-_-



GOTT NYTT ÅR! <3


Ansiktsmask

Ska göra mig lite fin till i morgon. Mamma fyller år och de är Ny År som sagt. Så just nu sitter jag och e helt grön i ansiktet. Så här;

De är en ansiksmask (för ni som inte vet/ser de) som jag fick i julklapp av min kusin. Den luktar mint :D
Börjar kännas lite stell i ansiktet nu hah, eller jag kan inte skratta....

Sen ska jag fixa naglarna, kanske lägger ut en bild på de oxå. Men annars så hörs vi kanske i morgon eller dagen där efter.

xoxo

Vidio inlägg

Okej nu är de dags att skriva något igen men jag vet inte riktigt vad. I morgon är de ny år och jag ska vel inte göra något sp. Martin kommer. Var och fixade om de korta korta.... Igen! Blev inte nöjd!

Eftersom jag inte hunnit göra något vidio inlägg så har Ulf varit så snäll och gjort ett som jag tycker är jävligt skön! Och samtidigt så får ni lite nya priser på saker och ting.
Vidio inlägget är ju sååååå JAG!



Ha de bra!
xoxo

Kort igen!

Nu kan jag säga att de e kort igen och de känns lite ovant. Dagen gick åt till att sitta och vänta tills de blev klart. Så i dag har jag inte gjort något sp. Känner mig tröt och e fortfarande försylld.
Eller jo jag skulle med Jacquii in till stan men hon svek mig för vädret hah!
Kan du bara vara ute i solsken eller?



Xoxo

That's How You Know!



Hur ska man veta?


Utläningar på skriskor = Illa

Hej hej hej hej hej!

Idag var jag som sagt med Martin och  vi var ju och såg Göta Kanal 3 och sen var helt okej, dock inte lika bra som de andra två. Sen gick vi och titta på NK:s julfönster skylltning eller vad de heter. Gick vidare till kungsan där Martin trodde att de var julmarknad men den var stängd. Så vi ställde oss och titta på alla utläningar som är här på semester och åkte skriskor för första gången i deras liv. Och jag kan ju säga att de sög, men ska dock inte säga att jag är bätte själv.

Saknar dig!

xoxo

En bra jul?

Jag hoppas ni har haft en bra jul...

Nu ska jag till stan och träffa Martin och vi ska gå på bio och se Göta Kanal 3.

xoxo

Eliot

Hej nu är Jul och annandag över och man ser fram mot ny år.  Har fått jul klappar som, smink, böcker, CD skivor, kläder osv. Fick oxå en ny Dexter men en prins som heter Eliot. Här kommer bilder på honom.















som ni ser så var han en grodda från början... Och växer bara större och srörre. Ni kommer få upptatering på den lite då och då. Men eftertsom jah inte skrivit på två dar så har jag inte lagt ut bilder på Eliot.

xoxo


GOD JUL !



Tänkte bara säga god jul till er och hoppas ni haft en bra dag!


Tomten, jag vill ha en riktig JUL


Dan förre doppare dan

I dag har vi jul pysslat. Vi har gjort bröd, knäck, mint kyssar, peppar kakor och jul godis. När pappa slutat jobba kläde vi grannenc och den blev jätte fin.
Nu har jag precis ätit middag och de blev prins korv, köttbulla, potatis, sylta, jul skinka, gräslök och grädfil, och gu va de är gott!

I morgon gott folk är de JUL AFTON för 17de gången i mitt liv och jag tycker de ärlika mysigt varje år men i år är de extra mysikg för att de är snö ute och de är inte lite utan väldigt mycket <3

xoxo

Mycket gjort på två dar...

Nu är jag hemma igen. De här dagarna har jag hunnit med mycket. Vi firade ju JUL på söndagen och jag fick Lady Gaga cd:n och ett jätte fint halsband!

 I måndagsfick vi gå upp tidigt tjejerna och jag för städaren kom.  Vi åt frukost och sen gick vi ut. När vi kom hem sjöng vi karioke och lagade lunch. Vi satte oss sedan och titta på tur och retur, molly somnade så jag och Enelia gick och pyssla och vi gjorde tomtar på skidor.  Efter de bakade vi en chocklad kaka. Efter de gick vi ut igen och när Syrran kom gick vi in. Åt mat och  sen skulle vi gå ut och gå men Milly ville inte gå och lägga sig så de blev försent.

I dag fick vi sovmorgon.  Enelie och Molly sjöng lite innan vi gick till Marita och gå lunch. Vi stannade där till halv fyra innan vi fick skjus hem. Jag gick och packade och sen gjorde pepparkakor, sen åt vi. Fick skjus hem.

xoxo

Brolle = Boddy Holly X2



Nu är de inte långt kvar, hela fyra dar till jul afton.
Ska berätta om helgen och om veckan.

I fredags var Martin och Martin och jag på en inspelning i Tv huset (SVT) och satt puplik till någon svensson svensson liknande. Men den vi såg hete 'Min sysster och jag' och handlade om två syrror som köpt ett hotel av ett arv av sin ny död pappa. Men de vet inget om att hålla ett hotel. Sen har de en galen bror som tror att de ska bli eller är krig i landet. Han är den ända som kan se pappan så han säger till sina syrror vad pappan säger till honom.
Den kommer gå på SVT och SVTplay i början på nästa år.

Igår gjorde jag inte så mycket jag slog in jul klappar, mamma åkte på chillinggänget som jag åxo skulle gå med på men de krockade med Boddy Hollys som jag vid fem åkte jag till slussen och träffade Frida och Helga för vi skulle på Boddy Holly. (Träffade pappa på väg till bussen) Vi gick och åt på en jätte mysig resturange och sen gick vi till Boddy Holly och de var minst lika bra den här gångnen oxå, I Love It"!!!!!!!!
Efter gick vi till londonviadukten och väntade på bussen. Helga åkte lite förr mig och Frida så för att hålla värmen stod vi och dansa och sjöng (och fånga snö flingor med tungan, sjukt länge sen jag gjorde de).



I dag ska Martin, mamma och jag på Christmas Carols och sen ska vi till min syrra och fira en tidig jul. Fam ska åka hem medans jag ska vara kvar i två dar för att vara barnvakt.

Åker nog hem den 22 så jag är hemma den 23 då vi ska jul pyssla, klä granen, göra jul godis och lyssna på jul musik och så klart ta ner Gucki/Guki (vet inte hur den stavar) men de är våran ätande tomte som vi ger risgrynsgröt varje år så att han ska klara sig över sommaren... hihi!



xoxo

7 dar

Hej i dag är de bara en vecka kvar till jul afton och de är sjuk mycket snö ute nu har snöat flera dagar nu både natt och dag. Har då fått använda min nya jacka.

Förlåt M jag ångrar mig, borde inte gjort så. Har fett mycket skuld känslor!

xoxo

Roligt va?

Har inte hänt något sp i dag. Ja, de var väl de jag ville säga!


Vad önskar du dig?

Hej igår var jag i skolan så klart sen åkte jag till tandläkarn, hade inge hål. Men i dag så ringde de från tandläkarn och sa att jag skkulle få en ny tid till skuggan på rönken. Inte så kul men men.

Jag har suttit och tittat på gud tre flickor och river side för att jag missat dem. De är spänande nu...

Juste glömt att säga att jag fått våran skolkatalog. Men de kanske var en vecka sen.

Idag var och i forum nacka och i sickla och köpte julklappar.

Har bara ett problem jag vet inte vad DU önskar dig? Vad vill du ha? 


xoxo

Lucia

I dag är de den 13:onde december och de är lucia som alltid. I dag har jag och mamma varit i globben och tittat på lucis och jag tycker de är kul. Önskar jag var med i ett lucia tåg.

En vecka kvar till lov. Jag tror att de kommer vara en normal vecka. Jag har om prov på torsdag i matte och på fredag ska vi till kyrkan.





xoxo

Årets första peppar kakor!

Hej i går var jag med Martin och vi både gjorde mat och peppar kakor. och så här såg de ut!


Skär skinka till pizzan


Pizzorna, vist ser de fina ut.


pepparkaks deg, gott!


På något konstig sätt fick martin MJÖL i ansiktet...hah


Jag med lite mindre mjöl... :P


Peppisar i ungnen.


Fick en peressent av martin.


De  var en spegel som löss... :D tack!

Sen körde vi Wii! Martin måste öva lite för hans bowlingklott skruvade till höger hela tiden.

Nu ska jag träffa martin i forum nacka. Skulle till Jaquii i kväll men fick förhinder! En annan gång, okej?


TACO till lunch!

Vi hade Beata på matten i dag och jag lärde mig mer än på den halv timmen hon var där än vad jag gjort på hela terminen. Men sen kom Martia in och skulle vissa något och jag fattade ingenting igen. Sen fick jag reda på att jag fick göra ett annat prov än alla andra, fett lågt! Fick för övrigt IG på de. Omprov nästa torsdag!

Taco till lunch, GOTT!

Så här såg de ut förra gången vi åt de, de var en fredag då och vi hade inga mer lektioner den dagen så vi satt jätte läng och åt och hämtade mer och mer mat;

Olivia, Jacquii, Mimi och Jag. De här är allt vi åt och drack!


Jacquii med mat i munnen!


Jacquii PROPmätt


Olivia med sitt sista chips...

Clown och jag jobbade med Isabelle. Första gången tror jag.

Påvägen hem fick jag ont i huvudet så gick och vilade en stund innan jag skulle hämta Mille på dagis. Patrisia knäckte min nacke lite sen så nu känns de bättre.

I morgon är de fredag!!!!! Jääy!

xoxo


Vem har tänt den stjärna....

I dag hade vi uppvisning på barn teaten och de gick jätte bra. Sen gick dagen och på sista lektionen psykologi hade vi prov igen och den här gången gjorde jag de och de kändes bra.

Har inge mer att säga typ. Eller kan säga att de känns som torsdag för jag vill att de ska vara fredag i morgon.




xoxo


'Snart' är de jul igen


Barbar familjen

Hej okej jag vet att jag inte skrivit på några dar. Men i går hände de inge sp förutom att vi spelade upp våra teatrar på estetiska orgenteringen.

Just nu kom mamma in med sin moos som hon brukar göra för att hon inte årkade mer och den e supper god. Men de värsta e att man måste äta snabbt innan den smälter.
I jag var jag och Martin och köpte lite jul klappar till mamma, pappa och Marre men de var egentligen bara jag som handla. Hittade lite kläder till mig och ett halsband.
Samlar till min nya still.

I morgon har vi uppvisning på barnteaten där de som går i tvåan som vi var och interjuva. Är lite spänande, får se hur de går.


För några dagar sen såg jag sen här bilden; (kommer i morgon)

Här har ni en vidio;



Såg ni dom när ni var små?

xoxo

Vill hinna 1000 saker men hinner bara 3

Hej nu är helgen över och de vill jag inte.
Igår hade vi först gäster senäte jag mamma och Helen på Cats. Den var helt okej, tyckte inte riktgt om att de inte var en röd tråd i den. Men de var jätte duktiga!
Sen åkte jag till Bromma på en fest. Precis där Olivia bor. De var skit kul. Och måste säga att Febern var en jävligt skön person.

I dag har vi haft glögg fest men lite folk. De var jätte trevligt.

De finns så mycket jag skulle vilja hinna med varje helg men inte hinner. Som att Ester bjöd hem min och baka men kunde inte för att jag skulle göra någonting annat. Sååååååå störande!

xoxo

FREDAG!!!!

ÄNTLIGEN FREDAG!

I går var de en vanlig dag, träffade martin på bussen hem.
I dag har vi haft matte prov och de gick väl sådär. Vi hade Teater i dag oxå och i dag hade vi genrepition och som varligt så kan inte de jag jobbar med sina repliker eller nått. Är lite besviken!''
´Ska ju spela upp de på onsdag för barn...

Helgen är full av saker men de får vi veta någon annan dag!

xoxo

Tänd ett ljus!



xoxo


Röd himmel och vit mark


Bild från gårdagen (kväll) utan för mig.


I morse utanför mig.

Har kommit hem från skolan och de gick jätte bra. Tycker som sagt om clown. Sandra L är SKIT DUKTIG på de!
Är sjukt tröt, att köra ett clown pass är som att köra ett tränings pass, man svettas fett mycket!

xoxo


Sandra L som en KLACK SKO!

Nu är de den andra december och de är första gången de är riktigt kallt i år.

I natt drömde jag två sjuk drömar. Första handlade om en kille på paradis hotel som hade fått mens och ville bada ensam i en pool men när han skulle hoppa i så ser han ett atomatvapen på boten. Alla andra på hotelet kom och jag sa vad som låg på botten och en gubbe hoppade i och tog upp vapnet. Sen började han sjuta alla. Efter ett tag så sa han till mig att skuta men jag ville ju inte sjuta någon så jag sjöt ner i vattnet. Alla var döda och jag var helt säger på att jag skulle bli våldtagen eller nått. Men han blev bara lite arg och sa till mig att bättera något roligt. Han somnade sen.

Den andra drömen var jag en fisk som hittade ett skäp. Sen blev jag en människa. Jag vill få bort skäpet från den ful båtten för att få mer fiskar runt båten, lite som noaks ark. Ester, Sandra L och Maja var med mig och båten blev en lite last låda. Den drev omkring och vi försökte få ut den på finare vatten men de var lättare sagt en gjort. Vi fick putta och till slut hamnade vi på en ö. Efter ett tag kom jag på att jag hade en telefon. Men såg att de var lite bateri på. Jag fick bara upp kameran på telefonen och jag såg att Sandra satt på ett bord som en klacka sko så jag ville göra kort på henne, men de ville inte hon. Så jag försökte sätta mig som en klack sto själv i stället men jag var inte lika bra som Sandra, min såg mest ut som en klump. När jag väl skulle ringa så kom jag på att mamma satt i mötte hela dagen och pappa svarade inte.
Helt plötsligt var vi hemma hos mig och samtidigt var de en öde ö (om ni hajar) Mamma kom upp och jag frågade eller sa att vi inte viste hur vi skulle kunna ta oss här ifrån. Då sa hon ne inte jag häller, jag ska skjusa Martin på en massa öppna hus (gymnasier) så jag kan inte hjälp er. Och pappa försvann. Jag sa; om vi simmar tillbaka blir vi ju blöta och sen blir de kallt och vi blir försyllda på bussen hem. Vi kan väl ta lite kläder i en påse och knytta så att de inte blir blötta som vi kan bytta om till när vi kommer till land igen.

Jag vet inte om vi kom därifrån men när jag vaknade kände jag min lite försylld, så de var ju lite eroniskt.

(skrev upp så mycket jag kom ihåg när jag vaknade, haha så att jag skulle kunna berätta dem)

I dag har vi öppet hus till 20.00, vi ska ha två lektioner en mellen 17-18 då vi ska ha barnteater och sen har rast en timma och sen mellan kl 19-20 har vi clown.

Juste i går på vip kvällen var de jätte bra, mysigt!
Jag skulle gått dit i dag på morgonen och hjälpt till och lärt mig lite men kände att jag sovit så dåligt så de får bli en annan gång!


xoxo

I ( ) Vampyrer



Klar man måste ha ju ha minst en jul låt nu på första december.
Idag kom min post till Emelie A fram och de vet jag för hon ringde upp mig och var jätte glad och tacksam. Hon fick en tröja där de ståd de I <3 vampyrer men där de skulle vara ett hjärta var de ett äpple.
De var jätte skönt att att snacka med henne igen, har inte gjort de på jätte länge.

Jag har en till önske lista:

CD av:
* Lady Gaga
* Brolle
* Mats Westling

Data spel:
* The sims 2

Present kort på:
* AMERICAN APPAREL
* H&M

xoxo


1 December

1 december i dag betyder att de är 24 dagar kvar till julafton. Tiden går snabbt!
Vad önskar ni er?

Jag börjar 12,05 med historia sen slutar jag efter den lektionen. Ganska skönt. Juste nu ska jag plugga lite psykologi och englska inte de roligaste ämnerna.

Juste i dag är de VIP kväll igen i stan his Helen! :D

puss xoxo

RSS 2.0