Jag i egen hög person, NOT!


(Burken ft Erikane - Do You Wanna Be My Fjortisboy)

Ute med Martin

Hej i dag var jag med Martin W, först gick vi till sickla för att äta på donken för att få de ROSA glasen. Sen köpte vi lite saker för att sedan åka till nycklviken med min fam och äta middag, skönt kul och mysigt!

xoxo

Sommar


(Uno Svenningsson - Vågorna)


Sommar = sommar låtar!

Ute dag!

I dag har jag först solat med brorsan, sen gick jag till hellas och badade för att sedan gå hem och äta. Vi satt ute och så fick vi goda vetersaga potatisar (den ända potatisen jag äter) och kött!



Sen så cycklade jag och mamma till hellas och badade, så i dag har jag fått till räckligt med mottion :P
 
xoxo

Potatis

Idag var jag i stan och försökte hitta något att ja till Italien men hittade inget såklart! suck! De finns aldrig någon som passa mig och som jag tycker om. Men men nu ska vi en sitte här och fördjupa oss i de.
Mamma o pappa var på landet och kom hem med vetersaga potatis, den första! och den är lite god varje år, de nästa som finns!

I moron har jag inge tt göra, förslag?!

xoxo

”King of Pop” har lämnat oss!

I går hände de mycket saker. Om jag kanske ska säga de kortfattat först och en fördjupa mig i de, okej?
* Michael Jackson död.
* Eriksdals badet med Olivia och jacuqii.
* Max föddelsedag.

Michael Jackson död
1967-2009

Den 25 juni lämnade ''King of Pop'' oss vid 50 års ålder av ett hjätrstillestånd, många surgande. Han har gjort mång bra låtar om Beat It, Thriller, moon walk och min personliga favorit I want You Back.

(Michael Jackson Tribute)

Här är två sidor från Aftonbladet (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5432546.ab) och  Expressen (http://www.expressen.se/noje/michaeljackson/1.1619587/michael-jacksons-hjarta-gav-upp) där man kan läsa lite mer.

Eriksdals badet med Olivia och jacuqii
Kl typ 11 ringde jacuqii och frågade om jag ville hänga med till eriksdalsbadet. Jag frågade oxå olivia och vi skulle ses kl 2 tror jag. VI var där till 5 typ och solade och badade + lite vattenkrig.









Max föddelsedag
Igår var de oxå Max födelsedag, 16år. Han fick en tavla med en cigg i där de stod, ''krossa rutan i nödfall''. Lite skojjsigt!
När jag kom var de tyå släktingar där. Sen kom benjamin? och vi åt där sen drog vi ute (banjamin,jag och max). Vi träffade Fredde och sen drog vi ut på djurgården och träffade några andra där som jag inte kommer ihåg vad de hete. De var jätte trevligt men lite sent för min del eftersom jag blir så tröt :P

Och som med alla födelsedagsbarn så ska amn få en sång. Men nu i efterskott (sjöng 4 gånger igår, hah)

(Orangutan singing happy birthday)

Idag var jag på 3års kalas för lilla Elias och vi badade i deras pool, fint väder och en pool betyder BADA!
De får avsluta de här inlägget...

xoxo

GRÖNA LUND



Igår var jag och Emelie K på Gröna Lund. De var ju soligt så de var mycket folk. Ibland var de väntan och ibland var de nästan ingen som åkte de viskulle åka.

 Eller

Såklart så åkte vi Extrim den nya atraktionen på Gröna Lund. Och om jag skulle få säga vad jag tycker så tyckte jag men åkte som en vante och men viste inte var man var någon stanns och helt plötsligt hade man åkte klart. Av 5 poäng så får den 2 ner mot 1. Men men nu har man åkte den i alla fall.



Vi kom vid 12,40 till djurgården och gick därifrån vid 21.



När vi kom hem tittade vi på film och gick och la oss vid 2 tiden.


Idag tittade vi på en film innan jag skuell åka hem  och hämta mille min grannes barn på dagis och var barnvakt i 2 - 2 och en halv timma.
I morgon få  vi se vad som händer men vet att Max fyller år då och har en lite pressent till honom så kanske åker o lämnar den och sen får vi se om jag stannar till festen eller vad de var till kvällen!


puss xoxox

Igår + idag blir två dar!

Igår var jag och tittade på Clownen Mange, en barn teater utomhus med mina kusinbarn. De var okej, jag tittade själv på honom flera gånger när jag var liten, hihi!
Men de var lite för långt men men. Sen åker vi hem och på kvällen kom fam och vi är mat och titta lite på bilder från Italien som vi ska till i sommar.

Idag var jag med en barndomskompis Petra och vi var inne i stan och tittade på volvo ocean raes, båtarna vid kajen vid slussen. Sen gick vi till stan och åt för att sedan hitta present till Emelie. Hoppas hon gillar det/den eller ja ... hihi!
Sen kom fam in och vi tittade på båtarna igen och åt och drack!

I morgon... fun fun fun!
Skrever i morgon vad de är ! <3

Två nya bloggar på höger sida!
Emelie A:s Blogg - http://sweetsinger.blogg.se/
Bellas metro Blogg - http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.10106268

love ya xoxo

tillbaka till stan igen :P

Åkte ju ut på torsdagen och då regnade de ju. Och sen på fredagen var de ju midsommar och då åkte jag, Martin, Emelie, Love och Madde upp till midsommar stången och då kom de sol ett tag.



Sen när vi kom hem så satt jag och Dennis o snackade lite och jag ahde inspererat honom med att blogga och han kanske skulle göra de. Sen på kvällen åt vi ju så klart igen och sen spelade vi spel och jag vann två gånger... :P Men fick typ ett ord och sen skulle man förklara för den andra vad de var utan att säga ordet. Skit kul!
På midsommar dagen var de först sol sen regn och sen solen igen och när solen kom fram igen så var de ju såklart fotbolls match, lika kul varje år även om jag inte alltid är med.
Och så i dag så packade vi och de var både sol och regn i dag oxå. Sen äta för att sendan åka hem.

Jag vet att jag sa tt jag skulle bada men de blev igen av, kanske någon annan gång , hiih!

xoxo

Middsommar!

Hej hej hej hej!
Ja snart är de middsommar, om två dar för att vara exakt. Jag är fortfarande lite försylld men de är mycke bättre än de var i måndags då jag höll på att dö... :P
Jag åker till Östeviken i morgon och är där över middsommar, kommer hem på söndag typ. Så om du vill nå mig så finns jag alltid på mobilen. Men slut pratat om mig nu.
Jag undrar vad ni gör på middsommrar, sitter ni hemma, festar, går till middsommar stången eller nått. Vad gör ni?

Jag kan berätta vad jag göra och har gjort sen jag var liten (förutom ett år då jag var på åland). Jag åker ut till österviken och är där med fam och faster och i år även kussen Emelie (ja hon som gifte sig) och hennes fam. Vi äter gott och vi åker faktiskt upp till en middsommar stång men nu förtiden brukar jag inte dans runt den men jag gjorde de när jag avr mindre. Eller jag kanske få dans i år om lilla Love vill de. Ja och sen äter vi på kvällen igen och så ska man ju ha jordgubbar som efterrätt, gööt!! Sen sitter vi ute och bara myser hela natten, eller i allafall halva natten. Sen på middsommar dagen så spelar vi en fottbollsmatch med de andra på halv ön. Oxå en tradition och lika kul varje gång!
Jag tycker att de är jätte mysigt för attjag har gjort de sen jag var liten men snart kan ske jag får fira middsommar någon annan stanns eftersom de har hänt lite saker de senaste åren. Men men man har alltid minnen kvar.
Jag har inga kort från österviken som jag kan visa men jag gör några när jag åker ut i morgon så får ni se när jag kommer hem och lägger in dem (om de blir bra)...

I år ska jag göra någon nytt, jag ska ta mitt först dopp in havet för i år. Jag tror de kommer vara lite kallt men de är värt de jag är ju redan försylld, haha! (kanske kommer blider därifrån oxå)

Jag tror inte jag skriver i morgon så nu vill jag önska er en GLAD MIDDSOMMAR!

xoxo

So sweet!


(Super chill monkey does Hollywood)



En sån här apa vill jag oxå ha!

Statistik




Statistik? Vad är de?
Här har jag kopierat min statistik från min blogg och behöver lite hjälp med att tyda den. Vad betyder de blå och vad betyder de röda sträcket?
Snälla lite hjälp behövs här... <3

xoxo

SJUK! :(

Den här veckan skulle jag till min faster och vara där ett par dar och skulle jag få träffa lilla Love. Men jag har blivit jätte försyld, ja ni vet typ vinter försyld som man har på vintern you know? hihi
Sen skulle jag träffa Emelie och Emelie på torsdag men tror inte jag kan de häller... :(
Jag hoppas jag blir bätte till på fredag då de är midsommar afton... JAG HATAR ATT VARA SJUK!

Först gör man typ inge för att de regnar 24-7 sen när de blir bra väder så blir man försyld och inte kan göra någonting för att man är sjuk... vf är de så? Är de någon som har förslag på hur man blir av med en försylning snabbt?!


xoxo

Dagens citat...


Vatten stan är full av vatten...

De har regnat hela helgen nu och de är inte kul... de ska ju vara sol när man ahr sommarlov. VI får hoppas att de blir finare väder till på fredag då de är middsommar!!




ps. tänkte börja med ''dagens citat'' (i alla fall de dagar jag kommer ihåg) hihi! ds

Regnig dag!

Va på ängkärrs skolavslutning, Emelie A går ut 9:an. Stor flicka nu... Hon sjöng och var bäst! Hon hade sökt in till kulterama och fått 20 av 20 möjliga i sång, så är jätte stolt! :P

Emelie K var där med <3 efter avslutningen var vi o fika och sen beställde biljeter till ''flickvänner från förr'' och sen fika igen... Filmen var okej, den var lite allt möjligt... De var kul att träffa Emelie, have miss her much!

Jag kan säga att jag har blivit extremt blöt i dag. Varför har man inte med sig paraply när man behöver de och bara när man inte behöver de?!? Blöt från topp till tå! :(
Vi får hoppas jag inte blir mer försylld än vad jag redan är... de märker vi i morgon!

xoxo

Ett par dar!

Ja nu har de gått ett par dar och jag ahr inte gjort något speciellt och de är ju så skönt. Dagarna bara går och man bara gör ingenting, just nu längtar jag inte tillbaka till skolan men jag kommer nog göra de snart men men!

Ska på en avslutning i morgon, ganska kul !

xoxo

Något jag har tänkt på!

Jag har några kompisar som vill va med mig ganska ofta, asså de är inte så att jag inte vill vara med dem men i bland undrar jag varför de vill vara med just mig!?
Ja jag menar de kan ju vara så att jag är den ända som de får tag i eller så känner de att de måste vara med mig av någon anlidning. Ibland skulle jag bara vilja fråga; ''Varför vill du vara med just mig?'' men de känns lite dumt och göra de. Och tänk om de inte har något bra svar på de så blir de ju bara ännu mer uppenbart att de bara är med mig för att... lixom.
När de vill va med mig och jag säger att jag inte kan eller inte vill så säger de ärr jag dissar dem, och då känner jag 'nnu mer press på att jag måste häng på. (Oftast gör jag vad jag känner för) Om jag hänger på och vi ska träffa någon annan som vi både känner känner jag mig bara utanför eller att jag bara är där för att... ja inte vet jag men förstå ni vad jag menar?!
Vad tycker ni, ska amn fråga varför eller bara glöma allt och hänga på och ha bra?!? (men då kommer ju tänken alltid vara där, varför just jag?)

Lite hjälp här!!

xoxo

SKOLAVSLUTNING!

I går fick vi sommar lov, vårat tionde sommarlov. De är lika skönt varje gång!
Vi samlades i klassrummet och snackade lite för att sedan gå till kyrkan och lyssna på musikalarna. vi slutade kl typ halv tolv. Då åkte jag, Maja, Olivia, Ramin, Ester, Sandra, Max och Hannah och åt pizza eller okej jag åt ingen men jag avr med!
De var en tjej som frågade mig var jag hade köp mig klänning och sa att hon oxå skulle beställa den. Men de går ju inte eftersom de är min kusse som sytt den... Jag är den ända som får ha en sån!


Min klänning!


Efter kyrkan på väg.... (Isabelle o jag)


På Pizzerian (Hannah, Ester o Maja)

Jag drog hem och bytte om innan jag skulle träffa Martin och sen fira. Kände inte för att springa runt i klänning hela kvällen. Då skulle jag nog frysigt mer än vad jag gjorde.


Martin hänger kläder i stan... haha

Sen på kvällen skulle vi ju såklart fira för att vi har fått sommarlov så de estetare som ville fick komma, Dans, Teater, Musikall och såklart Bildare som oxå fixade hela grejen. Vi fick ta med mar och dricka själva och sen så grillade vi när vi var hungriga.


Kubb i vasaparken


Tittar... (Sandra, Ester o Martin)


ÅÅÅÅÅ, KN*LLA ALLA BRUDAR (Sandra i 2:an) Bäst på kubb... ää typ

Solen kom fram mellan målnen men värmde inte mycket...


Vilken ringgäng! (Nån, Sandra, Ester, Isabelle, Sandra o Linnea)


Jessika (tror jag) Olivia, carro och sofie

Efter ett tag kom polisen och de bestämde  att vi skulle dra till långholmen, så vi satt på en berg där och hade fin utsikt och så hade vi ju såklart trevligt... lite nytt folk kom, men de var ju bara kul.


Så söta (Ramin, Ester o Sandra)


Sitter de o myser undre filten (Linnea, Sandra, Isabelle och nån)


Hannah lika glad som alltid


Vännskap på hög nivå (Sofie o Maja)


Här har vi hela gänget (Hannah, Sandra, non, nån, Isabelle, Linnea, Ester o Sandra)


Naw, so sweet! (Ramin o Ester)

Jag gick vid tjugo över elva, men Martin. När vi kom till slussen fick vi vänta en halv timma på bussen men men !


IDAG!


Idag åkte jag till skolan för att hjälpa till att servera mat till treona. De var bara jag, Maja och Max från våran klass där. Sen några från tvåan och en musikall ettan. Vi fick ställa fram potatisgratängen och se så de hade och sen duka av. Inte så jobbigt. VI fick ju mat sen och var sitt biio kort laddat med 200 kr... Och så klart så sprang vi o tittade på när trona sprang ut. Teater var sist men bäst!

xoxo

Bröllop!

Igår var jag på ett av de finaste bröllop jag har varit på och de bröllopet var mellan Emelie (min kusse) och Dennis. De var i valentuna kyrka de två fantastiska personerna sa JA till vanandra och lovade att vara trogna mot varandra tills döden skilljer dem åt.

 
Så här fina var dem i kyrkan...



När de kom ut hälsade de på alla och åkte iväg i en nerkabad BMW (de var nog lite kallt)


Sen åkte vi ett gammalt tåg av trä o bord till östra... Väl där fick vi en lapp och sen gå in och umgås. Och jag måste berätta att de hade en chocklad fontän, och i den kunde man ta marsmelos, jordgubbar och ananas i, mm va gott de var. De var jätte fint dukat och vid varje plats fanns en lite glas burk med hallon hjärtan i men änns namn utanpå, so sweet!
De var lite trångt men de gjorde ingenting tycker jag, va vara bara mysigt!


Jag satt högt upp. De som är på vägen är ett E och ett D samman satt.

Middagen var jätte trevlig och jag satt berdvid en glad plupp (kille) som hete Erik som var vän till Dennis. Mitt i mot mig satt en kille som hete Anders, och han var bestman och bredvid honom satt syrran.
De var förrätt, huvudrätt och sen såklart tårta (efterrätt) och allt var jätte gott, de var husmans kost! Och såklart var de ju så att om Emelie gick på toa var de ju frittfram för killarna är puss henne och så tvärt om... hihi!


 
Tårtorna i fin uppställning med rosor på...


Och ni vet dom där gubbarna som brukar stå på tårtan fick stå så här och håll med om att den är skön!

Nu tillbaka till den där lappen jag snackade om att vi fick i början. På dem stod de en siffra, och jag fick 7... under middagen skulle alla som hade sifra ett till tolv ställa sig upp. Sen fick vi ett vykord föreställande svenska flagen och sen skulle varoch än läsa upp de som stor på baksidan och de som stod skulle brudparet göra med dem personen en speciell månad. På min stod de; Picknik i Vasaparken med brudparet, Juli 2010....

Efter maten blev de ju såklart dans, och brudparet dansade sin vals <3


De e så gulliga tillsammans...

Sen var de håligång hela kvällen o natten. Brudparet gick vid kvart i ett och vi gick på tio över. Dagen, bröllopet o natten var jätte lyckad men en massa fina och trevlga människor.

Och i dag var vi hem till dem och hade brunch och tittade när de öppnade presenterna, många fin grejer!

xoxo
ps. Har medvetet tagit suddiga bilder på personer för att jag inte är säker på om de vill vara med i min blogg. ds
(Jag är ju expert på suddiga bilder, och någon gång kan jag ju bjuda på dem, som nu tex! hihi!)

Rädda Mammorna!

Samanfattning på dagen:
* Se dans 1&2:orna
* Teater
* Debatt om europa valet

Snackade med en tjej vid namn Anna och hon kom fram till mig och snackade om att rädd mammorna.
http://www.raddamammorna.se/
Och de var så hämskt de hon berättade om kvinnor som blir våldtagna, utnyttjade, blir av med sig ben för att de ska bli hjälp lösa och blir kränkte... Hon trodde jag var äldre än vad jag är och hon blev lite förvånad att jag sa att jag var 16, hihi men men de är ju inte första gången.
De är synd att inte fler bryr sig om de, men de är ju oxå för att vi fattar egnetligen inte hur de är eller så vill vi inte fatta. Anna berättade för mig så att jag fattade, ja de finns ju dem som kan snacka om en sak men inte komma fram till saken och säga de som händer...
Läs om de.... de är intresant!

xoxo

Alkoholfrit i vanliga butiker!

Asså jag kom på att tänka på en sak. Vuxna vill ju inte att sitt barn ska dricka men de flesta gör ju de ändå. Men oftast så dricker dem för ... ja för vadå?
För att bli fulla eller för att de är gott? De är nog från person till person.
Men jag kom på att tänka på en sak för någon da sen o undrar varför de inte finns alkoholfri sprit i vanlga affärer. De kan ju inte skadda någon. Eller?
Jo jag menar om man skulle dricka de bara för att man tycker de är gott så skulle man väl kunna köpa alkoholfri sprit?

Okej jag vet, de är inte så många som dricker bara för att de är gott utan för att få den där känslan... Men jag undrar ändå vf de inte finns alkoholfri sprit i vanliga affärer.. någon som vet?


(Ganska onödigt inlägg, I know!)
xoxo

Teater + Martin

Hade idrot där vi spelade brändboll. Har har VG i de oxå, nöjd!
Sen teater, 2:orna snackade lite med oss om 3:ornas utspark och att vi ska göra en paradi på deras 2 slut prodiektioner...
Sen åkte jag till forum och träffade Martin och snckade lite med honom, de vanliga!

Martin i en gunga på toaleten i Nacka Forum


Martin i barn fottöljerna, fick percis plats.. HAH

xoxo

Gå gå och sen kan vi GÅ!

I morse gick jag hemifrån till hästhagen på 55 min och de tyckte jag var supper bra för att vara mig att änns komma på att göra något sånt. Jag hade tänkt att gå ända till skolan men jag hade förlite tid. Men ska fan se hur lång tid de tar att göra de någon gång!
Hade bara en lektion i dag och de var teater. Vi jobbade med att lyssna på vad den andra sa... De var lite kul... haha!
Sen var jag med Maja o Olivia i stan för de skulle köpa kläningar till skolavslutningen. Men inte jag inte, jag ska ju ha min moppe klänning hah! ... asså ni får se hur den ser ut när den är klar så fattar ni om ni tyckte de låter konstigt. De är ju somsagt min kusse som gör den åt mig!

(Du som skrev till mig, som hete thaikalle , asså sorry men jag kommer inte in på din sida!) :(


xoxox 

RSS 2.0