Lady Gaga på en buss i Stockholm

I dag var vi på barn teater, själv tyckte jag den var lite konstig men små barnen tyckte den var bra i alla fall och de är väl de som är huvudsaken!
På vägen ditt fick jag ett sms från Ramin att han precis sätt Lady Gaga. Jag skrattade men svarade, kan inte du fixa autograf till mig för hon är min största idol. Då får jag till svar att han inte kunde de för hon åkte förbi honom men bussen. Haha!'
Ofta hon är här och åker buss... Hon tänkte säkert att nu ska ajg sätta mig på en buss i Sverige för att se om någon känner igen mig, Hah!!



xoxo

Varför?

Varför säger människor runt mig att de inte är någon idé att lägga ner mer tid på dig, varför säger dem att ''hon förendras inte'', varför säger dem att de är dags att hitta någon ny.

Varför säger de så?

Jo för du lär dig inte av din misstag, du river upp en såg som närtan läkt klart inom mig, du väljer bort mig för spriten.

Du har blivit som en ny person för mig och jag känner dig inte. Jag måste lära känna dig på nytt för på de året vi bråkat har du blivit en annan person.

De kommer aldrig bli som förut eftersom du inte är som förut. Du har förendras till de dåliga men ser de inte själv utan skiter i de som bryr sig mäst om dig.

Du har fått för mycket själv förtroende och tror att du är störst, bäst och vackrast, men sanningen är att du egentilgen inte är något av de. När ajg säger de till dig säger du bara att de är bra att ha bra självförtroende och under texten till de är att ''bara för att inte du har de Lina'' men är de så konstigt när de är hon som shar förstört mitt självförtroende?

När du ljug sa du ''alla ljuger väl någon gång'', när du gjort något sa du ''Gjort är gjort och de finns ingentig att göra någonting åt nu'' och när vi säger att har förendras sa du ''Alla förendras''...

Ja men nu är de så att alla ljuger inte för sin bästa vän och när jag gjort något så kan man tänka på de till nästa gång så att de inte händer igen. Och ja alla förendras de vet jag men du har förendrats till den dåliga sidan.

EN DÅLIG PERSON!

Dramaten

Såg ''Muntra fruarna i windsor'' och den var okej. Fattade inte början och inge när holländarna kom in men annars helt okej.



Alltid vi! <3

xoxo


.

Har precis läst lite psykologi och när jag läser så känns de som om de tar exempel som händer i mitt liv just nu, lite skärry faktiskt.
Men de får mig och tänka lite mer.

Snart ska ajg träffa Sara och vi ska till Dramaten, vet inte riktigt vad de var vi skulle se men de blir säkert bra. Jag har ju tackat ja till de och då måste jag tyckt att de var bra om ni hajar?

xoxo


Vågar du säga sanningen till mig?

Kom på att tänka på en sak när jag stod i duchen (varse god för informationen) att när visa personer gör något lite konstigt och de händer lite då och då så lyfter man ena ögonbrynet om man kan annars båda för att men tycker att de är så typiskt den.
Som t ex vi hade en uppgift på teaten i dag och de är en som skriker väldigt mycket just när hon ska spela en roll och de gör hon gämt. Då håller vissa för öronen innan hon ens börjat och visa skrattar och lyfter ögonbryna. De finns några till t ex men de tänker jag inte ta här av en viss anledning.
Men de jag skulle komma fram till är tänk om de finns något som man själv gör som andra lyfter ögonbrynet för, va pinsamt!

Nu har jag en fråga till er; Gör jag något sånt? Jag vill veta så ska jag tänka på de till nästa gång! Jag blir INTE ledsen, kom igen säg nu!
Jag lovar jag älskar er ändå även om du säger sanningen!!

xoxo


Pallar inte med vardagen!

Varför är visa människor så störda i huvudet, de lär sig inte av sin misstag utan gör om dem om och om igen. Fatta om du vill vara min jälva kompis så visa de. Välj inte att kröka i stället för att se mig!
Jag ville bli kompisar men jag vet inte om jag klara av de eftersom du är både rädd för mig och ljuger för mig och hur bra kompis är man då lixom. Orkar inte mer, vill bara lägga mig mer och vänta tills allt ordnat sig och så ska jag vakna till liv igen och lådsas som ingenting hade hänt!



Men skit i de nu...

Köp en nu BMW en blå lite fjutig än, men söt! Vi ska sälja min lila VOLVO oxå :*( och köp en silvrig volvo i stället! snyft!

xoxo

Tina

Tittar på Tina turner på Tv. Samma konsär som jag var på men den utspelar sig i Holland. De är lika bra men de var lite roligare att vara där på plats. För er som inte vet så var jag och tittade på henne när hon var i Sverige.

Chattar med Martin nu oxå, säger inte så mycket. Vi kanske ses nästa helg!

xoxo

Var ligger landet där man böjer bananerna?



De har jag alltid undrat, har försökt själv att böja dem men de går bara ju bara sönder, och då har ajg tagit en ny och försökt igen (Not)

xoxo


Landet.

Nu har jag mjölkat korna, hämtat ägg från hönorna, (och sen ville ärt att jag skulle slakta grisen men de blir till JUL).
Sen var jag inne och tittade på den lilla bebisen vid namn Marlon,som föddes i lördags den 19/9-09 och han var jätte söt.
Efter de hjälpe jag mamma och plocka hö runt hallonen till i vinter...



xoxo


Låt förslag!

Wheatus -Teenage Dirtbag


Oddvin <3

Begravningen var jätte fin. Tänkte på de gånger jag träffat honom. De sjöng gansk mycket och de gjorde de bara finare och mer tanke spridande.
Här är två av låtarna:

Himlen är oskyldigt blå


Eva Dahlgren - Ängeln i rummet (fast de sjöng han)


*11 november 1930
+30 augosti 2009

xoxo


Tre rosor!

Nyss har jag varit och köpt tre rosor till begravningen i eftermiddag. Gör inte så mycket nu, lyssnar på musik och bara tittar runt.
I helgen händer de inge sp...

xoxo


Steeek!

I dag hade vi matte prov och de gick väl sådär. Sen efter skolan så hade Martin nästan kommit till min skola. Han var vid 7 eleven. När vi skulle säga hej då till Maja och Hanna så ropade MAja hej då Lina och precis då kom ett gäng killar förbi och oxå ropade hej då Lina har de bra osv. haha!
Martin och jag åkte till stan och fikade och sen bara va. Gjorde lite bilder som de här t ex.


Alltid lika snygga!

xoxo


Orkar inge!

Jag vet inte vad jag ska skriva här men känner att jag vill skriva lite för jag känner mig ner men jag vet inte riktigt varför. Allt känns så jobbigt för jag är besviken och irriterad och blir de för minst lilla. Känns som om alla svicker hela tiden och jag vet inte var jag ska gå och vad jag ska säga till folk längre. Jag vet inte var jag har alla längre och de är läskigt!
Snart är de min föddelsedag och jag ser inte så  sp mycket fram i mot de, eller jag bryr mig ganska lite även om de inte märks. Jag vet inte vadjag önskar mig och hur ovanligt är inte de?
Jag orkar ingenting, struntar nästan i läxor, men blir sen besviken på mig själv för att jag inte gjort mer och inte kan mer.
Vill mer man kan inte. Hänger inte med vad de i skolan snackar om för ajg är någon annan stanns. Och så är de en tjej i klassen som jag inte är jätte försjust i för hon är konstig. Fin personlighet kanske men inte mer, stör mig på henne!
Här har ni fått läsa lite vad jah är i just nu så tänk på vad ni gör så att inte in te retar upp mig!
Nu sitter jag här och inte har något liv.

Juste kanske ska träffa martin i morgon <3 tacka gudarna för de!


Ge de dåliga smilet till mig och tränna på de andra!

Svar till Ärt; Jag vet inte du får väl ta och öva på att inte gör så!! Jag kan hjälp dig att öva och säga till så att du inte gör så!!!
NÖJD?

 


Skolfoto dag!

I dag hade vi skolfoto, och de gick väl sådär. Jag ångrar min frilla men skit samma de blir säkert bra!
Här är hur jag såg ut och så är de Ärtan.

är vi söta eller vad?

Hade psykologi i dag och jag tyckte de var lite intressant faktiskt!

xoxo


puss på er!

Nu skriver jag mitt första in lägg på den här datan, min nya!
I dag har de inte hänt någonting så kul är mitt liv, men i morgon har vi skolfoto och jag vet inte vad jag ska ha på mig, lite hjälp kanske?

Och ni som komenterar älskar jag men skriv så ja fattar näst gång, tack! puss på er!

xoxo


Tacksamheten talar!

Va med min pappa och köpte en data och TACK pappa så jätte mycket och var vi på kalas. När Marre kom hem med en mope så var de TACK pappa igen... Har man världens bästa pappa eller vad?

Är ju pappas flicka :D <3

TACK, TACK, TACK, TACK, TACK, TACK!!!!

XOXO

Kärleken talar!

Först åt jag en godomig frukost för att sedan ta en fantastisk dusch. Påväg till kina teaten såg jag underbara och efterlängtade Sanna Bråding med en kompis och de var så roligt att se henne igen (hon har varit jumpa lärare för mig när jag var liten, kommer du ihåg de. Vi skjusade hem dig ibland. En sån lycka!
På kina teaten och såg vi Hair Spray som var underbar! ... så värd att se. På vägen hem så fick jag en flirt från en kille på gatan... så fantastkist! Och de fick mig att le en lång stund, tack underbara fantastiska kille som lysste upp min dag.

Nu har jag sätt den om talade ''Män som hatar kvinnor'' och den var spänande och såå bra... Måste bara se tvåan någon som vill se den mig lilla mig?!

(tro vad du vill)

xoxo <3

Hair spray

Idag ska jag titta på hair spray med Helen och mamma. Ska bli supper kul dels för att en av min favoris skådespelare är med Helena Bergström! tror jag hon heter!

Tittade på dirty dancing; http://www.youtube.com/watch?v=2SLWzZoDmhg

+ så är jag arg på mena så kallade kompisar som inte bryde sig och har glömt mig i går, tack för din... och ni ska kalla er kompisar!!!!

xoxo

Brolle <3


Playing With Fire


Watching the Stars


Johnny B Goode


Har jag sagt att jag älskar den här killen! Han är suverän!
<3


Arga snickarn talar!

Först skulle man tränna i backar upp och sen ner, fan vad jag hatar de!!! Sen blev man in delad i de sämst laget i brändboll så vi förlora. Asså vilka suckers! Förlora med fett mycket!!
Sen Fucking matte som fan inte fattar någonting av och har ett pc (vänd bokstäverna) prov på torsdag. Glöm att jag kommer klara de! Sen en ''extremt bra'' lunch NOT! De var meatballs med fjärill pasta so boring!
Såg film på Svenska TRÅÅÅKIGT!! Går ju inte att hänga med typ!
Sen att den har så kallade klassen jag går i dom är ju dumma i huvudet. Tack fö att ni informerar mig var vi ska nu fick jag inte se den där J*vla teaten! Tack skit mycket!!!!!!

Ni kan ju bara gå och lägga er!!!

(tro vad ni vill)

xoxo

Tänk på vad du säger!

Ord som jag hatar att folk säger till mig är orden SUR och EXAKT som tex om jag svarar kort på ett sms för jag inte har tid då kan jag få tillbaka; ''är du sur eller?'' eller om någon säger ''vad exakt menar du med de?''... Då blir jag irriterad. Och nästan lite arg...

Så förslag säg ALDRIG de orden till mig!

Prinsessan talar!

I dag har jag varit en prinsessa och i morse hade jag privat lärare i engelska och i matte och de är de bästa läraran i världen. Sen åt jag en gudomlig måltid för att sedan skynda på till två föredrag. Den ena var en kille som pratade om att han inte viste vad han skulle göra med sitt liv. Intressant men inte lika intressant som tjejen som pratade om att hon växt upp med en utveklingstörd tvilling syster. Hon fick än att verkligen tänka efter på hur man se på dom som är de. Men de var några pojkar som satt backom min i salen som störd lite och sa opassande saker om henne som var i centrum.
Jag åkte med vinina till mig till mig vid namn Ester. Jag gick av vid en central station där jag gick som VIP gäst förbi kön tills jag såg han som släpte in, han är inte så snäll om man säger så. Men hittade en tom plats och väntade på min limosin i stället. När jag kom till mitt slot satte jag mig och titta på en intressant film om andra värdar där min käraste veinina Ester var med i, gald att jag har henne som vän <3

Med vänliga hälsningar Prinsessan Lina Majs B

(ps. har förfinat allt. ds)

xoxo

Best friend



Är den bra eller är den bra... undra vilka de handlar om?! :P hihi!

Bra tid?

Jag sprang på en timma och 12 min. Jag började alltså kl 11,04 och sprang till12,16. Jag tyckte de var ganska bra eftersom jag tycker de är lite svårt... men jag kom bara 10 min efter en kille som sprang så tyckte jag var duktig!

När jag kom hem städade jag och nu tittar jag på Riversid... ganska bra!

xoxo

In i skogen!

Ska i väg till orgenteringen som börjar klockan elva på hellsagården. Ganska nära för en gång skull, skön sov morgon!

Status: Jag har ont i halsen och i huvet + att jag hosta fett mycket. Men annars är de bra!




xoxo


Evig vänskap <3

Evig vänskap!

Stolt att ha dig som vän. Genom vått och tort håller vi varandra i handen!
Underbara minnen <3


När vänskapen slutar blomma

Nu är det ett tag sen sist vi sågs
och mellanrummen
blir allt större
Min vardag är dubbelt så grå
och det skaver
någonstans i hjärtat

 

Märker du inte
att trädet vi sitter i
inte längre blommar
och din gren är på väg bort
ifrån min
växer man verkligen ifrån varandra
trots minnen och löften

 

Det här var ju något speciellt
det sa du ju själv
Men jag kanske ska se lite mellan fingrarna
på allt du sagt
även om det gör ont

 

Och jag ber dig verkligen inte att komma tillbaka
vår tid är över nu

 

Jag vill bara att du ska komma ihåg mig

 

och oss

 

Det här är bara en undran över:
Vem som svek vem först?


13: onde

http://video.msn.com/video.aspx/?mkt=sv-se&vid=13edcaf0-7bfe-4aa1-ae39-e919d8941468&from=SVSE_Starlounge&tab=m1194352534920&wa=wsignin1.0

I söndags var de exakt en månad kvar till min födelsedag !

Helgen

Ja som sagt i fredags var jag på baddy holly som hade ''ny'' premier. Sen på lördagen åkte jag till min syrra och jag ÄLSKAR att vara hos henne men ochså hennes två döttrar. Vi bara va och umgicks och så, så härligt!

Såg en svenska film iågr medd syrran som jag vet eller fick reda på i dag att Ester ska vara med i en av dem (förlåt Ester om du läser de här och inte tycker om de) så då är de ju självklart att jag ska se alla de dära! hiih <3

Skola i dah hände inge sp hade dans på estetisak orgenteringen, ganska kul faktiska men lite svårt att hänga med!

xoxo

Sååå låågt!

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=e8049398-bcf8-418c-880a-8d74a7feb56a&from=SVSE_WOWTV&tab=m1193650393955


Buddy Holly!


Peggy sue



Every Day



That'll Be The Day



Rave On



Not Fade Away


Smak prov från igår... supper bra. Värd att se!


Enbart för KILLAR!



Till er som inte har något liv och har killkompisrana hemma och de ska sova över... Om in inte kommer på vad ni ska göra killar, här är tipsen!
Kan inte finnas bättre tips!


Hej alla nya på...

... min blogg. Inte för att de är några nya men om de skulle vara så skulle jag skrivit så här!

Nu är de så att jag kommer att klaga på alla andra som skriver blogg eller rättare sagt de som är läser för jag tycker upptaterar för lite... Lägg in en låt om inte inte har något att skriva om... så jag kan få lyssna :D

Vad jag ska skriva i dag är en bra fråga! Jag kan skriva att i dag var jag barnvakt till Mille, hämtade henne på dagis och passade henne i två timmar från fyra till sex. Fick pengar ketching!

I morgon är de nollning men kan ju inte vara med eftersom jag ska på buddy holly då. Lite synd men får väl höra hur de var efteråt! Jag vet inte om den kommer bli så bra men vad vet jag, de bara käns så eftersom våra klassen inte är så sammarbetsvilliga / angaskerade.. men men!

I helgen ska jag till min syrra, ska bli kul!

Jacquii gör vad som hellst för dig, finns här! <3


För er som vill minnas ettan :D
För er som inte vet aå är de här inspelat på samma dag som va tog skolfoto förra året då vi var maffia. Till vänster har vi John, mitten Ramin och till höger Erik. Man ser oxå mig och sandra S lite i backrunden!

xoxo


090909

I dag är de 09 09 09 altså den 9 september år 2009 och just nu där upp så sitter man och tittar på fotboll de är Sverige som spelat tror vi vann med 1-0 men rätta mig om jag har fel. Och mamma gör lingonsylt och blåbärssylt, mm!

Hade psykologi sista lektionen som är två och en halv timma så de är lite jobbit. Men de gick bra! fattade nästa allt förutom de han snackade om innan våran lilla rast... hah!

Har inge mer att berätta men ska lägga in en låt vänta lite....



så här har vi den!

Andra Avenyn!

Igår var de första avsintet för tredje sisongen på Andra Avenyn. Jätte kul! Kankse någon som tycker jag e en tönt men de är som att följa på simson eller famely gay osv de är samma sak förutom att de är på engelska och är tecknat men ändå!

Sen såg pappa och jag en film som hete Roxanna, som handlade om en man med lång näsa som blev kär typ, hah lite rolig!

Jag har Historia nu och man lärare PER fattar fortfarande inte att jacquii och jag inte fattar eng och säger lite drykt. Tryck på översätta sida då !! Jaha tack ska göra de men kan du sluta vara så jävla dryg lärar tönt! ooo, coolt sagt! (Lina)
Men nu måste jag jobba även fast jag inte fattar så mycket!

xoxo
 


FATTA JAG HAR DYSLEXI!

Hade en lektion i dag och de var historia. Vi skulle jobba två och två med att först gå in på några hemsidor och leta efter en målning som vi ville skriva om. Jag jobbade med jacquii och vi hittade en målning med en liten tjej på som pekade. När vi sedan skulle söka så tänkte vi, vi söker på svenska så de blir lättare att läsa. Och vi letar och letar men hittar inge på svenska och jacquii säger de högt så att vår lärare Per hör de och då säger han:

- Ni ska kunna engelska när ni har läst de så många år!
Då säger jacquii:
- Jag har bara läst engelska i två år lilla gubben.
(hon har bott här i 5år) Då säger han och tittar på mig:
- Jaha men då kan väl Lina läsa och övensätta till dig!

Och sen gick han. Jag bara tittade på jacquii och hon på mig och vi trode inte våra öron. Får man bli otrevligare och drygare än så?
Ingen av oss kan engelska så de här projektet kommer ju gå bra! Så irriterande!

Gick till Sara och lämnade hennes jacka och fick mina pengar från när vi var ''servitriser''.. ketching!



xoxo

Köp nytt lås till mig!!!

Så störande! Jag skulle lämna mina teater kläder i skåpet innan jag gick hem och vet ni vad jag chokades av? För de första var mitt lås borta och för de andra så var inne hållet oxå borta!  Jacquii var en bitt bort och jag ropade på henne och hon trode seriöst att jag drev. Vi gick till våran teater lärare och sa till och undrade var allt var. VI fick veta att de låg i EN OCH SAMMA SÄCK där de bara skrapat ner allt utan någon hänsyn eller respekt på att saker kunde gå sönder som kläder, böcker, mimräcknare osv. tack för den. Jacquii och jag fick stå och sortera vad som tillhörde oss. Så vi hade inge lås och jag har inge skåp eftersom mitt skåp som jag fått som jag ska ha som står på listorna har någon annan så jag kan inte ta de. Så om jag sätter mitt lås någon annan stanns och har otur kan de och bli av knipsat. Så vad aska jag göra. Nu ligger alla våra saker i teater lärarnas personalrum. Jag sa att jag värgade köpa ett nytt lås eftersom de inte förvarnat mig och efter lite tjat så fick vi 100 kr och köpte två lås, TACK! Men som sagt vet jag inte var jag ska hänga de!
OCH ALLT DE HÄR BARA FÖR ATT ETTONAR SKULLE FÅ SINA SKÅP!! SÅ STÖRANDE!

Planerade lite nollnong i dag. Är fortfarande lite sjuk!

Saknar du det lika mkt som jag?

Du som föddes på 1990-talet:

Minns du...

-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon, Totally Spies och Pokémon


-när nikelodeon var på hela dagarna


-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply


-pokémon och digimon

-när man spelade kulor på skolgården varje rast


-när Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på


-när man fick Hitz for kidz i julklapp


-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden


-när Pippis pappa var fångad av pirater


-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program


-och alla fajter om bästa delarna


-när tamagotchi var allas bästa vän


-"I'm a tamagotchi, and I can make you happy..."


-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"


-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"


-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"


-"boom boom boom boom, I want you in my room"

-"Mama mia, here I go again" alla låtarnas melodi utantill

-tiden innan harry potter


-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa

-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt


-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla"

-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen

-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)

-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt


Saknar du det lika mkt som jag?


Sjuk!

Hej i fredags åkte jag till landet och kännde mig jätte hängig. På lördagen fick vi besök av Solvej, Simon, Anders och Sebbe, de var kul eftersom vi inte ses så ofta. Men skit vad de var långa. Marre är lång men om han ställde sig bredvid Simon och Sebbe så kunde han kalla sig kort... hah!
Vi har inte sätts på sjukt länge men ändå är de så sociala och kommer och kram om än och snackar direkt, jätte kul!
Vi spelade kubb, ''barn'' mot vuxna och vi vann båda gångerna sen åt vi och snackade. På kvällen när vi satt inne kom Mariane och Hasse förbi och i samma veva drog de andra!
I dag är åkte vi hem och jag snackade med Emelie A och hon har entligen fått tillbaka sina pengar. Känner mig nere, min kropp orkar inte och ja är snorig, kul att gå till skolan så, eller vad tycks. Jag hatar de!
Jag vill inte bli sjuk nu, + att man missar så mycket om man är hemma från skolan!

xoxo<3

Har ingen rubrik!

En vecka har gått och just nu har jag ont i halsen. Snackat lite medHanna en som är ny i våran klass men de är så svårt att inte snacka lite skit om vad man tycker om personer. För hon ska ju få egna intryck!

Tack Emelie en än gång... Fin låt till mig gumman på din blogg; http://sweetsinger.blogg.se/

Jacquii jag hoppas och ber om att du inte hoppa av gymnasiet, vi ska fan snacka alvar med den där ... rekton!

(CK - "Finaste")


Han är ju så ägd!

xoxo


Dexters pappas sång!



Ja i dag har dexter flyttat till sitt fast boende där han kommer bo hela sitt liv!


De är Dexters pappa som sjunger!


För er som undrar!

Jag gav min Emelie A min blogg i dag kan de kändes bra... Du är en sån fin person! <3




Tack för att du finns för mig!


Dexter har flyttat!

Nu får han inte plats i sin burk längre han har växt så mycke... Men jag tog Marres skål och la honom där tillsvidarre i dag. Så nu har Dexter flyttat för först gången. Men de blir nog inte sista eftersom han inte kan vara i skålen så länge. Men i morgon ska jag kanske om jag kommer ihåg gå och titta efter ett riktigt hem till honom!

 
                                       Första hem           När han flyttat! Han ser mycket gladare ut!


Ett frågande inlägg!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i de här inlägget men känner allt jag behöver skriva lite om ingenting! Jag kan ju börja med att ska att jag har tränat nu på morgonen med dans, zumba. Jätte kul men lite svårt!

Jag pratade med Emelie A igår och hon är en sån sjukt bra vän som får mig att fatta saker i andras perspektiv. Vi har de senaste veckorna kommit varandra nära igen, för vi tappat kontakten lite när jag började gymnasiet. Vi har snackat om allt och jag börjar lite på henne igen mer och mer. Hon har inte min blogg för att hon var så nära vän med en tjej som jag bråkar med så jag viste inte hur mycket jag kunde lite på henne. Men jag känner att jag börjar lite på henne igen och snart kanske jag ger bloggen till henne. Vet bra inte hur jag ska säga de...

Jag vill att de ska vara som förut när de gäller kompisar och jag vill mer än allt att vi ska vara vänner igen men de blir svårt eftersom de är så svårt att diskutera med dig för du missförstår mig hela tiden. Och de tycker jag är synd för de värkar som om du tycker jag har problem att först eftersom du inte berätta hur de är utan har ljugit för mig! Jag skulle vilja komma hem till dig helst när ingen annan är hemma och sitta och diskutera vad som hänt och lägga de här bakom oss för jag saknar dig. Hon en kompis skrev på sin blogg:
Du ska älska dem du älskar och hata dem du hatar, men du ska aldrig börja hata en person du en gång älskat.  Fast du kan älska en person du en gång hatat.

Tur att jag har dig, du finns alltid där för mig och vi träffas ganska ofta och de är skönt. (din tjej gillar de inte men skit i henne nu). Vi snackar bokstavligen om allt och de gillar jag. Tycker om dig och du vet att du är bäst va?
Tack!

Du är underbar vet du de? Du är en av dem få som skiner upp min dag och Ärtan jag älskar dig. Jag skulle saknar dig så otroligt mycket om du skulle sluta i vår klass och jag är så glad att du inte gjorde de. Du är en av anledningarna jag går till skolan <3

Jag skulle inte får skratta så mycket om jag inte var med dig, Mackan har en sån skön personlighet. Och vi har extra kul när vi är tröta och går på övenenergi som; Var äter man på hötoret? hah!

De finns så många jag vill skriva om men de är så svårt att uttrycka sig i ord hur mycket dem betyder för mig som Emelie K hon är en sån underbar och fin person och finns där för mig och hon och jag är ganska olika men de nog därför vi är kompisar för vi lär oss av varandra och har alltid kul och skrattar ( och hon skrattar åt mig men ändå, de är ju kul)

De här inlägget blev om kompisar som betyder för mig. Skulle kunna skriva flera inlägg om alla even dem som jag inte fick med nu men jag tror de vet hur mycket dem betyder för mig utan att jag skriver på en blogg hur vad de betyder!

xoxo skriver kanske sen om de händer något i dag!


RSS 2.0