Steffe, Steffe nej de var inte Steffe!

När jag var påväg till Jakten på Julia var de några killar på tåget som sa ''Steffe, Steffe ne de var inte Steffe'' och fan va jag fick ett skratt infall fick vända mig om så att de haja attr jag skrattade åt dem. Men de är de att jag själv inte har sett den så ska leta efter de nu. Vänta lite....

Ne hittade inte men kan inte någon skicka en länk?

I dag Gökboet - och jag tycker de var väldigt bra. Treornas slutproduktion!

Träffa Martin i stan och sen min älsklings BELLA !!!! En lång kram, fan va jag ÄLSKAR henne och har saknat henne sjukt mycket.

<3

Tränings helg! (22Maj - träningensdag)

Mycket i helgen:¨
Fredags - Simmning.
Lördagen - Tränings pass, Arabiskdans, Arobic dans och sen bara Arobic. Sen Live ''Jakten på Julia''.'
Söndagen - Sjunga i Bergvalahallen x2 - gick skit bra!

Saknar er mina vänner, mina RIKTIGA vänner alltså inte såna som är Störnande!

<3

Sommaren är här! <3

Hej alla glada och lite mindra glada läsare.
Den här veckan har de inte hänt något sp. Solen har börjat komma och värma vårat avlånga land. Jag har lite svårt att förstå att de är sommar för varje morgon tar jag på med jakan och varje dag så lägger jag ner den i väskan igen.



Lite sköna bilder från förra sommaren, får hoppas att den här sommaren blir lika härlig!

xoxo


¤|=<

Har varit på landet i tre dar nu och inte gjort så mycket. Jag började med en sån där trägubbe som Emil gör i snickeboa, men måste säga att hans blir lite finare. Men då måste jag oxå på peka att har gjort några fler gubbar än vad jag har gjort eftersom de här är bara min första!



Sjuk, sjukanmäld men ändå i skolan. något fel i huvudet måste man vel ha!

Jag har varit sjuk sen den dagen jag sa att jag skulle ''lägga upp bilderna i morgon''. Söndagen var jag hostig och hängig. Måndag värre hosta och orkade inte sången så gick hem och sov i tre timmar. På tisdag hosta, huvudvärk och feber, gick hem och slagga direkt och sov i fyra timmar och min huvudvärk var som värst, MITT HUVUD HÖLL PÅ ATT SPRÄNGAS"*!!
På onsdags morgonen hade jag fortfarande lika ont så jag sjukanmälde mig, och så jag ringde en sån som knäcker rygg och nacke. Fick tid 9,20 och åkte ditt. Sen åkte jag till skolan och skickade över lite dokument så jag kan jobba hemma. Sen vill jag se ettornas monologer, men vet inte om jag ångrarde mig lite när alla typ skrek och vattnet i min tunna höll på att rinna öven så att huvudet skulle sprängas. Men de var inte dåliga och vissa var bätte än förväntan. Sen åkte jag hem och sov i några timmar. Vi åt och titta på Tv sen när jag skulle gå och lägga mig hade jag 38,7 grader feber och hostade så jag trode magen skulle komma upp och jag hade en sån där kyllklamp. Sen när mamma skulle se till mig igen och säga god natt hade MINST 40 grader feber, mamma bytte ut kyllklampen och så fick jag en alvedon. Sen kunde jag inte sova. Allt var varmt och vill bara ligga på kallt och ha kallt på kuden, överallt men de fanns inte så jag kunde inte somna sen vid halv 2, 2 somnade jag i allafall.

I dag känner jag mig bättre men är sjuk tröt. Och juste de jag ville komma fram till var att jag har testat att lägga upp bilderna men blogg vill inte de så ni får se dem när den vill igen, okej?

xoxo

Maj 8, 2010 - Stor Konser i Globen med en världartist! <3

I går var den underbaraste kvällen någonsin. Dan började med att mamma och jag var på en mässa där Solvej var i en av montarna. 'Men de var mycket annat att titta på och många fiffig saker att köpa så när vi gick därifrån kan jag ju säga att mamma var pank av alla saker hon köpte där.

Jag träffade Em i stan och vi åt påkungshallen sen åkte vi till Globen.

Vi skratta, hade tårar, gläjde, dans, skrik, Gagas konser hade allt och jag fick uppleva de med Em <3
http://sweetsinger.blogg.se/2010/may/lady-gaga-har-tagit-min-oskuld.html#comment 

Bilder kommer under veckan för min data vill inte sammarbeta med mig!

Vad Ska Man Säga När Man Är Lite Bättre Än Alla Andra!?

Fredag Fredag Fredag, Jag Hade Nationella Halva Dagen I Eng B.
Mötte Em Vid 4 Och Vi Träffades Typ 15 Min Men De Gör Ingenting För Jag Ska Vara Med Henne I Morgon, Hon Skulle Bara Ta Mina Saker För Ska Slagga Hos henne Efter Gaga.



Tåg Med Ärt I Dag Också, Lite Kul...
Grattis M Eller Ska Jag Säga M?

Ring, ring!

Vi hade minnesstund i dag för Chanel, jätte fint. Men störde mig på två saker. De kom människor som var där bara för att vara där och sen störde jag men grovt  på Sh... de ringde två jävla gånger på hennes telefon, va fan stänger man inte av den i alla fall ljudet!!!!!!!!!!!!
Jävla störd!


Till dig Ärt :P

xoxo

MVG ++

Hej

I dag har mamma hämtat Lady Gaga biljeterna.
Jag hade UV - Samtal i dag och de gick bra. Min lärare sa att Jag var BÄST i klassen på allting och han undrade lite varför jag fick i skolan eftersom jag redan kunde allt. Jag fick också mina riktiga betyg med bara MVG, han ville inte ge dem till mig i går när alla andra fick sina så han hittade på lite betyg som såg bra ut så att inte alla skulle bli avensjuka. Men jag berättar de för er i förtroende att in inte säger de till alla i klassen för då kanske någon tror att jag gör något med lärarna eftersom jag får så bra betyg.

Vi har fått våran as gryma bil i dag, en folksvagen. Svart med röda sätten.

Juste höll på att glömma Gaga låten: 

<3

♥ R.I.P CHANTAL ♥ 1991-2010

Har lite att säga nu.
Jag längtar sjuk mycket till lördag då jag och Em ska på Lady Gaga så de gär dagarna som kommer vara lite Gaga, tror jag men kan inte lova, hiih" (Men i dag ska vi vända uppmärksamheten till en tjej som hade hela livet framför sig)
Längtar också efter att få träffa Em:s Två hundar och en av den är bara (nu ska vi se om jag mins rätt) 8 veckor.

Vi har köpt en ny bil, en plåt cab. Stolt, och längtar tills jag får köra den.

Enligt Patrik betyder vgd = Var god vänta. Medans för oss andra betyder de; Var gör du? Hah, kommer så bli ett internskämt.

Nu har jag nåfot seriöst att säga. Tjejen som de hittat under en bro på södermalm som vi alla läst om i tidningen eller hör om på radio. Hon gick i min skola i teater linjen och gick ut där förra året. Känns sjukt konstigt att en människa man snackat med och varit runt bara försvinner.

Afronbladet säger att hon trillat ner för bron. (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7071818.ab) Men de tror inte jag man gör, de är ju ett räcka där och allt, jag har svårt att tro de.

Expressen - http://www.expressen.se/Nyheter/1.1976174/chantal-19-mordades-inte
Metro - http://www.metro.se/se/article/tt/2010/05/04/stockholmsdod/

Jag vill inte tro de!


Vila I Frid CHANTAL, hoppas du får de bra i himlen!
Viste bara vem du var men att veta att du har varit omkring oss och nu är borta!


Lina, har du rökt nu igen!

I går var de tre saker som var saker jag blev irriterad på. Först så rullade min mascara under dushen sen nör vi hade matte prov så tittade jag igenom provet och tänkte de här klarar jag lätt. Sen var de ett ord jag inte haja för hon hade inte sagt de förut så jag gick och frågade henne och så rev hon sönder de och sa att de var fel prov och jag fick ett annat som var sjukt mycket svårare, och fan va och ångrade mig att jag gick och frågade. Sen stod de att de var pasta med köttbullar och när vi väl skulle äta sen efter provet ås hade väl pasta tagit slut så vi fick potatisgratäng!
GU var störande!

På kvällen gick jag till en brassa och såg när de tände den. Sen skulle jag vidare till en polare men de blev lite förhinder.

I dag har vi eldat så luktar extremt mycket rök!

xoxo

RSS 2.0