Lina för Vittvätt



Nu finns jag även i tvättmedell, egen design för vittvätt och så klart bäst i test!


Kiss?

Lång dag i dag och båda på Sv och Eng blir jag kallad mimi, så störande för jag mimi är inte ens lika och Lina och Mimi är inte ens nära varandra. Sen var vi och titta på en sp monolog som var lite annorlunda för han hade en doka som var hon och sen frågade han oss om saker som deo, mobil och sånt som skulle spela mamma o pappa osv. Sen filmde han de han gjorde med dockorna som vi fick se på ett lakan. Lite kul!

Sen var de estetiskorgentering och de var rätt okej eftersom vi har teater. Efter de fick vi vänta på Max Maja o Jag för att sedan träffa dena mystiska personen som var Max kompis... (hete Leo)

Han var charmig men läskig, han var en ... cool snubbe (ä typ) och de läskiga va att när han och Max skulle gå av pussade han mi på kinden men jag tänkte inte med på de men sen så såg de ut som om han skulle stulla med mig. Blev fett förvånad, de var första gången jag träffade honom. Vilken intryck jag fick av honom. Jag tittade bara på honom och när de gått av så började Maja as garva... HAH! Jag var i chocktillstånd :P

Måste säga att Max har lustiga kompisar men de är alltid kul att träffa dem... skääry!

Min dag som slutade men en riktig tankställare om vad som hände och varför....

xoxo


Sara o Jag

I går var de fest mad Sara eller hur man ska säga. Vi var servitriser typ  och de var faktiskt ganska kul. Men innan så tog jag ut min flätor som jacquii gjort på mig och de såg ut så här; 
  
  

Festen var kul och dukade av och fixade lite inte så svårt... Sara du är bäst!


17 år av vänskap är dem bästa!

xoxo


Dexter...

Hej i går var och ju som sagt med Martin och vi köpte ett dinosarie ägg och la i vatten och nu har den kläckts <3

 
Helt ägg              Kläckt ägg

Jag har varit på Älta festivalen, inte så kul mäst för föreldrar och småbarn. Men i kväll tror jag de blir bätte men då ska inte jag ditt! Brorsan ska :P
Jag ska som sagt vara typ servirtis typ!

xoxo


Tack Ärtan, du lysser upp min dag!

Hade halvdag i dag och Ärtan gjorde flättor på mig, jätte snygg och jätte tack!

  

Sen mötte jag Martin och vi tittade på film som hete ''Kickin'It Old Skool'' och den var lite rolig!

Mamma o Pappa fyller har sen bröllopsdag i dag, 17år. Grattis!


<3

Träffade två snyggingar i dag!

I dag hade jag så klart skola, efter de så åkte jag till forum nacka och träaffade Martin. Vi tittade lite på filmer till i morgon för då ska vi ha film kväll hade vi tänkt oss. Påvägen hem eller vid bussen vid forum såg jag Sophia <3 från min förr förr klass. Som jag gick med från typ 3-6an, sjukt kul!
Vi snackade lite och jag började tänka på vår minnen om O'boj Tv! hiih!"


Men vi lekte att att en va intervjuare och den andra blandade och berätta hur den gjorde och hur mycket den tar av allt och hur de smackade osv. Och gud va kul vi hade... kommer du ihåg de? Kommer du ihåg hur mycket O'boy va använde? hihi <3<3<3


SCHLUUTA!


Den här videon är så bra! Det är Lady Gagas musikvideo Paparazzi. I början av videon så hånglar hon med Alexander Skarsgård och pratar svenska! Det är så roligt för att hon låter typ rysk... "SCHLUUTA".


Du ska veta att du är saknad!



Jag tänker ofta på dig och du finns i mitt hjärta. Hör du mig när jag ibland pratar med dig när jag har de jobbigt eller bara vill prata med någon eller när jag säger god natt <3

Vet du vad jag kom på igår, att de är två jag tycker väldigt mycket om som har en dag tillsammans som man ska komma ihåg. Den 11 Februari <3
Älskar er båda!

Mina minnen kommer länge leva kvar <3

Pennor!

I dag Hade vi teater och historia och så diskuterade vi nollningen på klassrådet.



Efter skolan träffade jag Martin och vi åkte till skickla för jag skulle lämna tillbaka några pennor jag köpt men än av dem funkade inte (den röda). Jag sa som de var när jag kom ditt och hon i kassan som jag förövrigt diggade och tycker hon är skön (tolka inte fel) gick och hämtade en annan förpackning och tittade om den röda pennan funkade men de gjode den inte och hon tittade i två förpackningar till men den röda pennan funkade inte i dem heller. Hon sa om jag vill så skulle jag titta alla förpackningar så jag gjorde de eftersom jag inte hade bråttom och de visade sig att inte än enda röd penna fungerade. Konstigt va, alla andra pennor fungerade förutom den röda i alla förpackningar, sjukt ju!
 
Men de gick bra ändå vi löste de på ett annat sätt och alla var nöjda och glada, man jag fick ju ingen röd penna men är glad ändå,hah!

Nu ska jag till Sara och titta kläder till på lördag då jag ska och hon ska hjälpa till på en 40 års fest ohc servera, duka av, göra cafe osv...

xoxo

Ner räckning...


Favoritfilm; Slumdog Millionaire

(M.I.A. - Paper Planes )


Extremt bra låt, sp refrengen... (ändå jag kan)

Andra riktigt skoldagen!

I dag när vi kom till skolan fick vi veta att vi inte ska ha Sv för han var sjuk eller om de var hans barn, what ever! SÅ vi satte oss och titta på slumdog millionaire, typ halva man ändå. Har sett den förut och rekomenderar den. Sen mat för att sedan ha våran första historia lektion med vår nya lärare Per.



Sen åkte jag Maja och Olivia till stan och titta lite kläder och sen gick vi till kungshallen och de åt i tackobaren och jag tog en macka. Sen gick vi till steidium och då kom Martin ditt och Olivia gick och jag kom på att jag hade hennes mobil, så hon får den i morgon!
Maja drog sen oxå och vi åkte till sickla MArtin och jag och jag köpte en tröja på gina och sen satt vi på donken... skit kul!

xoxo

D - M - B - V - F - E



Jag saknar dig extremt mycket men jag vill inte erkänna de för mig själv. Men när jag hör en låt som skulle kunna handla hos oss så börjar jag gråta! Men i bland gör du mig så arg att jag inte vet var jag ska ta vägen för att du inte fattar att du sårar...

Kräftkalas



På landet och hade kräftkalas. Hade bjudit in Eva och Pär och så baldi och lilla chocklad hunden <3

Första skoldagen.

På väg till skolan träffade jag Maja, Olivia och Sandra S och vi gick tillsammans till klassrummet. VI gjorde inte så mycket. Sen skulle vi få typ nya inloggningar och sen åt i lunch. Efter lunchen fick vi veta vilka vi skulle vara fadrar till i morgon. Jag fick två och hete Ebba och Markus och lustigt nog så är de två av de finaste namnen jag vet. Sammanträffande!
I morgon ska vi få träffa ettorna och visa dem runt i skolan lite och sen leka tillsammans med treorna. Ganska kul men ansträngande, hah!

Och sen har jag bestämt vem jag ska gifta med med på ett berg med utsikt över stockholm med markerad tema. Jag ska vara en vampyr. Och de som är bjudna är Emelie, Polacken och ''hans hora'' (ursäkte uttalandet) och Elton john.
Va fint de låter och jag kan ju berätta för er att vi har redan förlovat oss så nu är de bara den stora planeringen på att välja berg och den sången Elton john ska sjunga!

xoxo


?


Först såhär...



och nu såhär...


Vill du någonsin att de ska bli vi igen så måste du börja tänka om!
Du skrev en gång att om vi släpper taget om varandra så blir de aldrig vi igen, är de sant? Kommer de du sagt att inträffa?

Fel skrivning, har som sagt guld fisk minne!

MAJS = JAG
ÄRTAN = JACQUII

Fel i inlägget innan! :D

Börjar tvåan i morgon!

I morgon börjar jag tvåan. Och jag tycker de känns som om jag ska börjar ettan eftersom jag känner mig lite nervös men jag vet inte riktigt varför jag är de, konstigt va?
Jacquii kommer svicka mig med att inte vara där äns för att hon påstår att hon är sjuk, jag tror att hon har fjärillar i magen så hon inte vågar gå. Vist är de så lilla Majsen...

Vi ska hälsa ettorna välkomna, (eller nu vet jag varför inte Majs kommer. Hon är RÄDD för ettorna, erkänn!) leka och visa dem runt och alment bara vara med dem och så är ju treorna där såklart.
Jag vet inte om jag tycker de ska bli kul eller inte men jag vet eller jag tror att de kommer bli långa dagar,SUCK!" Men jag överlever nog...

xoxo

Taylor Swift - You Belong With Me


So sweet?!

Dagarna går!

Igår var de film dag, med Helen och i dag var vi o tittade på gamla bilar...

Rolig Bild!


Här är hela familjen som är ute och vandrar i stan på en av ung08 dagarna och jag lyckades fånga dem på bild...

Vi har: Dammar nisse, Ärtan, Huvudlösaren och låte propen.


Ung08

Igår åkte jag in till ung08 utan att veta vilka jag skulle träffa och vad som skulle hända. Först träffade jag Martin och hans tjej men vid 6 drog dem. Då fick jag sms av Emmy att hon vad där vi hängde lite med henne och hennes polare. Efter ett tag kom Ätran in och vi gick på donken. Sen kom Ärtans kompisar Iris å Bella (underbara båda två) och vi trängde oss fram till scenen för vi skulle se Kat de Luna. Man blev lite irriterad för de knuffades och taffsades hela tiden. Sen var de en BLATTEJÄVEL (förlåt för uttalandet, kännsliga läsare bör sluta läsa nu) som slog till mig för att jag sa till honom att jag inte vill att han skulle han sina händer/fingrar i mitt ansikte. Då fick jag en knytt näve precis under ögat. Blev så lack men innan jag hann komma tillbaka till jorden igen så hade den jäven stuckit. Men Ärtan sprang efter och på sin väg efter honom fick hon en armbåge i magen och kan ni gissa vilken rass de var i från? EN JÄVLA BLATTE! (förlåt en två slag på en kväll inte okej).

I dag så träffade jag Ärtan igen och vi satt och tittade på alla töntiga fjårtisar och sa ha SL ''tatueringar'' (HA HA).. Alltid lika roligt att träffa Ärtan, så jävla skön plupp <3 love ya!

Ps. Ung08 är att farligt ställe, så håll era svenska barn hemma!

För er som inte fattar mitt språk så ska jag hjälpa er:
Blatte jävel = En person som är SVART som natten som är en jävel
Ärtan = Jacquii, en mupp
Plupp = Underbar lite människa

´Skriver mer när jag har något att skriva om... see ya

Titanic!

I dag ahr jag varit på en Titanic utställning på djurgården och den är värkligen värd att gå och titta på. Man får veta/se hur de såg ut och vem som gjorde vad och de tänkte i olika sitvationer, vad som fanns kvar på boten, vilka de hittade och deras ägodelar osv. De var en häftig upplevelse.

           

Allt de här får du se och du får de oxå berättat för dig, så spännande!
Gå ditt om du har tid för de är värt de!

Min Italien Resa!

Hej nu är jag tillbaka från Italien där jag var en vecka. Från måndagen den 27 till den 3, alltså igår kom jag hem. Tänkte berätta lite kort hur de va och vad vi gjorde och så kanske jag bjuder på lite bilder. Kan ju redan nu berätta att de blev mycket pasta och pizza.

Vi åkte tidigt på Måndags morgonen, för att vara exakt kl 3,45 för vi skulle till Skafsta och ta planet därifrån. När vi kom ditt chekade vi in vårat bagars och åt frukost. Planet gick kl 7 och de tog typ 2-3 och en halv timma.
När vi kom till flygplatsen vid Rom fick vi åka en transport till La serra som tog 3 timmar (typ). Vi vad där vid 2 tiden på dan. De var inte som ett hotell utan en stugby. Vi bode inte långt från vattnet, de var bara lite buskar i mellan. Och direkt så gick vi ju såklart och bada och sola. Så skönt och varmt.

Tisdagen gick fick vi först av underhållarna som berättade vad som skulle hända under dagen och de kom när vi satt och åt frukost. Sen gick vi på Infornations mötte för att se vad som hände under veckan och vilka utflyckter som fanns. Men vilka vi tog kommer jag berätta när om sen.  Sen gick vi till affären och köpte många saker och på hemvägen var de ett stånd med grönsaker, som paprika, vindruvor, tomater osv. och så klart måste vi köpa lite eftersom de kom därifrån. Senvar de ner till stranden igen.

Onsdagen gick vi upp tidigt för att vi skulle till ROM, först bussen som var 20 försenad och sen tåg. Vi rom tog vi en turist buss som åkte förbi alla de där sevärdigheterna som Colosseum, Peterkyrkan osv. Vi gick av vid Peterkyrkan och gick in tre av oss i alla fall för mamma fick inte. De är ju så strikt med att ha täkta axlar och knän. Men den var riktigt stor och de var häftigt att se så mycket konst och andra olika grejer. Sen gick vi till shopping gatorna men hittade ingenting. Vi skulle gå och äta på Hard Rock Cafe och på vägen ditt gick vi förbi både spanska trappan och Fontana di trevi.
Vi kom hem vis 9-10 tiden.

      

Torsdagen fick vi besök av underhållarna som vi fick veta hette Valle och gustav (Gustan var sjuk lik Björn Gustavson) sen bara sola och badade vi hela dan och sen på kvällen gick vi till en stad i närheten och åt där kocken var kunde svenska för att han hade bott i Sverige i 22 år men åkte tillbaka till Italien för 12 år sen. Han berättade en massa saker som han gjorde och vad som hände i Sverige, tex var ahn bode och att han gillade att spel på hästar och fiska. Och medans att snackade med oss så brändade han två pizzor, hah!

Fredagen åkte vi på en av de där utfyllkterna. Först till Pompeji och sen till Vesuvio. Pompeji är en stad som blev täckt av lava när vulkanen Vesuvio hade utbrott år 79 e.Kr. Staden glömdes bort men år 1748 grävdes stora delar av staden ut och de som gräver då var bara ute efter guld och skatter. År 1997 tog en arkolog över och fortsatte gräva ut och i dag är de som stad med vägar, i alla fall de som står kvar. Arkiologerna hade hittar avjutningar av människor, eller formen av människorna eftersom de hade rutnat bort. Men de var smarta nog arr de hällde gips i de nu toma hållen när människan hittats och man kunde se hur de var när de dog.
Kan säga att de var sjukt varmt att gå där.
Sen åkte vi till Vesuviu, den ända aktiva vulkanen på fast landet. Vi gick upp på den och de var oxå där jag för första gången snackade med Emmy. Hon åkte på utflykten med sin pappa. Och jag gillade henne direkt, så skön personlighet. Vi gick tillsammans upp på Vesuviu och vi hede sjukt kul. När vi kom hem gick vi och badade.

Pompeji:
      

Vesuviu:
   

Lördagen åkte vi på marknad men hittade inge så vi åkte till backa och badade. Emmy var där och vi var i vattnet i flera timmar och snckade om allt.
Juste varje kväll var de dans vid barenmed ledare och jag var med och de var riktigt kul.



Söndagen skulle vi till den lilla staden för Marre skulle köpa skor. På vägen ditt fick jag in i en stolpe och jag trode jag skulle dö, hah. När Marre köpt skon gick vi och sola för sista gången för att bli lite mer bruna. Och när jag tog in min bikini och la den på sängen så började den röra sig och kan ni gissa vad de var?! De var en liten faldermus!!
Sen på kvällen när vi var på en resturang så gick jag in i en väg när jag var på väg ut från toa, hah. Sen på kvällen när jag innan jag tvingade upp Emmy att dansa oxå  så gjorde jag illa foten. Så de var en riktig otursdag, hi! Juste när vi skulle bada så tog jag in min bikini och la den på min säng och kan ni gissa vad som var i den?! En liten faldermus:

    

Måndagen, upp tidigt för att ta transporten till flygplatsen för att åka hem.

De har varit så roligt att vara i Italien, ett varmt minne och saknader. Men jag har en fråga om någon vet,
VARFÖR HAR ITALIENARE INGEN TOALETTRING?...
Hah, överallt när man skulle på toa fick man sitta utan toaring och de var inte så ''skönt''. 
...OCH HUR HAR DE FÅTT KÖRKORT NÄR DE KÖR SOM DÅRAR?
På väg hem från pompeji och vesuviu, en én filad väg lyckades de få till 3 ibland 4 filer. En på insidan två mellan och sen en på de andra körfältet, helt sjukt men kul att se på!
Men förutomde var de bra och jag kan tänka mig att åkta tillbaka ditt någon gång.

Bilder kommer i morgon eller nästa dag!

RSS 2.0