner mig för försyld + att jag måste städa mitt rum för M.D.Y.N kommer på torsdag.

Jag vill veta vf ärt e på sjukhus oxå, har någon svar?

Önskar att jag kunde göra något för Emelie A för hon känner att hon förlorat allt. Jag kan ju säga att du inte har förlorat mig <3
Jag vet vad jag ska göra .... <3 haha! ;) tror du kommer gilla de.

Måste antagligen träffa Martin oxå, får se när de blir.

Sara o jag kanske ska på bio på fredag <3


Dem sjunger om Emelies hund eller Emelies love till hennes hund. Ja ni hajar!

xoxo


<3



De spelar ingenroll vad andra säger jag älskar dig och kommer alltid göra!
Jag tar mina egna beslut så säg aldrig vad jag ska görar och om du ska öppna munnen kom då BARA med förslag! <3


Isbell = Fisken Doris

Hej i dag när jag kom till skolan fick jag tre paket av Ester.



Så jag öppnade den vis lunchen och de var godis men oxå hjärtformade maräng hjärtan med sak av smulltron.


So sweet of her to give me that!

Isbell o jag hade sjuk kul på tåget och båda fick ett skrattanfall precis innan jag gick av tåget så vi gick/satt och skrattade för oss själva. haha!
Eller jag menade fisken Doris! haha!

xoxo


Klassfest <3

Hej alihopa de var ett tag den nu som jag skrev men de är för att jag inte haft tid. Men jag en ''massa'' att säga. I fredags var de en vanlig dag i skolan, jag gav Ester, Ärt,Isbell o Olivia en anna hjätrans dag pressent. Sen gick jag och köpte en body och ett par taits. Vid åtta var jag vid gullmars och träffade där Ester och sen kom sofie, Fredrik och Max. Men dom jag väntade på kom lite senare och de var Isbell och Olvia. Vi åkte till Maja för där skulle vi ha klass fest. (Gav Maja en ros) Kvällen blev lyckad, vid ett ringde jag mamma som skulle hämta mig. Hon skjusade oxå hem Isbell som måde lite dåligt och ärt.

Den bästa kommertaren på hela festen var när Oskar säger;
De var lite ensamt där borta. Ja, nu har man sätt er fulla oxå!
Jag; Jag är inte full!
Oskar; Ja,vist.
Jag; De är sant, jag har inte ens drukit och jag behöver inte alkohol för att ha roligt!
DÅ säger han; Men de behöver jag för jag e så tråkig!

Haha, såå skönt kommentar.

Igår var vi runt i affärer. Först en musik affär där Marre skulle lämna in en gitar. Jag fick ett Keybord och är jätte glad över den. Kan spela, titanik, love me tender, nationalsongen och trollmor har lagt sin barn. STOLT*!
Sen köpte jag ett par nya byxor och snckade lite med Isbell och ärt.

I dag har jag inte gjort någtot sp hade gärster på dagen mammas bror och nu´ska jag till sara! <3



xoxo

Bilder från igår!

Skulle skriva igår men jag kom inte in på blogg så får skriva i dag istället. I går hade vi ju friluftsdag och jag, Sandra L, Ester, Isabelle, Olivia, Maja och Max åkte skriskor.



  
            


På oss alla!

xoxo


Ändrade planer

Hej igår blev de inte riktigt som tänkt. Emelie var sjuk så på förmiddagen dushade jag och sen läste jag lite skvallertidningar. På eftermiddagen åkte jag och pappa och skulle köpa trännings skor till mig. Men de blev lite mer. De blev två jakor, en luvtröja, en mössa ett par trännings skor och ett par strumpor som jag fick på köpet för när vi kom hem och jag skulle sätta på mig skona var de två höger skor så vi fick åka tillbaka och då fick jag ett par strumpor som plåster på såren... hah"!

I dag hade vi bara två lektioner för de två sista var inställda. Jag och ärt som inte har något liv satt i kafeterian i typ två timmar och åt makor... Sen åke jag hem och nu har jag smsat med Martin N och de var sjuk länge sen jag gjorde de så de e skit kul.

I morgon har vi friluftsdag och jag ska åka skriskor med Olivia, Isabelle, ärt, Ester o Sandra L... Jag, Isabelle, Ester och Sandra L åkte förr året oxå så jag tänkte visa lite bilder på de!






















Tre på hal is!








Ett fin foto om ni frågar mig!

Den dagen var de sol och allt, vi får ju hoppas att de blir de i morogn oxå!

xoxo

sp. Ester jag e inte arg på dig, men tänk på de till nästa gång, <3 love you"


Har inge att skriva som den här låten som är värdelös för de är ju en sångo om ingenting!

Ja nu har jag fått en order att skriva ett nytt inlägg men ska jag vara ärlig så vet jag inte vad jag ska skriva för i dag har jag inte gjort något kul. Jag har PLUGGAT, kan ni tänka er, på en lördag och de är de jag gjort hela dan. Sen lite andra så saker men inte något sp roligt. Jag pratade lite i telefon och tittat in lite bloggar.

För er som undrar så pluggade jag Matte, Psykologi och Teater (Hamlet)... kul de låter va?

Nu sitter jag och tittar på melodifestivalen och de är de tredje uppdraget och än så länge har Ola varit bäst sen hon som sjunger nu och trea, ja och sist tvåan...
Men vi får se om jag tycker de när jag hört alla låtar!

Informerar er kanske  sen vilken jag vill skulle gå vidare och vilken jag tykcte var bäst!



xoxo

M.D.Y.N

I dag, skolan var som vanligt. Sen träffade Jag M.D.Y.N och först gick vi på resturange som hette Hirschenkeller. De var typ bara vi där till en början. Men kom fler sen och vi snackade lite. Vi gick vidare till ett fik och snackade lite mer diptok.. Gick bra!

I helgen vet jag inte vad som händer. Men på söndag ska jag mötta Emelie K och Se Avatar igen hihi!
Jag vet att jag är en nörd!

xoxo

RONNALD MACDONAL!

Jag har hittat en låt som jag letat fett länge efter och jag fick av en tjej i min förra klass, Sofie!
Tack för den!

Lyssna och njut!




Om jag kunde göra så skulle jag gjort nu så lycklig är jag. Ni skulle sätt hur jag såg ut när jag fick här den. Jag såg ut som en hangbanger...

xoxo


Kan du bete dig så gamal du är?

Har gått två dar nu och fått klagomål för att jag inte skrev igår.
Men gårdagen var inge sp. På kvällen var jag men Sara, ärt o hennes kille på en teater men vi trog i pausen men de var inte för att den var dålig utanjag rekommenderar den. Utan för vi kom på att vi skulle komma hem vid 23,30 - 00,00 och de tyckte vi var sen. Jag ska säga till mamma att köpa biljeter så jga kan få se slutet oxå.

Måste ta bort en ansiksmask, kommer snart och fortsätter.

Så var var vi. Jo juste idag hade vi en ''Engelsk dag'' då våra lärare snackade engelska med oss och de varen balning mellan sv lektion och teater. Vi fick en dialog på englska som vi skulle spela upp i slutet av dagen.  De gick jätte bra för mig och sheima och jag tänkte spela upp men de blev inte så. Jag kommer in i teater salen och sen ALLA Ramins kompisar och går direkt til Leif och Alex och säger jag tänker inte spela upp om dem är här inne och de tänkte fråga mig de oxå. Alex och Lefi respekterar mig och säger till dem att gå ut. Ramin dampar!
 - Alla sa ju att de var lugnt arr de var här inne.
Jag står för de jag så sa;
- De var jag som inte ville de!
Han dampar ingen och säger;
 - Hon gör de här bara för att reta mig.
Hans kompisar går ut och då går han på mig och sägar att jag ska dra i stället och att jag inte har här att göra. (som om hans kompisar var viktigare)
Han sa lite sker till och jag klarade inte av de. Kände att tårarna skulle komma vilken sek som hälst.
Jag spelade inte upp!

Han ska vara 18 eller 19 What ever! Men han beter sig som 14. En sån Tönt. Han lyssnar inte och respekterar  inte andra. Om man säger att de itne är kul och att man blir sårad så antingen så skiter han i de eller så skämtar han bort de.
Om man ska säga att någon inte är mogen så är de han. Han tänker bara på sig själv.

Tack ärt för att jag diskutera med dig och höja rösten och du bara fortsätter få mig att förstå och lugna ner mig. Även om jag inte alltid lyssnar genom mina egna ord så betyder de sjuk mycket. Nu andras jag igen!

Jag träffade Martin i dag och vi gick och fikade. Vi hade inte så mycket att snacka om och de vi snackade om var mäst negativt. Måste säga att du hade rätt Martin, du skrev kl 6... men du kan inte säga något nu för jag vann den diskotionen.

Var och tränna och de var jätte skönt. Fick ett tel samtal av en person som jag saknat och vi bestämde en sak. Och NEJ de var inte Mikaela!

xoxo

Bög Mamma Kines

Hej sitter i skolan och inte gör någonting. Eller väntar på jaquii ska se om han har pengar så jag klara dan.
De är sång i kväll...

(Bög Mamma Kines)


xoxo


Tänk på vad du säger!

Dagen har varit både rolig på irriterande. När jag gick på tubben i morse och de var ju fullt så jag ställde mig i en en av gångarna och då var några tjejer på 11 år som gjorde plats för mig även om de var fyra stycken.
Sen gick dan och på pa kom jag olivia och Isabelle på vårat projekt arbete. Men de kommer jag berätta mer om när de närmnar sig.
På Teaten fick jga jobba med S och J i samma grupp, hah INTE KUL!

Sen hade vi Arlanda (Arbetsliv) och då snackade vi om hur man gör slut och när man vet att kärleken är slut. Allt var bra tills Ramin kom in i rummet och forstörde både tysnaden och samtals ämnet.
Jag sa till honom att vara tyst.
Och skriver våran dialog;

Jag; Kan du vara tyst?!
Ramin; Lina blir fett arg, hah!
Jag; Varför måste du säga något och sen skratt när de inte äns är kul?
Ramin; Hål käften jälva kul sugare!

Sen var de samtals ämnet slut. Blev fett irriterad. Jag kanske tar illa upp, tänk om jag är lesbisk... Jag tycker inte han har rätt att säga så. Vist han kanske skämta men han säger alltid sp jävla mycket skit och komentarer men han tar inte reda på hur dem landra hos den han säger dem till. Man kan bli sårade, men de fattar väl inte han!

Säg i mot mig om jag har fel!

Ärta o jag snacka lite om saker jag inte tänker ta upp här men de var skönt att snacka med henne. Martin ringde och jag träffade honom i stan över en kopp te. Ska var skönt eftersom han fick min på andra tankar <3 Love you!
På tubben till slussen skulle jag säga en sak men ångrade mig och sa som ursäkt att de var visa personer som lyssnade på vad vi snackade om. Och då är de en dam som sägar nej jag lyssnar inte och sen e de en annan som vänder sig om och oxå säger de... ja ba shit! Jag var bara eronisk för att jag inte vill berätta den skaen för Martin. MEn eftersom de hörde de så måste de lyssnat på ena örat. (Måste säga att de vaqr väldigt full på tåget och vi stod)

För att lätta på stämningen  ska jag låta er få lyssna på en låt som jag lyssnade på när ajg var liten och jag har även CD:n. Jag stod och dans och sjöng till den när de var reklam för CD:n på Tv...



xoxo

RSS 2.0