Min pumpa!



Jag skar ut min pumpa i dag, vad tycker ni... Läskig va`? hah!

xoxo


Min COOL:A kusin!

Vi var på muséum i dag. Där träffade jag Linnea, en gamal barndoms kompis. Sen efter de så åkte vi ner till sickla och åt där en av mina favorit kusin jobbar. De var jätte gott och jag tycker om honom jätte mycket och jag har alltid gjort de ända sen jag var liten. Han är lixom så COOL! <3

Sen hela helgen så är de fotbolls tynering (eller hur fan de stavas), de är green hill... Så i dag kom de hem vid nio och vi åt vid tio halv elva...

xoxo


<3


To Be With You


xoxo


Allt för min syster

I dag har jag varit med Martin. Vi var på bio och såg allt för mín syster och den var bra. Har tänkt mig någat annat men den var se värd ändå, verkligen.

Vill skriva så mycket mer men vet inte hur jag ska skriva de. Jag undrar varför människor säger så mycket men de visar inge utan allt är bara hela tiden ord.  De är som om de säger de för att man ska må bra eller för att man ska lita på den men varför ens säga något som de ändå inte är sanningen?

Snackade med Emelie A i dag oxå och vi ska gå och se This is it. Ska bli jätte kul, har inte träffat henne på sjukr länge!



xoxo

I'm not Celina, you can not see it?

Å Celina, Celina What are you doing her. Are't you dead?
- What do you taking about?

Hon kommer till flygplatsen i Los angles och fotografera förföljer henne. Hon fattar inte vad dem snackar om. 

Celina, How did you survive the accident?
- What accident?
The aircraft accident.
- What?
Do not you remember?
- Stop photographing me!

Hon blir tagen i armen och dras med in i en bild som kör i väg. I bilen sitter en chafför och en annan man som sitter bredvid henne i baksätet. Manen börjar berätta föe henne vad som hänt.

- What are they going on? The way I want is to get my packing and go to my hotel room and take it easy!
You are so incredibly similar to Celina and she is in a coma at the hospital. You could never get from the airport itself. Where is your hotel?

De kommer till hotelt och manen i baksätet, vid namn Simon följer med henne upp till hennes rum.

- I'm not Celina, you can not see it? My name is Toni and I have never been here before and I almost do not know who is Celina!
I understand that you do not understand what is going on, but if papparatzin can see something they believe in they have to find out more and they can sometimes go extended!
You may be in danger.
- You're kidding!?
Celina kept on and had completed a movie with Zac Wind tone that would premiere later this week and then the accident happened and now you ...
- Can you help me out of here. I do not want to be someone else. If I am to be known, I would be there in my own name.
Or are they something I can do?
Right now, can you not do much except to stay here.
- No, I will not stay in my hotel room my first day in Los Angles. All I wanted was to get away from all the attention at home and so I come to these! I want to go out!
You can not go out like that, with this clothes and hair and your make-up. Celina would never go out like that and as long as we can not prove that you are not Celina you have to look like her.
Papparazin will not believe what you might say, if you are not Celina.
- You kidding?! Oh fix me now because I want out.

Simon ringde ditt en stylist,en sminkös och en frisör. Hon blev fixad så som Celina såg ut och hon känne inte igen sig själv. Allt var ganska bra innan Simon sa att hon inte fick göra vad hon ville, utan hon fick öva på olika saker och så fick hon tydliga instruktioner på vad hon inte fick göra och göra.

- Can I go now? Jag orkar inte vara instängd något mer...
Yes you can. What did you say, I did not understand the last thing you said!?
- Well, no it was not important.

Hon gick ut genom dörren och åkte ner med hissen men kom inte längre än till dörren där hon såg alla fotografer stå utanför dörren innan en man i svart tog henne under armen och lede henne i väg. Fotograferna följde varje steg hon tog och hon tänkte på varje steg hon tog, ingenting fick gå fel. Manen öppnade en bil där och visade henne in i bilen. Han gick runt bilen och satte sig bredvid henne. Bilen körde i väg och han sa;

Celina, I have been waiting for you, you are my secret mission...


This is it!

Vill någon gå och se MICHAEL JACKSON'S - THIS IS IT innom två veckor?
Den har prämier i dag och sen spelas den bara på bio i två veckor!



Säg till!


Ett underbarn

Hej i dag har varit en undlig dag. När jag står och väntar på Emelie K så kommer Sandra L fram och vi snckar lite. hon var i stan med några släktingar typ. Sen när jag träffade Emelie gick vi på vårat vanliga café först. Och där satt vi och nsckade ett tag innan vi gick till ett annat café på odenplan. Var jätte mysikt att vara med henne igen. Hon är den ända som kan få mig på bra humör just nu, och de älskar jag henne för!

Fick veta en jätte underbar sak av henne oxå och jag är jätte gald för hennes skulle för de. Så glad att jag har henne som vän...



Snackade med en väns tjej och hon och han hade snackat om vilka tjejer den andra tyckte va snygga och så frågar tjejen; tycker du Lina är de? och han svara, ne jag tycker inte hon e snygg...

Säger bara tack för den! Men du ska veta jag tycker om dig ändå!

xoxo

Minnerna är oförglömliga babe<3


Känns som om vi kännt varandra i 100 år men de är bara en kort tid och vi vet allt om varandra, de e helt sjukt. På den här bilden lärde vi känna varandra <3 Fan va glad jag är att jag träffat dig gumman!

xoxo


Emmy <3

Ja nu har lovet börjat och jag veta upptateringen inge har varit så bra men de är de att jag inge gjort något sp så jag har inge haft något att skriva om. 
 
I dag har jag varit i stan med Emmy <3 som jag skrev om efter jag varit i Italien. För er som inte kommer ihåg de, ska jag påminna lite. Jag mötte Emmy första gången när vi var vid stranden och baddade med henne bror. Jag såg att hon tittade mot vårat håll men jag bara tittade tillbaka och sen inget mer med de. Nästa dag skulle vi till en gamal stad och upp på vulkanen Visuvio (eller hur den stavas). På den turen snackade vi för första gången. Hon åkte med sin pappa och jag med hela min fam. Vist var de precis innan vi skulle åka från den gamla staden som vi började snacka med varandra va, Emmy?
Ja i alla fall så sa vi något i still med; Fan va varmt de var att gå i den här hetan... och sen var våran vänskap igång!
När vi gick på vulkanen snackade vi hela tiden. Sen när vi kom till backa till hotelet möttes vi ner vi havet och låg i vattnet i timmar. Även nästa dag var de en dag i vattnat där vi låg/satt och snackade om allt och ingenting.
Jätte mysikt!
Emmy och jag gick lite i stan innan vi tog första bäsa café. Där satt vi i tre och en halv timma och snackade om de som hänt sen sist vi träffades som var på ung08, samma dag jag blev slagen.
De var jätte kul att träffa henne igen, har saknat henne fett mycket... Tack för den här dagen <3<3<3

(mueve la colita mamita rica)

Kommer du ihåg dom här låtarna Emmy... Den här låten säger vad vi gjorde på kvällarna, hah NOT!
Favorit låtar asså!
Haha fina minnen!

xoxo


Samtal med ettorna

I fredags hamnade jag med några teater ettor när jag skulle äta och vi snckade lite. Sen kom hon med blå ögonskugga och lite större ögon som jag inte vill nämna namet på av en anledning... (ja eller två anledningar, ett att jag inte tycker om henne och två att jag egentlignen inte vet hennes namn) och satte sig med oss och oj vad sämningen blev anurlunda. De var hon som snackade hela tiden och Gårdon och percing i naven osv.
Men vi snackade oxå om när vi spelade upp för dem. Och helt plötsligt började hon prata med mig och jag blev fett förvånad för hon har alltid bara tittat snet på mig. Hon frågade mig vilken jag dialog jag spelade i och jag svarade ju förstås och så sa hon jaha, shit den var ju jätte bra när vi jätte duktiga.
Jag visste inte vadjag skulle säga eller vad jag skulle tro eftersom hon är den jag skulle lita på i första hand men men.... Sen snackade vi om när de skulle spela upp för oss och att deinte ville göra de eftersom vi var såna proffs.. haha. PROFFS skulle jag inte säga att jag är men jag låter dem tycka om de vill men jag håller inte med.

Jag vill vet vad låten våran grupp dansade till heter, skit bra låt och jag skulle vilja ha den... hjälp?

xoxo

Elda

Landet i dag. Vi eldade i dag och de var jätte skönt att sitta där. Sen när de blev glöd grillade vi korv, mums!
Nu ligger våra fläskfäleer på glöder får se hur de blir.

xoxo

Glas krossat

Mitt blåa glas som jag köpte i glas riket i sommras som de stod Lina på. De gick sönder nu... De var hand gjort och de var de ända glaset de stot Lina på i hela värden som kan därifrån. Eftersom de var handgjort och allt.
De lite ledsen för de...

Blir lätt ledsen nu, vet inte varför riktigt. Varit så ett tag nu lite läskigt faktiskt... kanske de att jag inte orkar mer!

xoxo

Nya personer

Fick lära oss dansen i dag och de gick sådär. Kunde den men när vi skulle vissa upp men men jag är ju teatrare ju, hah!

Ganska kul i dag och fick lära känna nya personer, från ettan och några dans...

Sitter nu och äter pankaka och tittar TV"!

xoxo


Har förlorat en vän till.

En minut, sen var vår vänskap slut.



Så här stod de på Jacquiis blogg den 13 okt på min föddelsedag. Dagen efter försökte hon snacka med mig men jag lät henne inte gör de av en anledning jag inte tänker gå in på.

Nu när jag är med Olivia och Isabelle kan jag snacka men när jacquii kommer är de som om Olivia inte lyssnar längre, eller bara på Jacquii och Isabelle, ja hon är som är e, Bäst!
Jacquii kan snacka med dem men de är som om hon inte ser mig, som om jag inte satt/stod där med dem. För er som inte har varit med om de så är de inte så kul att vara lufft. Men jag kan ju säga att jag e van eftersom de är en första gången de händer mig.

Jag blir alltid tagen för givet och jag har trötnat på de. Om man skriver ett sånt där här inlägg på sin blogg och säger att man menar de med hela sitt hjärta och sen bara skiter i än om man får nobben, och inte försöka en gång till på ett annat sätt. Då är de som står på bloggen i ett inlägg bara ord och inget mer...


En dag kanske de kommer ett mirakel och vi blir vänner igen.



xoxo

Skolfoto

Temadagar, skit kul, NOT!
Fick mina skolfoton i dag och jag är ganska nöjd faktiskt!
Klass fotot blev okej oxå, men jag tyckte inte om att Per var med på vårat foto. Vf kunde vi inte foto utan lärare!

En fråga har jag oxå, vf inte lyssna på mig?

xoxo


ÖPPNA KÄFTEN!

Varför händer allt i repris. Personerna i skolan kan jag känna i dom från ängkärr. Skääry!

Vill fatta men alla håller ju käften hela tiden, Kan ni öppna era munnar och tala ut och snacka och berätta och inte bara stå där och tissla och tassla med andra!!!

ÖPPNA KÄFTEN FÖR FAN!

Spelade upp för föreldrara i dag och de gick jätte bra. De var bara mamma som kunde komma och titta på mig för de var dubbel bokning med föreldrarar mötte.



xoxo

Med min volvo V40 ....

Jag vill fortfarande veta, och ha svar på mitt förr inlägg.

I dag har de inte hänt något sp. Jag och pappa har precis bytt till vinter däck på min volvo. De gick väl sådär för de som haft bilen innan hade skruvat bultarna för hårt så de var SKIT SVÅRT ATT FÅ BORT DEM. Men men de gick ju bra eftersom vi klarade de.


Har fått berömelse för låtarna jag ger er och här kommer ännu en skön låt. Den bästa låten!

I morgon ska vi har uppvisning för föreldrarna, får se hur de går men antagligen går de bra.


Bild tagen från Ester.
Bilden är tagen från dagen vi spelade upp för ettona. Sofie är min morsa som är ett halv fnask och jag som är hennes dotter som är ordningssam och klagar mycket.

xoxo


Varför just mig?

Ligger här på golvet i mitt rum och äter en liten choklad som jag fick av Ester. Dagen har varit bra, i dag hade vi uppvisning för ettorna med våra dialoger. De gick jätte bra, jag och Sofie glömde ingenting :D

Jag har tänkt på en sak hela dan, och de kanske låter lite konstigt. Varför är ni kompis med mig? Varför är ni med just mig, varför e jag speciell?
JAG VILL ATT NI SVARAR ÄRLIGT OM NI LÄSER DE HÄR!
Varför är inte jag den som ni tittar snet på osv ?

Juste jag tycker våran klass borde tänka till lite, tänka på vad ni säger och på vad ni inte håller och gör


The song is about me, I'll Know. Because I'm the bigest bitch in my world... sorry!

xoxo

Stockholm open!

I dag har jag varit på stockholm open i kungliga tennis hallen. De va kul men mådde inte så bra i slutet.
Jag skulle gå och bio med några i klassen/skolan, men kände inte att jag orkade de. De  skulle se Flickan...

xoxo

17 års kalas :P

Nu står Martin och jag och inte gör någonting. Mina gäster har precis gått (okej, alla förutom Martin) Nu är han nöjd att jag skriver de...
Fick jätte fina presenter. Dock inte från Martin... :O
Jag fick pengar, Avril perfymen, Gå och se boddy holly igen för den e BÄST och lite till.

En bra dag

xoxo

God morgon



Hej i dag är de en vanlig dag. I dag ska jag oxå lämna tillbaka Martins kamera :( Jag ska till hans skola och lämna den men jag vet inte om han får komma till slussen och mötta mig där, beroen de på om jag ska hem i mellan. För vi ska ut och äta sen. De bror på hur mycket jag har att bära.

xoxo

Flirta

I dag var Majas kompisar här från Norge. Jag snackade inte så mycket med dom eller jag snackade ingenting med dem. Men jag lyssnade på när de snackade och de var lite kul att höra Maja ändrade mellan svenska och norska.

   

Träffade Martin efter skolan. Vi var och fikade på Café La Rosa, de var mysitk. Sen åkte vi till Martins skola och tittade. Vi träffade tre av Martins kompisar Kim, Simon och Anders. De var roliga/intressant pluppar.

Nu sitter jag och pluggar matte medans jag väntar på kladkakorna som är i ungnen. Och i matten går de inge bra för jag fattar inte :'(




Sweet <3

Så här kul har vi på psykologin på onsdagar!



Så fin bild och så klar är jag en stolt fotograf!


Du är som söt choklad

Persenten från Ester <3





I dag fick jag min födelsedags present av Ester som var en massa små godis, jätte söt. Tack Ester, de var den sötaste present jag någonsin har fått.

DUu är alltid så giullig och snäll mot mig och de tackar jag dig för. För att jag får vara med dig och Sandra. OCh jag ÄLSKAR de ni snackar om!

TACK för att du lysser upp min dag!

 

 



Asså i dag gjorde jag bort mig fett mycket. Kommer inte säga på vad men jag ville värkligen ha den dära.... jaää. Ångrar mig fett mycket nu och önskar att de jag inte gjorde så men gjort är gjort men får försöka få den en annan gång.

Jag precis kommit hem från Sara, jag har visat henne tröjan. Och ja bilden var på henne. Hon blev jätte glad. Jag älskar att vara med henne. Sa och Grattis till min födelsedags syster.

I morgon ska jag träffa Martin <

xoxo


13 Oktober

De var 17 år sen haf föddes till danna värld.

Först var jag som sagt och åt med min syrra och de var jätte mysigt. Sen när jag kom in i klassrummer så stälde sig alla på sina stolar och sjöng för mig.

 
(Jag vet att mitt namn är Lina men Lisa och Lina, va fan de är ju bara ett n/s som är skillnaden)

I dag har jag blivit grattad av:
Helga
Sara
Veronica
Martin
Isabelle B (sagt de tre gånger, förvånar mig inte om hon säger grattis i efterskott i morgon, hah)
Emelie A
Sofie L
Ester
Sandra L
Olivia
Emelie (kusin)
Max

Änså länge ''bara'' dom.

Efter skolan följde jag med Isabelle och leta efter en hår salong där de gjorde hål i öronen och men de var lättare sagt än gjort. Typ ingen gjorde de och när vi väl hittade en så skulle hon som gjorde de komma kl 5... Hon skulle skulle gå i morgon.

Isabelle hjälpte mig några bilder på min födelsedags klädsel;






Påväg till slussen fick jag sms från El giganten att jag kunde hämna min data så jag mötte pappa i sickla och fick din dator igen.

Håller på att ladda in bilder till min foto ramm...

xoxo


Vi ser de snöar, vi ser de snöar, de var väl roligt hurra!

Nu snöare de, på min födelsedag!!!

Mamma, pappa o Marre kom in och sjöng för mig i morse. Jag fick en digitalramm och Cd Taylor Swift och sen fick jag ju datan, men de var i förskått!

Jag ska snart göra mig i ordning för att åka och träffa syrran <3

xoxo

Linas Bar!

Bilder från säbyholm.

I dag, en vanlig dag. Mötte ärt på väg till skolan och sa som de var med museumet men hon tyckte att jag var töntig och trode inte jag var seriös, sen gick jag. Tyckte inte de var så kul eftersom hon vet ju inte hur jag har blivit behandlad förut, och hur många som har tragit mig förgivet som hon gjorde.
Sen sanckade jag Olivia och vi e vänner igen och jag förklarade hur jag kände och hur hon kände och trode.
Sen på estetiska orgenteringen så fortsate jag att skära ut min bild som ajg har lovat att visa upp men jag ångrade mig lite för jag vill visa den för hon de föreställer först. Sen kanske jag lägger ut en bild. Sen tyckte jag den och de gick jätte bra. Men såg att jag kanske skulle ha tryckt lite hårdare, men men nu vet jag de till nästa gång. Den ksa torka och i morgon ska jag hämta den. Får inte glöma bort att strycka den eftersom om jag inte gör de så försvinner trycker om jag tvättar den.

Ska äta lunch med min syster i morgon och jag var och letade efter var de låg men jag hittade de inte men tittade på kartan när jag kom hem och jag hade gått helt fel. Men nu vet jag hur jag ska gå så i morgon kommer jag förhoppningsvis inte gå fel. Men på min vandring så gick jag för bi det här;



Hur coolt är inte de att ha en bar som heter äns namn. Måste gå ditt och ät någon gång. Någon som vill bjuda... hah.

Ja, som jag hoppas att alla redan vet så är de min födelsedag i morgon. MIN 17 ÅRS DAG"!
Har redan fått ett grattis i förskot av min kära vän Isabelle B, tack darling!

xoxo


Ödet?

Hon har lunginflamation. De kan bara vara ödet som säger att vi inte ska träffas mer. När hon väl vill träffa mig igen så blir hon sjuk!

Vet inte vad jag ska tycka. Om jag ska tycka synd om henne eller bara inte bry mig. Du får krya på dig!

Våra dagar kanske är förbi, de kanske är försent att bli kompisar igen, försent att ens försöka, försent för allt.

De är nog så att om man träffar en ny så misster man en annan. De känns så eftersom de händer just nu.

Jag saknar mer hennes familj att aldrig mer få träffa den. Den var så underbar som ett andra hem med fler syskon. Men får väl lämna de bakom min och gå vidare.


Säbyholm!

I dag har jag varit på Säbyholm hela dan. Där hade de försälning av grönsaker, frukter, träd, och växter. Lite kul att vara där dels för att min kusin har gått där (de är en skola) men oxå för jag vet att Elin går där nu och fick oxå veta i dag att Erika går där man när jag tänker efter har jag hört de förut för hon frågade mig om Elin gick där. Jag letade lite efter Elin men träffade Erika och Adrian istället och hon sa att Elin inte var dä, lite synd för de skulle ha varit jätte kul att träffa henne igen. Har inte sätt henne på snart två år. Och jag saknar henne så mycket!
Hon sa oxå att hon skulle mötta Ida som jag oxå såg lite senare under dagen.



Snart ska jag vara barnvakt igen men den här gången till mina kusin barn. Anton och Oscar!
Får se hur de går, men de går nog bra!

xoxo

uppsala

I dag har jag varit i uppsala och grattat min kusin. Deras lägenhet e ju så gullig. Vi kom ditt och började leka med en jogga boll onnan de blev fika. Efter fikat fick Marre o jag spela Wii som är sååå kul!

I morgon ska jag till säbyholm...

 

xoxo

Fredag

Nu är de entligen fredag. Dagen har varit okej. På teaten skulle vi htta ummer till dilogerna men sofie var inte där så fick göra de själv. Vi ska ha en massa väskor... Vi skulle oxå spela upp de två första sidorna men de hjälpte john mig med och jag hjälpde han i sin scen. De gick supper bra!
 Just nu sitter jag banvakt och båda barnen har precis somnat tino somnade förre mille som somnade nu. 

Har inge så mycket att säga vlev sams med Isabelle. Och de är skönt för jag gillar henne och hennes personlighet!

Helgen inge sp.

4 dar!

xoxo

Reklam provspelning

I dag ahde vi esteriskorgentering hela dan och de var okej kantiskt. Vi fick en låda med lite saker i och sen skulle vi göra något med de. I dag skulle vi göra en treiler till de som kommer.
Sen gick vi på medelhavs museumet lite föörläng så att de bli tråkigt och vi kunde inte gå för vi hade fem papper med frågor att svara på medans vår lärare satt och fikade...

Hannah hade frågat om de var någon/några som vill gå på en reklam prov spelning med henne och jag tackade ju så klart ja!
Vi fick se hur vi skulle göra sen fick vi ta kort en och en. De företag vi skulle göra reklam för fick de inte säga av något skäl (töntigt), men de kommer finnas på deras hemsida. Sen gick jag Ester och Maja till ett kudd rum medans Hannah fick börja filma. Sen gick Maja och sen jag och sen sist Ester. Man fick lära sig en kort konogarfi och sen undertiden de filmade så pratade hon och berättade vad hon tyckte vi skulle göra. Hon berömde mig jätte mycket så de var ju posetivt. Och sa oxå att jag hade fint leende :D
Tack Hannah för den upplevelsen. Nu får vi se om dem kontaktar oss igen!


Ester, Hannah o Maja <3

xoxo


Stolt fotograf !

Okej i dag hade jag som sagt psykologi prov och de gick väl inte så bra, men man får ju hoppas på de bästa.
 Igår fotade jag ju och här är några foton och jag är en STOLT fotograff!





Älskar svart, vita bilder!


Fota?

I dag på morgon läste jag psykologi och de var jääte kul, NOT! Jag hajar inte så mycket!
Nu har jag historia och jag får jobba själv för att Maja gick hem för att hon mådde dåligt! De e lite svårt om jag får säger de själv.

Sen tyckte jag gå ut och fota lite vet inte vad man kanske lägger in de om de blir bra bilder och om jag har någon data!

En vecka kvar!!

ps. Ester jag har svarat nu! ds.

xoxo

Tryck på tröja!

I dag har de varit en vanlig dag. Vi hade estetiskorgentering i slutet av dan och i dag hade vi bild. Vi ska får göra tryck på tröja, ska bli jätte kul. Man skulle ta en person som var ens Idol men jag tog en kompis. Jag kommer inte säga vem de är förän tröjan är klar och då ska jag göra kort påden och så får ni gissa! Alla förutom jacquii för hon vet ju!
Lova mig de jacquii!!!!?

Lämnade in min data i dag så bloggen kanske kommer stå tyst ett par dar men man vet ju aldrig. Kanske hittar en data eller hinner ta den förre brorsan och då kan jag ju skriva lite om jag har något att skriva om!

xoxo

Kör hem!

Idag åkte jag och pappa och köpte en ny jacka vid granhotell i saltsjöbaden. Sen åkte vi och körde vi och övnings körde i min nya silvriga bil. De gick jätte bra. Vi körde ett tag och sen gick jag köra hem från Tyresö och hem. Och de gick jätte bra men de var lite läskigt!!


xoxo

Träffade en av min muppar i dag!

I dag har jag varit med Martin och vi åt först lunch i kungshalen och sen var på bio och såg BAKSMÄLLAN.
På väg till Gallerian så Träffade vi Bella, min Isabelle en av mina muppar. Och gu vad glad jag blev och vad jag har saknat henne.
Vi då slussen fick jag låna Martins System kamera så nu kan jag föra fina kort! Jätte kul !

I morgon ska jag med pappa och köpa en vinter jacka :P

xoxo

Lejonet Christian, såå söt! Tår i ögat!



Två män varav den ena kom från Australien köpte ett lejon på Harrods i London. De uppfostrade den och och döpte den till Christian. Christian blev förstor och de bestämde sig för att att släppa ut honom i de fria och de gick jätte bra. Efter ett år så åkte de och för att se honom. En som jobbade där fick gå och hämta honom och när han kom över berget och fick se dem... Ja filmen visar ju de!
Han kom ihåg dem och va som ett litet busigt lejon igen.
De åkte och såg honom ett år efter de första besöket, de fick änta tre dar för att han var lite läggre bort den här gången men han kom själv. De skulle åka tillbaka en gång till men de visade sig att han hade gått så långt så att de inte viste var han var, men de letade inte. Han hade hittat och gjort sin flock.

När jag såg de här klippet först gången som var för ungfär 25 min sen på Skavlan då en av de som uppfostrade Christian berättade allt och sen fick man se den här filmen och jag fick ju så klart tårar i ögonen.
Vilken återförening!

http://svtplay.se/t/102974/skavlan - Avsnitt 3/12 Dra fram till 38.27 mer än hälften!

xoxo


MVG!

Ja vad ska ajg skriva i dag, vad vill ni höra?
Ja ni kanske vill veta hur de gick när jag träffade Mikaela?
Jag träffade henne inte för hon hade 39´C febber. Fick ett samtal  från hennes mamma där hon sa att Mikaela inge kunnde träffa mig och att hon var jätte ledsen för de. Men men om man är sjuk då är de väl okej!

Dan har varit bra. På teaten fick vi våra nya dialoger som jag ska få göra med ''sofia'' Hah ne Sofie!
Vår dialog handlar om en mamma som är ett halvfnask och hennes dotten och scenen börjar med att de kommer in en läggenhet som är som en ''soptipp'' och dotten klagar på allt!
Ska bli kull att jobba med henne för har inge gjort de förut och vi ska vara bäst, nästa MVG!! hah!

12 dar kvar!



xoxo

-_-

Fick tillbaka Ma provet i dag och fick precis G. Såååå nöjd att ja inte fick IG.
I morgon är de Fredag och kanske ska träffa henne då, efter skolan. Får se hur de går! Ni får upptatering lovar!
Sen i Helgen händer de inte sp mycket. Jag vill gå på BIO, någon som vill hänga på?

13dar kvar!

xoxo


Ful, ful, ful så jävla ful!

KÄNNER MIG FUL OCH ÄR OBEKVÄM I ALLT JAG HAR PÅ MIG!


RSS 2.0