Die Welle

Tycker inte om att vara sjuk. HAr inte hänt så mycket. Men jag har varit i skolan och i dag hade vi redovisning på dialogerna och de gick okej, missade lite bara. Sen på spyckologi såg vi die welle och vågen på svenska. Och den är baserad på riktiga händelser och är såå se värd, men lite hämskt att de är så lätt att ta komandott på en grupp.



Även om ni fattar vad dom säger så fattar ni hur saik den är och de är bara på en vecka.

Okej jag tittade på trailen och fatta jag att om ni inte fattar trailen så, ja.. ääh se filmen i stället!
SJUKT BRA! TYP :P

xoxo

Brolle och Ladies Night

Idag har mamma och jag tittat på film, vi såg P.S I Love You och den är lika bra varje gång och gråter oxå varje gång och de är ett värd film val. Sen sov jag eftersom jag känner mig hängig.

Pappa komm hem.

I går hade vi såå kul och de här tyckte vi var sjuk kul:



Igår var de oxå ett år sen min farmor begravdes :*( <3

Brolle i rix morgon zoo. (Tryck Rix morronzoo och sedan Gerts värld, där finns "ett möte med Brolle". - Om du inte kommer ditt direkt) GU var jag älskar hans Dialekt!

Han ska oxå vara med i Ladies Night som jag ska gå på när jag fyllt 18, sjuk kul att få veta att han skulle vara med. Vilken Fördelsedags pressent! 16 oktober <3

Tre störande saker och en skit bra!

Var är de du inte fattar ärt? Förklara för farbror Lina!

Tre grejer jag stör mig på:
1. Jag övningkörade i dag och  de är ju sjukt svårt att hålla hastighetsbegrensningen, och så finns de  bara 50 och 70 där jag kör just nu och när man tittar på hastighetsmätaren så står de ju bara jämna nummer så de e ju mycket lättare att köre 60 och 80 då. VARFÖR FINNS DE INTE BARA JÄMNA SIFFTOR OM DE ÄR DE SOM PÅ HASTIGHETSMÄTTAREN.

2. SF att de ändrar på hur många platsr de finns kvar hela tiden. Jag och Emelie skulle se Avatar och de stod  att de bara var en kvar när vi stod frame vid kassan så vi gick ur kön och så när vi tittade igen om de fanns någon annan vi kunde så så stod de att de var tre biljeter kvar, SÅ STÖRANDE!

3. Hatar när människor på bior skrattar på fel ställen. Som när de är lite sorglig så börjar de skratta! Varför förstöra för alla andra.

Men de är en sak som jag gillar och inte har stört mig på i dag och de är Emelie K och hennes skratt. Älskar när hon skrattar för hon skrattar åt de jag oxå tycker är kul. Vi har samma humor i gemförelse med alla andra tråkiga pluppar som aldrig skratttar när jag säger nått och bara säger ''Jaha''!
Till er; SKAFFA ER LITE HUMOR!!!

Ska vara lite social med min barndoms kompis Sara o hennes syrra!

xoxox

Telebobo

Jag viste de, Ärt vet ALLT! Inte ens dom som gick på samma skola som han vet. Grattis Ärt, du får välja pris gumman!

Så klart var de Jens! Jens i 9b...

I dag vanlig dag i skolan, hade redovisning av dialogerna för första gången vi körde igenom den, dock med manus. Sen när jag kom hem åkte mamma o jag till Pihl!

Har sjuk ont i halsen :*(

Dagens skämt;
- Var är mina sigg?
- Dom gick upp i rök!


Her en annan telebobo nu så nu kan ni ringa och smsa mig utan problem!

xoxo

Vem kan han vara? Vet DU? Gissa på!

Hej i dag har jag varit barnvakt till mille. Och när vi var påväg till Nacka forum så kommer de på en kille som jag känner igen. Han tittar på mig men tittar snabbt bort antagligen för att jag tittade på honom och för att han kan ha kännt igen mig. Han gick i min förra skola och gick ut ett år innan mig och han gick i killklassen. Han ser lite snobbig ut men han är inte fel utan ser bra ut oxå. Han drev nog lite med oss tjejer i skolan och nästan alltid ett leende på läpparna. Vet ni vem de är?
Ni får sugga på den karamellen lite till i morgon. De är bara att gissa på!

Ärt hade en dröm om mig :D och henne och bebis och vagnen med rundaringar och hissar och trappor och haha ja ni fattar vilken sjuk dröm de kan ha varit!

 Måste säga att dagarna blir bätte när ärt kommer till skolan, inte för att jag inte gillar er som jag är med redan (Ta inte illa upp, älskar er oxå) för hon och bara är. Jag kan disskutera med henne utan att hon tar åt sig som vissa andra gör. Älskar henne så otroligt mycket och gillar inte att veta att hon inte kommer vara i skolan och vid min sida nästa läs år (3:an). De kommer saknas något och jag hoppas att vi kommer ses mycket efter de här.

Älskar dig gumman!

Tack för att jag fått lära känna dig och jag hoppas vi håller ihop!

Ingen få ta illa upp, jag menar jag älskar / gillar er på olika sätt och vissa av er vet om på vilket sätt jag gör de och om ni inte vet de så säg till så ska jag med nöje berätta de för er!



Haha skokJ!


xoxo



You're my everything

xoxo


I Want To Know What Love Is!?



I want you show me, I want feel that love is, I know you kan show me!

xoxo


Växeln HALLÅ HALLÅ!!!

Min mobil är lite konstig så om ni vill få tag på mig snabbt så är de inte alltid smartast att smar längre för min telefon kan ta imot smset flera timmar efter, så om du inte har brottom med svar så kan du alltid smsa så svara jag så fårt jag kan.

Men om du vill nå mig snabbt måste du ringa. Och ibland måste du fatta dig kortfattat för ibland stängs telefonen av men de vet man inte när den gör. Men då lovar jag att ringa upp igen om  vi inte har snackat klart.

Men om du inte får tag i mig på något av sätten  och de kanske e kväll så kan du alltid ringa hem!



xoxo

Hannah + Liten = .....

I dag I dag I dag...

Vanlig måndag. Jag gav Hannah en väska jag tänkt slänga och tänkte på Hannah när jag tittade på den.
HON ÄLSKADE DEN!!
Hon tackade flera gånger men, de var så lite. Jag skulle ju ändå släng den och man kan ju alltid fråga henne och om hon inte skulle vilja ha den så skulle jag slängt den i närmaste papperskorg.

Jag såg Liten (Philip) vid tubben vid fridhemsplan. Men de var inte han jag spg först utan en av han två kompisar som han gick med och de var han som jag kännde igen. Men vet inte från var så de var ju läskigt. Men när jag hade sätt honom tittade jag mer noga och då såg jag Liten men hann inte gå fram och säga hej för tåget kom i samma veva. Men måste göra de nästa gång!

Har trännat!

Gör klart ett prov där de snackar om Michelangelo

Om du klickar på den så du får låten på youtube så kan du se värk som han gjort!

xoxo

leidfn djbsi sloj

Övningskörning - Från tyresö till sickla o tillbaka!
Marre första övningkörning - Gick bra måste bara öva på att köra långsamt.
Våfflor till lunch - Våffeldag på torsdag men vi provsmakade lite :P
Tittade klart på 2012 och nu på the hills.

Har facking läxer hela tiden, jag pallar inte mer! Hela tiden skolan skolan skolan, jag har fan inge liv"
Grattis ni hade rätt. Är ni nöjda nu?!

xoxo

Grymma Sagor!

Hej alla tråkiga läsare!

Igår var jag med Kate Lyn på en teater i skärhållmen. Den hete Grymma Sagor och då hade de mordernat sagor som snövit, flickan med de röda skorna osv och vi såg Aladin och den var sjuk bra.

Idag har jag hakat is och sen tyckte jag och mamma att de var så fint väder så vi grillade korv i solen, första ute lunchen i år. Sen åkte vi till saltsjöbaden och titta på en utförsäljning, där köpte jag en jaka. Sen åkte vi till sickla och jag yänkte köpa den där klänningen som var de var bilder i förra inlägget som ni uppenbarligen inte tyckte var fin. Men den tänkte jag köpa tills jag fick reda på att men måste kemtvätta den och de kostar ju lite oxå så de blev ingen klänning.
Vi åkte hem och hakade lite till på isen vid våran utfart. Sen gick vi in och jag hämtade våran extremt tunga symaskin. För jag skulle sy igen en förslittning och sen ett håll i en ficka i min jaka. (en annan jaka)

FAN VAD JAG HATAR KLÄDER. MAN HITTAR KLÄDER SOM MAN TYCKER SER SNYGGA UT MEN NÄR MAN SJÄLV TÄSTAR DEM SÅ ÄR DEM SJIT FUL. ALLTSÅ KLÄDER ÄR BARA SNYGGA PÅ GALJEN ELLER PÅ SKYLLT DOCKAN. ELLER SÅ MÅSTE MAN KEMTVÄTTA DEM*!

xoxo

Så fin klänning!

Hej idag har jag fått lära mig mycket. Jag fick undervisning av rekton, hon hade kultur och idehistoria lektion med mig och vet ni JAG FATTADE VI HON SA! Jag hade ingen anning om att han har snackat om de hon sa.
Hade mötte med Leif oxå.

Haha, när jag satt och åt och lyssnade på musik och INTE VILLE bli störd. Då kommer hon den där lilla saken och satte sig mitt i mot mig. Jag ba NEEEEEJ! Jag fortsatte lyssna på musik och sa typ inge till henne förutom när hon tvunget skulle prata med mig.

Var i stan och köpte filmen 2012 sen åkte jag till sickla och testade en jätte fin klänning med den puff eller vad de hete som man har på axlarna.



Vad tycker ni?

Sen var jag barnvakt till Foley. Gick jätte bra!

xoxo

Bara töntigt, inte coolt någonstans!

Sitter bokstvligen och äter frukost. I dag har vi inga lektioner men ska till skolan ändå. Ska göra klart lite saker. Sen ska jag träffa Leif vid två.

Är barnvakt i kväll till Anton och Oscar!

Juste jag skulle säga attjag tyckte att de var fett töntigt av de som hoppade av stadsvandringen vid stadshuset. Jag menar de var en fett chill dag. Ni fick snacka och ha de trevligt, vi hade inge lektioner och så lärde man sig lite oxå. Så taskigt mot dem i eran grupp. Mötte Max och Johan i Gamla stan och de sa att ni gått och jag tycker de är så töntigt!

Men Max ska ha STOR Medalj för att han inte gick och gjorde som alla andra eftersom han ''brukar'' går sånt :P

Ni gick från en dag vi inte gjorde någonting på, lyckat!

xoox




Någon i klassen som känner igen sig?


Tre dagar utan data!

Gud vad alla är roliga och kommenterar.

Den här veckan har varit supper bra. I måndags var vi på stadsvandring. Jag och ärt var i lag. Vi skulle svara på en massa frågor som: Gå till centralapost huset och titta vem som bygge se och när de invigdes (eller något sånt var de) Men Vi hattade de inte och sen visade de sig att de inte har legat där på 10 år. Eller vad ligger på vasagatan 18 som är bra att gå in i om du ska någonstanns i världen? Jo ingenting, för man kommer inte in där så om vi ska ut i värden gå inte ditt först!
Vi började 11,30 (först) och slutade 14,30 (sist) men va fan, vi gjorde allt som man skulle och vi hade de trevligt och jävligt kul eftersom jag ärt är bäst på att läsa kartor!

Igår var de en vanlig dag. Har börjat ta tag i allt jag ligger efter med. Så efter Sv igår började jag med Psykologi provet från A kursen. Och jag vill tacka Maria och Magareta för att ni finns på skolan så att de är någon som fattar att han har de svårt när man har dyslexi.
Efter de träffade jag Emelie i stan och vi gick och köpte en maka och sen gick vi till börget king för att vänta på mamma och Marre. Vi skulle på Talang 2010. De var bra till en början, men i pausen gick jätte många. De kanske var lite långt men de var kul att uppleva. De började 17 och sen satt vi där i 5 och en halv timma alltså till 10,30. Kul att du ville hänga på Emelie, men måste säga att jag saknade de fula bilderna som togs igår på din blogg!?!
Jag har några favoriter där på talang. De startar den 2 april titta då och se om ni ser oss på lektaren.



Idag var jag i skolan 9 och gjorde klart psykologi provet och började med läxerna jag har i psykologi B, två analyser. En bokanalys och en drömanalys. Gick jätte bra med drömanalysen.
Kulturhistorie prov gick sådär har de jag inte gjorde som ett hem prov.
Psykologi sen på eftermiddagen och de var intressant. Fick se film om ett expriment om några som friviligt ville bli fånge för två veckor för 15 doller per dag.

xoxo

Hästisarna!

Jag säger bara NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Varför vinner den där påfågen Anna melodifestivalen. Hon är ful och jag tycker inte om henne! Hon kommer så Losa i Norge!
Vi var vid gullmarsplan och såg de och såg även globen och för ni som vill veta så var globen blå och de stod Melodifestivalen 2010.

I dag har jag, Marre, mamma och Helga på bio. Vi gick från slussen till hötorget till skandia bion. Vi fick frukost där och sen såg vi Alise i Underlandet. Den var jätte bra om du frågar mig men lite konstig!

Sen åkte vi och åt kroppkakor och om ni inte ätit de så har ni missat något. Vi var hos Mammas bror.
Jag ritade lite där på papper som jag ritade på när jag var liten, vad tycker ni?

   



Ganska nöjd. De var begrensatt med färger, men men !

När vi kom hem köpte vi biljeter till Lady Gaga den 8 Maj. Har en över om någon vill följa med?!

Tittar på wipe out!

xoxo

Solig dag med lyssande snö!

Hej eller god morgon eller god eftermiddag, ja de väljer du själv.
I dag har damsugit och duchat. Sen ska vi till typ forum för att köpa en ny klocka till mig och kanske något annat. Men sen vid sex tiden i kväll ska vi på middag hos Eva och Per o Baldi!



Fan vilken skön vidio! Nästan så att jag vill se fortsättningen!

xoxo

Bilder och filmer från Trysil

Nu har något att säga. Jag kollade just alla bilder och en del bloggvidior som Martin och jag gjorde i Trysil och när jag såg vidiorna eller vad de heter så ... asså haha så jävla dåliga. Eller jag menar att kameran var dålig och de som syndes var ju bra såklart. Jävla B-film hah! Synd att ni inte kan så se dem. Ni får väl be snällt så kanske ni får komma hem till mig och se dem om ni såå gärna vill se dem!

Här kommer en sån extremt fin bild på mig och de som inte säger den är fin och att jasg är jävligt snygg på bilden är inte min kompis längre, och jag menare de den här gången, hah!



Nå?


Tacka gudarna att vi blev tillsammans! <3

I dag har jag anstängt mig på idrotten, körde basket och boxning. Sen på teaten körde de som inte gjort sin monologer för treorna en redovisning i dag och She... ja ni i klassen vet nog. Fan vad jag inte kunde hålla mig för skratt när hon förberäde sin monolog med att börja gråta. Tycker nästan synd om Max.

Juste fick våra Dialoger idag oxå och jag fick jobba med Hannah, och ni vet inte hur glad är för att jag fick henne. Om jag inte skulle få henne skulle jag hellre vilja vara med Shema än med J. För om jag är med henne ska jag ju alltid ha de lite kul på vägen men om jag skulle vara med honom så vet jag seriöst inte var jag skulle ta vägen.
Jag fick spela Hamlet och Hannah spelar Foelias pappa.
 
Sen åkte jag till Gamla stan och träffade Martin en stund och fick en chip. Ett Hemligt chip med spionbilder från trysil, hah!
Efter de åkte jag till solna till M.D.Y.N och va med henne. Åt middag och sen gick vi upp till henne och hon jgorde sig i ordning till en fest. Vid halv nie gick vi. 
 
Vi skulle på bio men de fanns inte kvar några biljeter. VI tänkte gå i mogon förmiddag men den går inte då.

 Jag komemr inte på något mer att säga men jag vet att de var något jag tänkte på i dag som jag skulle skriva men har glömt bort vad de var.

xoxo

Nöjda för inlägget som de inte står någonting i!?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, Så nu har jag fått skrika!

Jag vet inte vad jag ska säga men visa av er vill ju att man skriver MINST ett inlägg om dan så de här är till er!
Jag kan säga att jag åt en klubba i dag med en flodhäst på, lite söt. Då tänkte jag på min makot som är borta, snyfft :(
Huuuhuuuhuuuhuuuhuu... nu gråtter jag!

Har gjort matte läxan så nu får jag närvaro från i fredags, jag tackar!

xooxo

Haven't Met You Yet



Så fin sång... and I beleve that"


Brev från kolonien



Alltid lika bra!


Psykologi för alla!

Jo jag vet ärt och de är ju så typiskt. Har sagt de sjukt många gånger nu. Men i dag har jag i alla fall läst psykologi så de är en bit på vägen, okej en LITEN bit men ändå.

I dag hade vi bara två lektioner som jag redan har sagt, fan va jag säger allt i repris. Jaja, Historia, Tråkigt!
Psykologi ROLIGT och INTRESSAN för första gången typ. Vi snackade om varför man väljer den partner man väljer och vad män och kvinnor drasa till. Kan säga lite ska bara hämta blocket...

Okej hittade den, nu ska vi se... Hur du ska ses intlegant och vara lite mer interssant? Jo de kan jag säga dig.
För att ses lite mer intlegent så ska man fråga mycket frågor som nu när jag sa att jag bestämt mig att inte blogga så mycket då kan ni fråga, vad fick dig att känna så eller jaha, ... ja ni fattar. Sen ska man kunna lite om mycket!
Och sen om man har ett samtal med någon så ska man ALLTID luta sig framåt (om man sitter), Titta personen i ögonen och le.

Första mötte med en person:
Ska man inte stå för nära.
Man ska inte prata för mycket om sig själv men inte häller för lite.
Men ska inte snacka om bannan ämnen och aldrig om något alvarligt, t ex min mamma har canser. Eller ja ni hajar!

Finns skillnader mellan män och kvinnor, vad vi tycker är snyggt på de andra könet.
Vi kvinnor tycker män ska vara musikulösa och långa och män tycker att en kvinna ska ha stora bröst, höfter och rumpa.

Ju mer man likar en bebis - Stora kinder, Stora ögon och rund näsa anses man vara gullig av andra.

Killar vill ha unga korta tjejer och tjejer vill ha äldre långa killar.

Varför vi valt den vi valt:
Likhet (Samma attetyder, kan hitta gemensama aktiviteter)
Familijäritet (Människor vi träffar oftare är de destustörre skans att man blir kära)
Närhet (Ju närmre man bor varandra destustu större skans att kärlek)

Så där ju, nu har ni kanske fått veta något nytt! De var så lite!

xoxo

Lång sovmorgon!

Svar på ärt, Nej inte varje natt... Men de var ju ungen som inte bromsade ju!?!!!
Och förlåt, ärt sjöng Charlie is a melody in my head!
Nöjd?

I dag har vi sovmorgon till 12,35. Men tror jag ska åka till skolan bara för att äta, de är skinksås! Fick ett sms av Isbell där hon frågade var ajg var. Hon och typ Olivia hade inte hört att de var sovmorgon...

Jag tycker de känns som typ fredag i dag så de e ju lite jobbigt. Jag har Historia och Psykologi i dag sååå kul. Ligger lite efter i psykologi! okej inte lite utan mycket!

Jag har tänkt på en sak och de äratt jag ligger efter så mycket i skolan så kanske jag inte ska vara så mycket på datan upptatera den här skiten. Kanske typ tänk på mina betyg? Vad tycker ni om de? Så om jag inte upptaterar så mycket nu så är de därför och ja, jag vet jagatt de här inte kommer hålla men kan ju alltid försöka!?

xoxo


Trysil veckan!

Ja ja ja, jag vet de är dålig upptatering men ärligt talat så har jag inte haft någon ork men nu kommer ett inlägg!

Först tänkte jag berätta lite om Trysil. Vi kom ju ditt på Lördagen vid kl 17-18 på kvällen och vi åkte vid 10. Vårat första kiss stop var i västerås. I bilen gjorde vi några in ''blogginlägg''. Vi åt innan vi åkte över till Noge. När vi kom fram var de som ägde huset var där och bjöd på god middag. Sen var de mest snacka mellan vuxna... Tråkigt!  Så Martin och jag gick en kväll promenad med ägarens hund Bonny och sen när vi kom tillbaka åkte vi spark.. skit kul i nerförsbakar dock inte lika kul i uppför. När vi skulle sova så snarkade Martins pappa lite högt så Martin mamma fick Sova i Martins säng och han i min.

Söndagen (molnigt) hade vi lite sovmorgon. Vi var och hyrde Skidor till Martin (jag hade egna). Vi åkte ett par gången man backarna var skit dåliga, de var som bukelpist i hela baken... inte så jätte kul. Vi åkte till Knettestre ett ställe i backen och drack varm chocklad. Sen ringde vi Martins mamma och hon kom och hämtade oss från backen. Vi tittade på filmer men de var inte bra så vi såg bara början av många filmer men till slut satte vi på Johan Fack där den snygga e med. Sen åt vi och satt vis tven och mös!

Måndagen
(Sol på morgonen och sen lite molnigt) var de bättre backar, vi åkte ett tag innan vi åkte till Knettestre och sen vid tre tiden åkte vi hem och tittade på film. Chattade oxå med Emelie A och Markus på FB och sen blev de ett ''blogginlägg'' i bastun. Kan ju säga att jag ramlade när vi var i backaen. Jag skulle bromsa men unde tydligen inte de så jag åkte ut off pist och där var de ljup snö och när jag väl hade stannat låg jag sjuk konstigt och fattar inte hur man kan hamna så (tänker inte förklara för då blir de lite virrit) men där låg jag och bara as garvade. Sen när jag skulle ta mig därifrån så var de så ljup snö så jag bara skönk ner men de gick bra tillslut och jag gjorde inte illa mig.

Tidagen (sol fast blåst) var vi nästan högst upp och de flåste som fan, 20m/s. Vi viste inte hur vi skulle ta oss därifrån men kom på något sätt därifrån och vi åkte till Knettestre och drack varm chocklad. Sen After Ski med några de kände. JAG ÄLSKAR AFTER SKI, de är något sp med de. Åkte hem med buss och åt mat och sedan såg vi en annan Johan Fack film med söta killen i. Martin och började titta på Mamma Mia men orkade inte se klart den.  Jag hade ont i magen efter vi hade kommit hem. Jag kan ju oxå säga att MARTIN RAMLADE!

Onsdagen (sol men blåst 18m/s)var vi uppe tidigt och ut i backen. Jag körde på ett barn som kom precis framför mig och jag såg honom inte fören vi krockade. Men allt gick bra och ingen skadade sig. Martin körde oxå på en unge, haha!
Åkte hem och gjorde lunch, spagetti och korv och sen ut i backen igen. Vi tre fyra hem igen och ducha och göra sig i ordning för vi skulle ut och äta med den där andra familjen. När jag skulle sminka mig slog jag i huvudet och sen när vi hade beställt taxi kom en mini buss och när vi skulle gå av den slog jag i huvudet igen. Vi åkte Bandvagn upp till Knettestre där vi åt fondy.
Var lite på dåligt humör på dagen men blev bätte till kvällen.

Torsdagen (Sol men blåst 10m/s) var vi uppe på toppen, alltså så långt men kunde åka med liftarna och åkte en backa jag velat åka hela veckan men liftarna ditt hade varit avstängda. Sen Knettestre och åt mat och sola. Sen åkte vi bara lite till för att sedan åka hem och titta på 101 dalmatinerna i en konstig version. Åt mat med en jätte god sås och sen tittade vi på Sveriges sämsta bilförare. Smsa Marre och mamma på dagen.
Juste kan säga att jag vann en brotningsmatch mot Martin!

Uppe tidigt på Fredagen (sol, knappt någon blåst 7m/s) men kom ut i backen vid 10. Vi åkte upp till toppen (så långt men kom med liftarna men för att komma allra högst upp fick man gå) och gå sista biten som var sjukt jobbigt (med bjexor) Mötte några Tyskar typ där uppe, skit trevliga. Sen ner till Knettestre och åt våflor och drack chocklad. Åkte lite till för att sedan komma tillbaka till Knettestre och sitta på After Ski. Sen skulle vi på Ett annat After Ski där vi var förra gången men där var de 18 års grens så jag kom inte in. Lite surt kanske men jga överlevde. Jag köte en tröja, 2 i en. Åkte sedan hem och innan maten gick jag och Martin en promenad, sen mat och Tv - Hamelton. Vi började packa lite sen SOVA!

Lördagen sen packade vi och gav oss av vid 10,40. Vi åt på samma ställe och både Martin och jag sov lite. Hemma ´runt 6 tiden.

Under hela veckan gjorde vi några ''vidioblogg inlägg'' och dom var ju intressanta, men ska bli kul att se dem. Martin har dem nu och sa att de är en dålig B - film alltihoppa men de tror jag inte, haha!

På söndagen på dagen städade och lite och packade upp. Sen satt jag och läste en massa skvallertidningar och lärde mig jätte mycket saker :P. Sen på kvällen gick hela fam på Ön. Jag tycker den var bra och annurlunda!
Hem sent.

Måndag, första skoldagen gick bra och ganska snabbt men mådde inte så bra. Kom hem och vilade för att tränna sen.

Och entligen har vi kommit fram till i dag. I dag hade jag tre lektioner. På lunchen satt jag med Ärt och vi fasnade på en låt kommer lägga in den sen. Men vi kan bara en liten liten del av den.
Var på Hamlet på Statsteaten på kvällen. Mamma var med och såg den oxå för de blev en biljet över så hon fick köpa den. Den var riktigt bra!



Så här sjunger dem Shawty is Like A Melody In My Head men jag och ärt sjunger Charlie is Like A Melody In My Head, haha! lite kul för den raden är de ända vi kan"

xoxo (nöjd med inlägget?)

Snygg inlägg från Norge!

Är i Norge nu!

De första dagarna har varit bra. Jätte fina backar.
Jag ska inte skriva så mycket nu men gör de när jag kommer hem och kanske lägger ut lite bilder. Har gjort lite vidio inlägg med Maritn och dom är ju lite konstiga, kanske får se dem... De bilr en lång film om man sätter ihop dem. Men den e ju bra eftersom jag är med.. haha!

Vi bor i ett jätte fint hus, som ligger nära backen. Är så glad att jag fick följa med.
Men hade oxå önskat att jag var hemma så att jag kunde träffa mina muppar eftersom jag inte träffade dem så ofta. Som Emelie!

xoxo

RSS 2.0