Ögonskugga på lapp




Hittade dessa coola och oerhört smarta "lapp ögonskuggorna" på Nelly. Dom heter egentligen EyeMajic. Ögonskuggan tar bara några sekunder att applicera på ögonlocket och kladdar inte. 
Perfekt om man har bråttom någonstans, inte sant? Eller om man är som jag, som inte kan sminka sig!
Eyemajic finns i massor av olika färger och det går att beställa på NELLY för endast 110:-

Såhär gör man: (källa Nelly.com)

Steg 1: Blunda och höj ögonbrynet så långt det går för att få en så slät yta som möjligt. Använd båda händerna när du applicerar skuggan, lägg den så nära innerögat och fransraden som det går. Håll den där i ungefär 4 sekunder innan du drar den mot ytterkanten.

Steg 2: Dra applikatorn över ögonlocket mot ytterögat för att få ett bra resultat. För att undvika för skarpa kanter använder du den andra sidan av Eyemajic och suddar försiktigt för bästa resultat.

Steg 3: För att få en annan look på sminkningen kan du dra applikatorn 5-10 mm uppåt för att få en mer kattliknande make. Du kan även dra applikatorn i olika riktningar för att få fler unika blandningar. Varje paket innehåller 5 par.

Hittade det här på en annan blogg. Men om man tar de här och de här med smak och lukt läpp grejen skulle man ju bara ''jätte cool''.

xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0