Majbrasa!


Glad första maj på er eller hur man säger!


Har precis varit vid brasan och är hemma en sväng. Är i älta och när jag var liten så kännde jag typ alla där man nu känner jag typ ingen, haha!




xoxo

So good! <3

(The ting tings - That's not my name)


Hur svårt kan de vara att komma ihåg ett namn?

Halv dag...

I dag hade vi bara två lektioner, SH sen MA sen gick vi och åt. Efter de så åkte jag och Olivia till stan pch tittade runt lite, jag köpte inget men Olivia köpte ett par strumbyxor, till i morgon...



I dag ska jag nog bara ta de lungt, min faster kommer och i morgon ska jag på film in spelning så vill vara i bra form!

xoxo

Vilken underbar klass man har!

 DE GICK JÄTTE BRA !!!! Alla var bäst, vilken skillnad från första gången till i dag. I kväll kunde de inte bli bättre!
Så glad att jag kommit till en sån här klass som är.... BÄST!
Här har vi;

  
Sofie som hälsade oss välkomna till....   och sen den psykopatiska Max...
  
...den viriga Lina och den ledsna Shema...
  
...och den arga Johan och den lite fulla Olivia...
  
...den Isabelle som avr irriterad på.... och Sandra med den hemska olyckan...
  
... Ester som var ospeciell (eller var hon de?) och mimi som ville ha mens...
  
...sen den söte ocoola Ramin och Hannah som hade gjort de för första gången...
  
...Linnea som hatade sin pappa och Jacquii som saknade sitt barn...
...sist men inte minnst den arga läraren Maja...

Här är alla som körde monologerna och namnen som står under bilden är efter vad monologen handlat om... Ni missade någon om ni inte var där!

Upp spel...

Hej om 2 timmar och 25 min så börjar de, upp visningen av monologerna, lite nervöst!
Igår innan teaten åkte jag till olivia och vi gjorde mat, jätte god mat. De blev spagetti med bacon och stekt ägg. Och samtidigt tittade vi på ''tjenare kungen'', bra film!
Teaten var sådär, vist den handlade om de vi läst och gjort menman fick lite ont i rumpan och så var de lite svårt att förstå för de var både svenskar som man fattade, norrmen som man kanpt hörde vad de sa när de snackade snabbt sen var de en finne som snackade svenska med bryttning på finska, you know!

När vi skulle hem hade vi precis missat tåget så vi fick vänta i 15 min sen när jag kom till slussen missade jag bussen (som förövrigt pappa satt på) och då fick jag vänta en halv timma!!!
GU vad lak och tröt jag vad när jag satt på busshållsplatsen. 

I dag har jag varit hos kioprakton sen tittade jag lite i forum efter kläningar men de passade inte. Sen hem och duchade, åt, fixade hårdet och smikna mig och nu sitter jag här... ska åka kl 4 så snart....

men ni får npg höra i morgon hur de gick, tror jag ...  xoxo


Sandra



GRATTIS SANDRA PÅ FÖDELSEDAGEN!
Jag kommer sakna dig när du är i London, men du ska ha de så bra <3



Teater

Hej hej hej
I dag har vi haft idrott, sjukt kul. De var fotboll med fodom killarna. Vi var inte så många från min klass, men jag kan säga till jag var den ända tjejen på plan, allan andra e så fega, hihih!
Vi vann förövrigt om någon bryr sig. På teaten likte vi bara...

I kväll ska vi på teater på linnefatan 69, elverket och se ''döden i thebe'' ska bli lite kul eftersom vi jobbat med de.

Just i morse ringde de en kille till pappa, när han var på jobbet. Han frågade om de fanns några sommar jobb, pappa bara va, ää vad vill du jobba med då?
Då svarade killen: ''plocka och sälja jordgubbar.'' (haha)
(Och för ni som inte vet de så jobbar min pappa på skade försäkringar på If...)
Så pappa svarade att här kan du inte sälja jordgubbar har kan du bara sälja försäkringar, så tyvärr...

Skit va gulligt ju... naw! Att de kan bli så fel....

xoxoxo

Rolig måndag för en gång skull !

Börjar med att jag mötte Julia - från min förr, förra skola - snackar lite med henne. Sen på Sv så har vi uppvisning av kung oidipus och de gick jätte bra, vi var seriöst bästa av alla som körde. Okej de vara bara två men åndå!
På teatern hade vi premiär på våra monologer och även där gick de bra och alla var (supper dupper) duktiga. Sen hade vi estetisk orgentering som i vanliga fall brukar vara tråkig men i dag skrattade vi skit mycker. VI spelade in en mini film, våran gick på 1,10 och man skulle göra 3min men men... Jag är huvudrollen :D
Sen gick jag, maja och Max till donken och satt där en timma. De snackade om hary potter och sagan om ringen och jag har typ inte sätt någon av dem, okej lite då men inte för att kunna de som de satt och snckade om. Men men, kanske borde se med eller vad tycker ni?

Ska på arobix snart.. har inte trännat på 2-3 vecker...

xoxo

Wipe out !

SVERIGE VANN!!!!
Isak Janineh vann, http://kanal5.se/web/guest/wipeout/-/k5videoplayer/single/62105/none/


Robinson, Billing och Rafael åkte ut och ni har de två lagen slagits ihop och lever nu tilltammans på en annan strand. Nästa jag vill ska åka ut, ne han SKA åka ut är Christian, asså fy fan vad han är ett ego/självisk på högst nevå!



xoxo

Landet...

I dag åkte vi till vättersaga, ligger mellan, åkersberga och norrtälje. Där har vi förövrigt fått nya grannar. När vi kommit ut så började jag med att sätte upp stutsmattan, men hjälpte jag mamma lite på potatoslandet, sjukt jobbigt asså!
Vi grillade korv och jobbade lite till, ganska skönt väder oxå, fast de blåste lite.

Nu känns de som om sommaren kommit, ochj ag tror jag fått LITE (betoningpå lite) solbränna under helgen.

xoxo

Sol, vind och vatten!

Sagen har varit sjukt solig, och gu vad härligt de är. Nu är sommaren här!
I dag har jag bara suttit ute på balkongen och solar och läst olika tidningar. Mammas kompis Helen kom över en stund, hon som har bloggen; http://dubbelapan.blogg.se/.
Jag tror attjag fått lite solbränna men inte så mycket, för jag blir inte så lätt solbrännd och så där fint brun men jag överlever ändå...

Phun! Vet ni vad de är?
De är ett spel, eller man bygger saker som så här;



Och de här spelet har min kusin gjort och de är populärt i data värden, mång som vill testa och visa vad de kan. De här kan man  ladda ner på http://phun.en.softonic.com/ och de är så klart gratis!
Om du vill se mer av phun så är de bara att söka på youtube och titta där!

xoxo

Martin <3

Hade nationella i dag i engelska (skriv). De gick jätte bra jag skrev 577 ord och de mästa man fick skriva var 600 ord. Men jag tyckte jag skrev en bra text. Fick 2 timmar på mig !
Efter skolan satt jag och solade med Jacquii och Olivia, sköönt!
Sen åkte jag till stan och träffade Martin, snckade, tittadei affärer, donken, jenny. En snabb titta på vad vi gjorde. De e så skönt att snacka med Martin, han förstår? eller? nja jag vet inte om han gör de, men han lyssnar i alla fall, love you buddy!
Kanske ska över till Sofie sen, lite skojjs ;D!

Helgen är inte planerad, men de blir väl som vanligt!

xoxo


<3


 


"Everyone is a star and deserves to twinkle"




Uppspel + stan

Dagen, mmm vad ska man säga? Tittade på film på sh, hade matte, rätt okej för för en gångskull fattade jag lite. På teaten hade vi reniralrepition eller vad de heter. De gick sjuk bra, de konstiga var att jag var inte nervös när jag stod på scenen, jag nästan stod och väntade på den. Men jag var väl så mycket inne i rollen att jag inte kände den. De var kul att se de andras monologer oxå, de var jätte bra!

Sen var jag i stan med jacquii vi tittade kläningar och den så klart donken, suck! hihi!

Onsdag i sin vanliga form!

Dagen har varit som alla andra onsdagar. Sv var sp rolig för våran ''pjäs'' är sjukt bra. Jag har sjukt roligt med er, Mimi, Sandra L och Isabelle, kunde inte hamna i en bättre grupp.
Jag har pluggat Sh i dag oxå, tycket de är lite svårt. Jag har typ inte fattat någonting vad Partik har gått igenom på tavlan. MEn jag kämpar för om jag får VG på provet så får jag de i slutbetyg.

Asså jag har inte så mycket mer att säga som jag kommer på just nu i allfall, men jag har ju fisk minne så då är allt som de ska. Kommer inte ihåg om de hänt något sp i dag, haha!

xoxo


20/4 var igår!

Vilken konsert, sjuk bra!
Inte för att jag brukar lyssna på henne så mycket så var de sjukt drag! Ja för ni som inte vet så var jag på Tina Turner...







Hennes antreer  var otroliga och hennes final var en upplevels. Ja som ni ser upp bilden här åvanför så står hon på en grej och den åkte över publiken... medans hon sjöng! Finns inte ord på hur bra de var!
Ni missade nått om ni tackde nej till konseren! hihi!

I dag hade vi bip test och för er som inte vet vad de är så är de att man springer fram och tillbaka tills man inte årkar mer i preicsip, skit jobbigt!!!
Och i dag blev en i min klass lite pist off på mig och sa attjag var sjuk i huvudet... Oj skääry! HAHA... Men men 
Jag har ju nydligen oxå blivit kallad som en som har ett hjärta av sten och om man plusar de här, hum... blir de en psykopat då.... Ne men dagen var bra. Hade nartionela tal i engelaks och de gick jätte bra, fick G! stollt ! hihi!

 ps. Torsdag 7 maj kl 11 ska Ester till frisören.... Om ni undrade!

xoxo

Nya favoriter...?


(Bowling For Soup - The Bitch Song)

Konsert i Morgon!!!

Vet ni vad jag ska göra i morgon?!?!
Jag ska på Tina Turner i globen!! De är hennes sista tune och hon ska bara spela två gånger här i sverige. De ska bli lite häftigt, så känd och på hennes sista turne. Upplevelse eller vad?



(Tina Turner - Simply The Best)


xoxo

Bil

Hej i dag har jag inte gjort så mycket, körde bil ungefär en mil och de var just läskigt för de var en smal väg med mycket svängar och backar. Men de gick bra, jag överlevde .... Har gjort lite engelsa oxå!

xoxo

Bio

Heej
Skolan lika kul som alltid... eller inte. Vi började med matte prov sen hade vi teater sen slutade vi kl 12,10, sååå skönt. Åt taco och sen träffade jag Martin. Vi drog till ängkärr, där var oxå min ''bästa vän''... eller inte  Mikaela. Suck men men !
Träffade Penilla med sin Livia, såå sött asså!
Åkte till stan och fika och nu ska vi på bio, och se Fast and Furious spänande. Har alla andra filmerna så de ska bli kul!

Helgen är inte plannerad, men typ städa, plugga, chilla och ne jag kommer nog inte göra något av de.... haha


xoxo

Museum + sommar plåga?

Heey min dag har inte varit jätte kul men känner att jag ska skriva ändå. Jag kan berätta att jag var på museum i dag, national museumet för att vara lite mer exakt. Inte så kul men skolan ville...



Jag på museumet, såå intresserad (jaquii tog kortet)

Kan säga att jag var på bio igår oxå, lite kul för jag kännde en som spelade i ett av alla band. Hon spelade trummor och deras band hete Cherry Edith. De var skit duktiga. Sen var de massa andra band oxå så klart!

(Promoe - Svennebanan)


Kommer den här bli den här sommarens, sommarplåga?!
Vad tycker du?

xoxo

Ps. Mår inte så bra just nu men försöker att inte ta ut de på er... Love ya ds.

Försen Upptatering

Hej hej... Skulle ha upptaterat robinson vem som åkte och så men jag satt och tittade på wipe out såå klart och sen van hedern eller vad den hete. Så gör de i dag i stället, ska oxå visa vem daniel var och när han sprang bannan i wipe out.

Robinson -

Såhär ser lagen ut nu:

PARANGAN i träsket 


MAGKAL på stranden



Så har ser lagen ut just nu och som ni ser så fick PARANGAN rösta ut någon igen. Jag ska se avsnittet/ programet i veckan. Men de värkar går bättre och bättre för MAGKAL, Men jag vill att han som har halsduk på sig på bilden som jag inte kommer ihåg vad han heter i Magkal ska åka ut för han klagar och skyller på allan andra, sååå skälvisk!


Wipe Out -

Här kan du se Daniel, när han tävlar, hela banan; http://kanal5.se/web/guest/wipeout/-/k5videoplayer/single/61403/none/ 
Han har valt att springa i sina randiga långkalsånger, såå snyggt! haha!
Tyckte de var synd att han inte gick vidare, men men d e var kul att han var med!


xoxo

Lily Allen - Fuck You




Vill få ut lite argiationer...

Bombnerslag

I fredags så snackade M och jag och nu är vi inte kopisar och nu är de seriöst. Men men...  Igår så fortsatte jag med mitt rum som är ett bombnerslag för jag har rivit ut allt från lådor och hyllor och skåp för att se vad jag ska ha kvar och inte. Men jag orkar inte mer, jag ångrar mig att jag gjorde de för jag har sjukt mycket grejer. Vet inte var jag får allt i från. Sen gick vi till någora kompisra och åt middag och körde Wii, SKit kul. De vill jag oxå ha! Kom hem rätt sent!
I dag har jag fortsatt med rummet men har gett upp, man kommer knappt in längre utan att klättre, haha!

I dag är Danniel på Tv i Wipe Out på kanal 5 kl 20,00, titta då :P !

Missada robinson igår så har inte riktigt koll på vem som åkte ut men ska titta på avsnittet så fort jag kan, antingen i dag eller i morgon och då kommer jag upptatera mig lite.


xoxo

Finate sången ever!


(Another you, Cascada)


(Jag klara mig utan dig, jag vill inte ha ''kompisar'' som är rädd för mig och inte vågar snacka med mig face to face... synd att såna som du inte ser de som är framför ögonen på dig, utan tittar bort och ser inte problemet. Och om någon skulle säga att de var du som gjort något så väner du bara på de så de alltid är jag som gjort något fel, vf kan du inte bara erkänna dina fel. Jag vill inte ha någon som är rädd för att jag ska bli arg på den, för hur ska jag kunna bli glad på dig om jag inte får bli arg?!)
Fattar inte att jag har den här vackra sången för dig, som inte ger något tillbaka till mig... Men här har du den!

I will find another you!

Bio med Linnea

I dag ahr jag varit på bio med Linnea och vi såg ''hopplös och hatade av alla'', den var väl okej men inte de bästa jag sätt. Vet inte vad jag ska göra i kväll Martin kommer vara hemma med tjejen, ska väl shilla lite eller städa lite i mitt rum.




Inte den snyggaste bliden, I know men de är vi i alla fall. Om ni vill se en bättre bild så får vi titta på hennes blogg för jag tror hon skulle lägga upp en... Hon heter http://typblondiie.blogg.se/ !!!

xoxo

GRATTIS LOVE

E helt utmattad ... var hos min faster igår och vi var och trännade lite. Sen i dag åkte vi till Emelie och Love eftersom love fyller år i dag. Han hade ett 1års kalas med sina små vänner, cute!
Har inte mycker mer posetivt att säga i dag men Love ska få en sång såå klart!



GRATTIS LOVE <3

Våren...

I dag har jag varit ute i de skönna vädret, och man börjar se att blommar börjar växa fram, lite här och där.
Men känner nu att jag börjar få lite ont i halsen.



I morgon ska jag på provfilmningen, e lite nervös men de var en ganska lätt text. Men jag ska inte säga att jag kan den, för då kommer jag glöma den... Sen ska jag till min faster och sova där för att på onsdagen åka till Kussen Emelie och love som fyller år då. Sen på Torsdagen någon gång ska jag Träffa Linnea och vi ska se på bio...
Lite om min vecka... har inte så mycket tid kvar men om ni vill träffa mig så snabvba på så kanske vi kan ses!

xoxo

Syrran + Love

Heej, i fredags drog jag till min syrra. Alltid lika kul :P
Sen på lörda kom fam. och hälsade på sen drog vi hem. Sen på söndag innan vi skulle firrade Love, värdens söttaste! Så ringde en som hete Rastums och sa att jag ska komma och prov spela på tisdag för en film som ska spelas in i sommar på Gotland. E lite nervös, men jag ska spela en som heter Ellen.

Snabb titta vad jag har gjort i helgen. ses xoxo

juste jag har ju lov nu så den här veckan ska jag villa ut lite....

Vanlig Torsdah

Samhälle, Matte som jag inte fattar någonting av just nu och sen teater.
Jag och Olivia gick på Mattestugan för att försöka fatta men de gick inte så bra. VI blev inge klockare... Gick till Cafiterian och räcknade ut att mimi är skylldig mig 30 kronnor, och efter den ut räckningen blev de bara flams :P
Okej nu låter vi väldigt dumma i huvet men jag lovar de är vi inte!

Snart är de lov, bara en dag kvar. Extra sköön när man slutar 12,10. När vi slutat ska jag till min syrra och slaga där en natt, lite skojjsigt. Sen resten av lovet ska jag ta de lungt, kanske BARA kanske titta llite på läxor om jag orkar. Annars ska jag träffa kompisar och njuta av solen som jag förhoppningsvis ska hålla sig framme!

xoxo

Halv dag

Choo hej, i dag hade jag bara Samhälle och Engelska (suck). Sen åkte jag till stan för att tita runt lite, dels för att de var såå fint väder men jag träffade oxå Nisse, och hans två vänner som inte änns kunde säga hej till mig så fega var dem. Men men han skulle vidare så jag traskade vidare jag med men inte så länge för fick lite ont i fötterna så jag åkte hem.

I dag måste jag oxå komentera lite av Esters kläder. Hon hade sjukt snygga strumpbyxor... dom var svarta med en vit växt som gick på båda sidorna av benen, eller var de vita med en svart växt..? (se vilkent minne man har) Men snygga var dem i alla fall.

Börjat tänka på att jag vill ha sommar och mer sol. Me oxå att men kommer träffa galma kompisar i stan, T ex Mikaela. Både hon och jag tycker de är kul att vara i stan och hänga och myssa med kompisar. Om inte den delen av Mikaela försvunnit nu när hon inte ''har tid'' något mer.
Vet inte om jag vill träffa henne där och veta att hon har ''tid'' med sina nya kompisar men inte med de galma som hon tar förgivet. Vi hade kul ihop, men jag vet inte om de kan bli som förut och se tycker jag är synd.
Nu oxå när de inte är bara mig hon tar förgivet utan andra ''gamla'' kompisar.
Bara en fundering som jag fick när jag gick i stan.

xoxo

RSS 2.0